Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']A... dzień dobry ;)[/quote]

[quote name='groszek83']Dzień dobry:eviltong:[/quote]

no! i tak ma być :cool3:

[quote name='klaudia&Manta']Ponoć pogoda taka ładna, a widzę że tu nawet już nikt zdjęć nie raczy dodać :evil_lol: :eviltong:

Dzień dobry :cool3:[/quote]

pogoda całkiem niezła - lepsza od wczorajszej, bo nie padało, ale fotek nie mam - bateryjki się rozładowało i nie chce mi się ich ładować :diabloti:

[quote name='SZPiLKA23']Dzien dobry:oops:

Kasa kasa kasa wszedzie kasa... fajnie jak sie ja ma:placz:[/quote]

no..widzisz, bo bez kasy życia nie ma ;)

[quote name='Tengusia']hello :hand:[/quote]

helloooołłłł.............

[quote name='Vectra']odhaczam się od czasu do czasu :diabloti:[/quote]

Ty jesteś usprawiedliwiona ;) :evil_lol:

Posted

[B][I]Powinny być tutaj takie cipacze jak u mnie w pracy :eviltong: zanim się wejdzie to trzeba się odcipować przy wejściu identyfikatorem :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Powinny być tutaj takie cipacze jak u mnie w pracy :eviltong: zanim się wejdzie to trzeba się odcipować przy wejściu identyfikatorem :diabloti:[/I][/B][/quote]

CIPACZE :megagrin::megagrin:

a ja pije piffo :knajpa:

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:ło masz i tu mają cipy :grins: ....takie co satelita namierza byłyby naj naj :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

satelita by zgłupiał od ilości tych cip :diabloti:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']O auto i piosenke "bede brał Cie w aucie... Cie ehe ..." :D:D:D[/quote]

i że niby ze mną coś nie tak....... przyszła i zarzuciła tu jakieś disko w polu :evilbat:

Posted

[quote name='agnethka']i że niby ze mną coś nie tak....... przyszła i zarzuciła tu jakieś disko w polu :evilbat:[/quote]

a co to moja wina ze ona ma takie dziwne skojarzenia?:diabloti::eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Ło matko, gdzie ja trafiła... do wariatkowa chyba :evil_lol:... znaczy się, tam gdzie powinnam :diabloti:[/quote]

tak...powinnaś się czuć jak u siebie :diabloti: