agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 nooo....dokładnie :lol::lol::lol: Quote
Bullila.nl Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jutro mala pirania...:cool3: przyjezdza...:multi: no chyba ze sie myle:eviltong::diabloti: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 pirania? e tam to będzie Diabelska Cholera :diabloti: jak mi Kasia opisała jaka ona jest to zaczęłam się bać przez moment, ale przynajmniej jest o tyle fajnie, że będę miała z kim pracować i co robić :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [I][B]Jutro przyjężdża do Ciebie kolejny zapchlony kundel ? :diabloti::diabloti::diabloti: a tak w ogóle to cześć:loveu: i jak wyniki?[/B][/I] Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Jutro przyjężdża do Ciebie kolejny zapchlony kundel ? :diabloti::diabloti::diabloti: a tak w ogóle to cześć:loveu: i jak wyniki?[/B][/I][/quote] te te...nie mierz moich psów swoją miarką :evil_lol: jak chcesz wyniki to się cofnij pare stron...nie będę pisać drugi raz, bo mnie znowu ochrzanią, że za dużo piszę :diabloti: Quote
Rinuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='agnethka']te te...nie mierz moich psów swoją miarką :evil_lol: jak chcesz wyniki to się cofnij pare stron...nie będę pisać drugi raz, bo mnie znowu ochrzanią, że za dużo piszę :diabloti:[/quote] [I][B]hahaha nie mierzę Twoich psów swoją miarką :diabloti: To daj mi linka bo nie chce mi się szukać :eviltong:[/B][/I] Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]hahaha nie mierzę Twoich psów swoją miarką :diabloti: To daj mi linka bo nie chce mi się szukać :eviltong:[/B][/I][/quote] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119202&page=97[/url] masz leniu - tam Tenqusia się o wyniki zapytała i od tamtą sobie czytaj :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [I][B]haha dlaczego cytowanie selektywne nie działa? :shake::shake::shake::eviltong::eviltong: Koper i Pietruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: co prawda nie dowiedziałam się czy zdałas ale dobra :evil_lol:[/B][/I] Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]haha dlaczego cytowanie selektywne nie działa? :shake::shake::shake::eviltong::eviltong: Koper i Pietruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: co prawda nie dowiedziałam się czy zdałas ale dobra :evil_lol:[/B][/I][/quote] nie działa bo wczoraj dali SUPER aktualizację oprogramowania dogo :diabloti: no jak się nie dowiedziałaś, jak tam było dalej napisane :evil_lol: [quote name='groszek83']Aha kolejny darmozjad będzie:evil_lol:[/quote] darmozjady to koty :diabloti: Quote
groszek83 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Kotecki darmozjady?? Toż one myszki łapią,pracują na chleb a ty tak o nich:shake::evil_lol: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='groszek83']Kotecki darmozjady?? Toż one myszki łapią,pracują na chleb a ty tak o nich:shake::evil_lol:[/quote] co TY nie powiesz - mamy 8 kotów i stado myszy :mad: Ty mi nic nie pisz, że one te myszy łapią...na polach może i łapią, ale w domu to futer nie ruszą... :mad: Quote
groszek83 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Bo w domu to są myszy domowe i tych sie nie rusza:evil_lol: moje robią tak samo:evil_lol: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='groszek83']Bo w domu to są myszy domowe i tych sie nie rusza:evil_lol: moje robią tak samo:evil_lol:[/quote] zakaz ruszania to mają zwierząt w klatkach np. szczur i papugi, a te co biegają luzem to mogą atakować i pożerać :evil_lol: Quote
BeaC Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [COLOR=DarkRed][B]czy to aby napewno jutro???? :diabloti::diabloti::diabloti: a strych jeszcze mam:eviltong: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany ale nagadały :roll: no ale wybaczone bo i foty są :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]czy to aby napewno jutro???? :diabloti::diabloti::diabloti: a strych jeszcze mam:eviltong: [/B][/COLOR][/quote] 100% jutro :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany ale nagadały :roll: no ale wybaczone bo i foty są :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] są foty i jeszcze mam na aparacie z dzisiejszej zabawy po ćwiczeniach ;) może uda mi się namówić jutro mamę to zrobi mi foty podczas treningu z dziewczynkami :evil_lol: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='betty_labrador']czesc Darmozjady :diabloti:[/quote] cześć Leserze :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wy się to dobrze bawicie , a ja się uczyć muszę ...:mad: Faktycznie lenie z Was ..no może prócz Agnieszki - tobie wybaczam , bo ty ostatnio egzaminy miałaś ...:evil_lol: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='infers1995']Cze lenie!:diabloti:[/quote] cześć Wagarowiczu :cool1: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Wy się to dobrze bawicie , a ja się uczyć muszę ...:mad: Faktycznie lenie z Was ..no może prócz Agnieszki - tobie wybaczam , bo ty ostatnio egzaminy miałaś ...:evil_lol:[/quote] haha...egzaminy, których nie zdałam - zapomniałaś dodać :lol: no i w poniedziałek mam egzamin ostatniej szansy, od którego zależy los moich studiów, bo jedną dwóje w indeksie już będę miała :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Aganetha zdasz ;). Ja "radośnie" czekam na weekend, kiedy mam tylko 3 kolokwia :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A co myślisz , że ja to niby te jutrzejsze kartkówki z Chemii i niemca zdam ? :evil_lol: Dobry żart ...:eviltong: Chociaż w sumie , jak to mawiają "głupi ma szczęście" - więc nadzieja jest :razz: Quote
Recommended Posts