agnethka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 bonsai tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f32/rozetki-kotyliony-floo-112184/[/url] masz rozety ;) Quote
Tengusia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 witam i zegnam :hand: wrocem w piateczek do was :p Quote
BeaC Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [COLOR=DarkRed][B]wpadłam Ci powiedzieć że posprzątałam trochę kurzu............. :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Witam Cię ;) W kwestii nudzenia - chyba prędzej zaczęłabym chodzić po ścianach, niż szyć ;) Quote
agnethka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [B]Tengusiu[/B] - baw się dobrze :thumbs: [B]BeaC[/B] - już pędzęm do mini Torpeduska :cool3: [B]jbk[/B] - a ja mam już 6 rozetek...może dziś dostanę nową porcję wstążek :loveu: Quote
bonsai_88 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A ja właśnie szukam przepisu jak toto się robi :evil_lol:.. jakiejś fotorelacji czy coś :razz: Quote
klaudia&Manta Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Się rozpędziłaś :diabloti: Cześć . Quote
agnethka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 ha! a ja mam już 7 rozet - ostatnia jest taka...spora :diabloti: Quote
agnethka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 dzisiejsze dzieło :diabloti: [img]http://img105.imageshack.us/img105/6484/64147957ah9.jpg[/img] no i nie mam nowych wstążek :placz: Quote
agnethka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']Musisz się udać na zakupy po wstążki ;)[/quote] nie mam kasy na wstążki :shake: do 20 lutego zostało mi 100zł i pare drobniaków :roll: Quote
agnethka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Bullila.nl'][oraz lepsze te rozety:cool3:[/quote] bo mi się to naprawdę podoba :loveu: nad tą cały dzień siedziałam i dziubdziałam :evil_lol: dam ją na BOB :cool3: mam też dla NJwR, NDPwR, NDSwR - czyli jak chciałam, zdąrzyłam...aż za szybko, bo mi się preteksty do szycia skończyły :lol: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To poczekamy do 20-ego lutego :) A może zrobimy ściepkę? Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Co to znaczy, że psom żarcia nie kupisz? Ale masz jakieś zapasy? Nie strasz, kobieto! Quote
agnethka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 nom...niestety...w tym miesiącu wyskoczył mi niespodziewany koszt po mojej stronie za rejestrację Viki w ZK :diabloti: no i też tym sposobem ja w tym miesiącu psom żarcia nie kupię... i jeszcze bal w przedszkolu...zapłacic za organizację i prezent, bo i Mikołaj przyjdzie do tych urwisów :evil_lol: strasznie szybko się pieniądze rozchodzą....dlaczego? :placz: w końcu znalazłam jakąś przyjemność dla siebie, a tu kicha :roll: wstążek nowych też nie dostałam, bo samochód cały dzień u mechanika był i tata nie miał jak podjechać do pasmanterii...może jutro się uda... ale też nadziei sobie większych nie robię... Quote
agnethka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 mam zapas - to powinno im starczyć na miesiąc i trochę, ale moja mama koty dokarmia psią karmą :angryy: i nie wyrobię sponsorować jeszcze 7 kotów, które żrą więcej od 6 psów :mad: no i teraz jeśli się skończy przed 20 lutym to nie dokupię.... :roll: co tam? mam całego kompa tylko dla siebie :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Koty psiej nie powinny jesc bo jest costam costam powiedz mamie ze kotom krzywde robi i lepiej nich kupuje psie kiełbasy ;) Kasa jak woda płynie :-/ Quote
Vectra Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Koty psiej nie powinny jesc bo jest costam costam powiedz mamie ze kotom krzywde robi i lepiej nich kupuje psie kiełbasy ;) [/quote] a tam guzik prawda , mój żre tylko suche psie :diabloti: i jest okazem zdrowia , ale zarówno mój kot jak i mamy Agnethki żyją wolno i sobie polują :eviltong: więc psia karma im nie zaszkodzi.Co innego jak kot jest więźniem 4 ścian , nie wychodzi , nie poluje i dostaje tylko to co mu się nasypie w miche .... Quote
agnethka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Koty psiej nie powinny jesc bo jest costam costam powiedz mamie ze kotom krzywde robi i lepiej nich kupuje psie kiełbasy ;) Kasa jak woda płynie :-/[/quote] psie kiełbasy też wpierdzielają :diabloti: no ale dziś dostały 15kg żarcia to może im wystarczy na jakiś czas ;) psiury też dostały na zapas :p Quote
agnethka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Vectra']a tam guzik prawda , mój żre tylko suche psie :diabloti: i jest okazem zdrowia , ale zarówno mój kot jak i mamy Agnethki żyją wolno i sobie polują :eviltong: więc psia karma im nie zaszkodzi.Co innego jak kot jest więźniem 4 ścian , nie wychodzi , nie poluje i dostaje tylko to co mu się nasypie w miche ....[/quote] o tak dokładnie ;) nasze koty żyją sobie na pół dziko - osobiście je z domu wywalam :diabloti: jak zostaję sama w domu to koty potrafią zniknąć nawet na tydzień czasu i więcej (w zależności od długości wyjazdu moich rodziców)...nie wiem czemu :evil_lol: ze mną mają prosty układ - dostają żarcie rano, a potem fora ze dwora jak chcą żreć to niech myszy łapią i inne ptactwo... wszak kot nie jest do końca tak naprawdę udomowionym zwierzęciem... po prostu się go nie da udomowić jak np. psa. jednak gdy wiedzą, że moja mama jest w domu to co chwila przyłażą i słychać ciągłe "miauuuuuuuuuu........." - wiecie jakie to irytujące? :angryy: dostaną śniadanie i przyłażą i dalej: "miauuuuuuu...." mamusia je rozpieściła :mad: a jak wyłudzają? są gorsze od psów.... bo psy to się położą i w ciszy czekają z nadzieją, że może coś spadnie na podłogę... a taki kocio włazi na lodówkę i po chwili słychać jego zniecierpliwiony głos: "miauuuuuuuuu..." :angryy: no to Agusia najczęściej wstaje od stołu, bierze takiego za łeb i fruuuu.... za drzwi :loveu: i można jeść w spokoju i ciszy :loveu: ulubionym przysmakiem naszych trzech kocurów są skórki z chleba, z kanapek... wpierdzielają, aż uszy się trzęsą :evil_lol: no to koniec o kotach - później pokażę Wam foto z pory karmienia koteczków (brakuje tam tylko jednego kociaka) dostaliśmy dziś potwierdzenie zgłoszenia na Rzeszów - możemy jechać :loveu: Quote
agnethka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 bydło złowrogie :diabloti: [img]http://img99.imageshack.us/img99/9439/34935144tk4.jpg[/img] Quote
Recommended Posts