Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Tengusiu[/B] - baw się dobrze :thumbs:

[B]BeaC[/B] - już pędzęm do mini Torpeduska :cool3:

[B]jbk[/B] - a ja mam już 6 rozetek...może dziś dostanę nową porcję wstążek :loveu:

Posted

[quote name='Bullila.nl'][oraz lepsze te rozety:cool3:[/quote]

bo mi się to naprawdę podoba :loveu: nad tą cały dzień siedziałam i dziubdziałam :evil_lol: dam ją na BOB :cool3: mam też dla NJwR, NDPwR, NDSwR - czyli jak chciałam, zdąrzyłam...aż za szybko, bo mi się preteksty do szycia skończyły :lol:

Posted

nom...niestety...w tym miesiącu wyskoczył mi niespodziewany koszt po mojej stronie za rejestrację Viki w ZK :diabloti: no i też tym sposobem ja w tym miesiącu psom żarcia nie kupię... i jeszcze bal w przedszkolu...zapłacic za organizację i prezent, bo i Mikołaj przyjdzie do tych urwisów :evil_lol: strasznie szybko się pieniądze rozchodzą....dlaczego? :placz: w końcu znalazłam jakąś przyjemność dla siebie, a tu kicha :roll:

wstążek nowych też nie dostałam, bo samochód cały dzień u mechanika był i tata nie miał jak podjechać do pasmanterii...może jutro się uda... ale też nadziei sobie większych nie robię...

Posted

mam zapas - to powinno im starczyć na miesiąc i trochę, ale moja mama koty dokarmia psią karmą :angryy: i nie wyrobię sponsorować jeszcze 7 kotów, które żrą więcej od 6 psów :mad: no i teraz jeśli się skończy przed 20 lutym to nie dokupię.... :roll:

co tam? mam całego kompa tylko dla siebie :multi:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Koty psiej nie powinny jesc bo jest costam costam powiedz mamie ze kotom krzywde robi i lepiej nich kupuje psie kiełbasy ;)

[/quote]
a tam guzik prawda , mój żre tylko suche psie :diabloti: i jest okazem zdrowia , ale zarówno mój kot jak i mamy Agnethki żyją wolno i sobie polują :eviltong: więc psia karma im nie zaszkodzi.Co innego jak kot jest więźniem 4 ścian , nie wychodzi , nie poluje i dostaje tylko to co mu się nasypie w miche ....

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Koty psiej nie powinny jesc bo jest costam costam powiedz mamie ze kotom krzywde robi i lepiej nich kupuje psie kiełbasy ;)

Kasa jak woda płynie :-/[/quote]

psie kiełbasy też wpierdzielają :diabloti: no ale dziś dostały 15kg żarcia to może im wystarczy na jakiś czas ;) psiury też dostały na zapas :p

Posted

[quote name='Vectra']a tam guzik prawda , mój żre tylko suche psie :diabloti: i jest okazem zdrowia , ale zarówno mój kot jak i mamy Agnethki żyją wolno i sobie polują :eviltong: więc psia karma im nie zaszkodzi.Co innego jak kot jest więźniem 4 ścian , nie wychodzi , nie poluje i dostaje tylko to co mu się nasypie w miche ....[/quote]

o tak dokładnie ;) nasze koty żyją sobie na pół dziko - osobiście je z domu wywalam :diabloti: jak zostaję sama w domu to koty potrafią zniknąć nawet na tydzień czasu i więcej (w zależności od długości wyjazdu moich rodziców)...nie wiem czemu :evil_lol: ze mną mają prosty układ - dostają żarcie rano, a potem fora ze dwora jak chcą żreć to niech myszy łapią i inne ptactwo... wszak kot nie jest do końca tak naprawdę udomowionym zwierzęciem... po prostu się go nie da udomowić jak np. psa. jednak gdy wiedzą, że moja mama jest w domu to co chwila przyłażą i słychać ciągłe "miauuuuuuuuuu........." - wiecie jakie to irytujące? :angryy: dostaną śniadanie i przyłażą i dalej: "miauuuuuuu...." mamusia je rozpieściła :mad: a jak wyłudzają? są gorsze od psów.... bo psy to się położą i w ciszy czekają z nadzieją, że może coś spadnie na podłogę... a taki kocio włazi na lodówkę i po chwili słychać jego zniecierpliwiony głos: "miauuuuuuuuu..." :angryy:
no to Agusia najczęściej wstaje od stołu, bierze takiego za łeb i fruuuu.... za drzwi :loveu: i można jeść w spokoju i ciszy :loveu:
ulubionym przysmakiem naszych trzech kocurów są skórki z chleba, z kanapek... wpierdzielają, aż uszy się trzęsą :evil_lol:

no to koniec o kotach - później pokażę Wam foto z pory karmienia koteczków (brakuje tam tylko jednego kociaka)

dostaliśmy dziś potwierdzenie zgłoszenia na Rzeszów - możemy jechać :loveu: