Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pamietasz kiedys rozmawialysmy o staffikach i nawet takie rozne umaszczenia mi pokazalas a zobacz jakie ja cudo dzisiaj zalazlam na allegro

[IMG]http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/484/67/60/484676052[/IMG]

[url=http://www.allegro.pl/item484676052_staffordshire_bull_terrier_szczenieta.html]Staffordshire Bull Terrier, szczenięta (484676052) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

ja chcem takiego :placz: chcem :placz:

Posted

ja powiem tyle, że te małe , to pół bratanki mojego Franciszka :diabloti:
tato tych maluchów ,to pół brat Frania , po tym samym ojcu ;)

Agnethka , pewno odpoczywa , po dniu pełnym wrażeń ....
Gratulacje dla dziewczyn :multi:

PS.Mam nadzieje , że do pewnych wskazówek się ustosunkujesz ;)
więcej kalorii , jeśli chcesz aby psy miały korzyści z takich treningów jakie im robisz .... żylasty , to nie chudy ... to mięśniaczek twardy jak skała bez grama tłuszczu :diabloti: Dlatego ja tak mocno walczę z tym aby moje świniaki jadły i nie paliły mięśni ;) bo za tym idą wnętrzności ..... i masy nie ma ... i mogą być kłopoty , no z kośćcem , stawami , więzadłami ... i ogólnym rozwojem ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]olala .....Dominika ...Twój TZ ma ciężko z Tobą :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

oj latwo nie ma napewno, pomyslec ze jeszcze 3 lata temu nie chcial wogole slyszec o psie w domu a teraz dwa robaczki pod kouderka spia :diabloti: tylko na tego trzeciego jakos nie daje sie namowic :hmmmm:

[quote name='Vectra']ja powiem tyle, że te małe , to pół bratanki mojego Franciszka :diabloti:
tato tych maluchów ,to pół brat Frania , po tym samym ojcu ;)

[/quote]

kurcze to tym bardziej psiur jak marzenie, z lini Franka, z orginalnym umaszczeniem i jak tu go nie chciec :loveu::loveu::loveu: musze go jutro koniecznie TZtowi pokazac moze sie wkoncu da przekonac choc szanse marne :knuje:

Posted

jestem, jestem ;)

wczoraj wieczorem jak dojechaliśmy - była AWARIA PRĄDU :angryy: i dopiero przed chwilką to naprawili...ŁASKAWCY! :mad:
[B]
Vectra[/B] - tak, oczywiście się zastosujemy do wszystkich rad jakie wczoraj usłyszeliśmy ;) i BARDZO za nie dziękuję i Tobie i innym ;) na następnej wystawie Aruśka będzie wyglądć jak STAFFIK :p

no to teraz o wystawie - poznałam wiele fajnych osób i bardzo sympatycznie z każdym choć chwilkę zamieniłam parę słów ;)

co do piesków - naszych:
[B]
ARWENA Marxel:[/B] klasa szczeniąt: lokata 3/3 (opis szczery, zgadzam się z nim, zwłaszcza jak wszyscy widzieli sunia bez kondycji)

[B]ELITE Stawka Większa niż Życie:[/B] klasa pośrednia: lokata 3/4, ocena doskonała i brązowy (śliczny) medalik na pamiątkę - Elitkę zdecydowałam się wystawiać osobiście, mimo iż byłam umówiona na co innego, ale NIE ŻAŁUJĘ tej decyzji ;) sunia próbowała mimo wsjo uciec momentami, ale udało się opanować i kicha nie wyszła :multi: bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła 3 lokata, bo byłam pewna, że będziemy na 4 ;) opis mamy super - tym się pochwalić mogę: "w bardzo dobrej kondycji, klasyczna górna linia, dobrze zbudowana, dobrze stawia kończyny tylne, porusza się prawidłowo, dziś lekko speszona" :lol: fakt - speszona była - ona nie lubi wystaw ;)

sędzina bardzo fajnie oglądała psiaki, pomacała, zajrzała sama w paszczę, pomiziała - przy wręczaniu karty mówiła co zmienić i nad czym popracować - przy Arwenie dostałam wykładzik ;) jak i od innych zresztą też ;)

Vectra - rogaliki były pyszne, cieszę się, że udało się jakieś upolować przed ich pożarciem :lol:

co do zdjęć...mamy ich jak na lekarstwo i sporo nie wyszło.. :roll:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Gratulacje ! Najbardziej tego że odważyłaś się wyjść z Elitką , i nie wyszła kicha :cool3: Brawa ![/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]ale stresa miałam troszkę ;) chociaż w porównaniu z poprzednimi wystawami to był mniejszy ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Bullila.nl']Gratulasje dla Elitki:multi::multi::multi:
dajno foty:cool3:[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]
z fotami ciężko będzie :( mam ich tyle co nic i jeszcze nie zgrane...czekam, może ktoś wstawi na staffikowe jakieś ładne, to ukradnę ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='anilla']no to gratulacje :sweetCyb:
my mamy zamiar pobawić się w przyszłym roku ale nie wiem jak ja sobie ze stresem poradzę ;)[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]no ja też się stresuję, chociaż właściwie to nie ma po co się tak nakręcać :roll:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:brawo ...i do przodu ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]oby oby ;)

a teraz mogę - DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA KCIUKI :cool3:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jbk']Nawet jeśli fotek mało, to i tak możesz coś spróbować wstawić ;)[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]wstawię ;) tylko są jeszcze w aparacie ;)

a rano widziałam Samka ;) później niestety ich nie znalazłam...pewnie w innym miejscu były :roll:[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]kradzione foty ze staffikowego forum ;)

zdjęcia zrobione przez hod.Human Dogs

[SIZE=3]Arusia[/SIZE][/B][/COLOR]
[img]http://img510.imageshack.us/img510/9533/arwenakielcego5.jpg[/img]

[SIZE=3][COLOR=DarkOrange][B]Elitka[/B][/COLOR][/SIZE]
[img]http://img223.imageshack.us/img223/8963/elitkakielcedx7.jpg[/img]

Posted

[quote name='Iwona1984']jestem po raz pierwszy:oops::oops::oops:obiecuje nadrobic wszytko :razz:

jutro w pracy mam cale 8 godzin na to :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdrawiamy

Rudy i ja[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]trzymam za słowo :loveu:[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkOrange][B]a myślę, że jest co oglądać ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='margo001']Gratulacje dla Elitki :multi::multi::multi:
Dzisiaj miałam okazję poznać Twojego tatę :loveu:Bardzo sympatyczny zresztą :loveu:
Pozdrawiam całą rodzinkę :loveu:[/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]wiem, wiem - słyszałam :evil_lol:
zresztą ój tata chciał, żebym do Ciebie zadzwoniła i zapytała o to miejsce, ale nie mam do Ciebie komy :eviltong:[/B][/COLOR]