Vectra Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 odhaczam się od czasu do czasu :diabloti: Quote
agnethka Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='bonsai_88']A... dzień dobry ;)[/quote] [quote name='groszek83']Dzień dobry:eviltong:[/quote] no! i tak ma być :cool3: [quote name='klaudia&Manta']Ponoć pogoda taka ładna, a widzę że tu nawet już nikt zdjęć nie raczy dodać :evil_lol: :eviltong: Dzień dobry :cool3:[/quote] pogoda całkiem niezła - lepsza od wczorajszej, bo nie padało, ale fotek nie mam - bateryjki się rozładowało i nie chce mi się ich ładować :diabloti: [quote name='SZPiLKA23']Dzien dobry:oops: Kasa kasa kasa wszedzie kasa... fajnie jak sie ja ma:placz:[/quote] no..widzisz, bo bez kasy życia nie ma ;) [quote name='Tengusia']hello :hand:[/quote] helloooołłłł............. [quote name='Vectra']odhaczam się od czasu do czasu :diabloti:[/quote] Ty jesteś usprawiedliwiona ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:byłam tu dziś już :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [B][I]Powinny być tutaj takie cipacze jak u mnie w pracy :eviltong: zanim się wejdzie to trzeba się odcipować przy wejściu identyfikatorem :diabloti:[/I][/B] Quote
agnethka Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Powinny być tutaj takie cipacze jak u mnie w pracy :eviltong: zanim się wejdzie to trzeba się odcipować przy wejściu identyfikatorem :diabloti:[/I][/B][/quote] CIPACZE :megagrin::megagrin: a ja pije piffo :knajpa: Quote
Rinuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='agnethka']CIPACZE :megagrin::megagrin: a ja pije piffo :knajpa:[/quote] [B][I]alkoholiczka :diabloti:[/I][/B] Quote
agnethka Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]alkoholiczka :diabloti:[/I][/B][/quote] gdzie? :crazyeye: :look3: Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:ło masz i tu mają cipy :grins: ....takie co satelita namierza byłyby naj naj :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:ło masz i tu mają cipy :grins: ....takie co satelita namierza byłyby naj naj :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] satelita by zgłupiał od ilości tych cip :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='agnethka']gdzie? :crazyeye: :look3:[/quote] Ja też nie widzę :diabloti: Widzę leniwą panią której nie chciało się baterii naładować :eviltong: Quote
agnethka Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Ja też nie widzę :diabloti: Widzę leniwą panią której nie chciało się baterii naładować :eviltong:[/quote] gdzie? :razz: Quote
Rinuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='agnethka']gdzie? :razz:[/quote] [B][I] w aucie :diabloti::diabloti:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Zboczeniec :D:D:D[/quote] [B][I] kto ? :evil_lol::evil_lol::eviltong: ide do odmu i na piwo do miasta :loveu:[/I][/B] Quote
agnethka Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 a tak w ogóle to o so chodzi? :razz: Quote
SZPiLKA23 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 O auto i piosenke "bede brał Cie w aucie... Cie ehe ..." :D:D:D Quote
agnethka Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='SZPiLKA23']O auto i piosenke "bede brał Cie w aucie... Cie ehe ..." :D:D:D[/quote] i że niby ze mną coś nie tak....... przyszła i zarzuciła tu jakieś disko w polu :evilbat: Quote
SZPiLKA23 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='agnethka']i że niby ze mną coś nie tak....... przyszła i zarzuciła tu jakieś disko w polu :evilbat:[/quote] a co to moja wina ze ona ma takie dziwne skojarzenia?:diabloti::eviltong::evil_lol: Quote
agnethka Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='SZPiLKA23']a co to moja wina ze ona ma takie dziwne skojarzenia?:diabloti::eviltong::evil_lol:[/quote] kto? :icon_roc: Quote
agnethka Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Rinusiowa.... patologia[/quote] aaa....no tak...tak :diabloti: to pewnie przez te "królewskie" buty ona tak ma :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ło matko, gdzie ja trafiła... do wariatkowa chyba :evil_lol:... znaczy się, tam gdzie powinnam :diabloti: Quote
agnethka Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='bonsai_88']Ło matko, gdzie ja trafiła... do wariatkowa chyba :evil_lol:... znaczy się, tam gdzie powinnam :diabloti:[/quote] tak...powinnaś się czuć jak u siebie :diabloti: Quote
Recommended Posts