Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem pełna podziwu dla Twoich zdolności rozetkowych (pisałam juz to i tutaj i na PW), ale ja bym pozostała przy 3 kolorach w 1 rozetce. Cztery to juz dla mnie za dużo. No, chyba, że to by były pochodne kolory, to wtedy OK.

Pzdr.

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://img3.imageshack.us/img3/134/21451669.jpg[/URL]

[I][B]wowowowoowo cioteczkoo jakiez one sliczniutkieee :loveu::loveu::loveu:[/B][/I]

[I][B]dziendoberek....za oknem sloneczko od razu lepiej sie zyjee:eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='Asiaczek']Jestem pełna podziwu dla Twoich zdolności rozetkowych (pisałam juz to i tutaj i na PW), ale ja bym pozostała przy 3 kolorach w 1 rozetce. Cztery to juz dla mnie za dużo. No, chyba, że to by były pochodne kolory, to wtedy OK.

Pzdr.[/quote]

a gdzie są 4 kolory? :roll: ja z reguły robię 3-kolorowe (najbardziej mi się podobają, rzadko kiedy dodaję 4-ty$ ;) a tamte co pokazałam są już po poprawce i nie mają fioletu w ogonie ;) są w tej chwili 2-kolorowe ;)

Posted

[B]zuza[/B]- u mnie wieje strasznie, mało łba nie urwie...

[B]bonsai[/B] - to są lokatówki, po co im długie ogony ;) na porównania mają przedługie ogony ;)

Posted

[quote name='jbk']Ja wlasnie pije ;) Heniusia :) Niam mniam ;)[/quote]

ja tez sobie chyba dzis kupie jakiegos browarka :grins: tym bardziej ze jutro mam wolne wiec bede mogla pospac :grins:

Posted

Czesccccccc ;]

Wszedzie po kilkanaście stron czytania ..... nie macie co robic tylko na dogo siedziec :D ;)

wkręciłam sobie film ze wystawa jest 7-8 - chyba dlatego ze sie doczekać niemoge

Posted

[quote name='Tengusia']oć wyrwiemy chorego zabka :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

a rwij :evil_lol: bo on do niczego innego się już nie nadaje :mdleje: schudłam przez niego strasznie ostatnio :placz: a najgorsze...to górna czwórka i jak go usunę to jak będę się uśmiechać...to będę głupio wyglądąć :oops:

[quote name='jbk']No tak, albo nadwrazliwy.....[/quote]

on jest nadwrażliwy, bo chory ;)

[quote name='SZPiLKA23']Czesccccccc ;]

Wszedzie po kilkanaście stron czytania ..... nie macie co robic tylko na dogo siedziec :D ;)

wkręciłam sobie film ze wystawa jest 7-8 - chyba dlatego ze sie doczekać niemoge[/quote]

eee...u mnie nie ma wiele do czytania, bo się obijałam tutaj :lol: zajęta przy stronie www dla psiura byłam i przy rozetach....no i nie strasz, bo może się okazać, że się nie wyroię z rozetami, bo mi zamówienie nie chce przyjść :shake:

Posted

[quote name='bonsai_88']Aganetka rwij, a później sztucznego wsadzaj na to miejsce :evil_lol:[/quote]

taaaa...i będę miała na co narzekać przynajmniej.... jak moja babcia na państwowe zęby :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Robi wrażenie!
To na czyjeś zamówienie?
[URL]http://img27.imageshack.us/img27/746/12372638.jpg[/URL]

Pzdr.[/quote]

tak, na moje :loveu: te są na krajówkę terrierów typu bull w Częstochowie - mam nadzieję, że uda mi się tam dojechać :)

poprzednie byłby na zamówienie Vectry, a raczej też to "współudział" był, bo i ja się do nicg dołożyłam - głównie pracą ;)