Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam kilka planów na środek - od wydrukowania samodzielnie robionych wklejek po kupno wklejek z głowami psów :cool3: póki co robię bez środków... później się o to pomartwię ;)

mi też ta trzecia najbardziej się podoba ;) tylko...kurcze mam tylko 3 wstążki :roll: i jak się skończą to długo nie będzie następnych :roll:

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tengusia']sliczniaste te twoje rozetki [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-401.gif[/IMG][/quote]

serio? ja w nich widzę stado wad i aż głupio by mi było je dawać na szoła jakiemukolwiek psiakowi :roll:

Posted

[quote name='bonsai_88']Świetnie, w takim razie możesz nam oddać :diabloti:[/quote]

:shake: nieeeeeeeee..............

pierwsza zostaje, bo pierwsza :razz:
druga zostaje, bo córa ją zamówiła :evil_lol:
trzecia pojedzie na jakąś wystawkę, bo najbardziej mi się podoba :diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']serio? ja w nich widzę stado wad i aż głupio by mi było je dawać na szoła jakiemukolwiek psiakowi :roll:[/quote]

kazdy ma jakies wady nawet rozetki :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']kazdy ma jakies wady nawet rozetki :diabloti:[/quote]

asz..kurde, a już myślałam, że uda mi się stworzyć coś bez wad w końcu, że może któraś...a tu taaaka lipa :diabloti:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f25/za-bezinteresowna-milosc-zrobmy-wyjatkowa-walentynke-pomozecie-130020/[/url]

Posted

[quote name='betka-sp']hihihihhi...no proszę cie...jak można kochane zmarszczaki do manata por.ównywać :mad::mad::mad::mad:[/quote]
betka no coś Ty,ja zawsze jak oglądam manaty w TV to zwołuję wszystkich przed ekran bo Margulcia występuje :evil_lol: przecież to odbicie w lustrze :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']serio? ja w nich widzę stado wad i aż głupio by mi było je dawać na szoła jakiemukolwiek psiakowi :roll:[/quote]
Już Ty nie bądż taka skromna :evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']walentynka i do mnie dotarla juz glosowalam :p[/quote]

nooo...te walentynki fajny pomysł jest :loveu:

[quote name='bonsai_88']To ja może słownie.... to ja mogę zamówić CZWARTĄ, tak :cool3:...

Bo chyba się nie dogadałyśmy :evil_lol:[/quote]

dobra ja wolisz CZWARTĄ :diabloti: w zamian przyślij mi rolkę wstążki :loveu: hihi...

[quote name='margo001']Już Ty nie bądż taka skromna :evil_lol:[/quote]

ja jestem po prostu dość krytyczna...żebyś Ty słyszała jak ja narzekam na nasze staffiki :lol:

[quote name='jbk']Kurde, ale masz talenta..... Fajoskie te rozetki :)[/quote]

noo...talenta to ja mam, ale nie wiadomo do czego :lol:

Posted

[quote name='agnethka']ja mam jeszcze rysunki, a i kiedyś miałam projekty wnętrz :cool3:[/quote]

No widzisz sama ;)) Dobrze mieć talenty ;)

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
poka te wady :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][B] Ja mam fote z rozetką Dulki -bullki z wystawy w Ustroniu .[/B][/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
poka te wady :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][B] Ja mam fote z rozetką Dulki -bullki z wystawy w Ustroniu .[/B][/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

krzywe są falbanki - jajowate wyszły :roll:

Posted

[quote name='jbk']To one powinny być idealnie równe co do milimetra? :crazyeye:[/quote]

no ba! :diabloti: pewnie, że tak :evil_lol:

mam czwartą... ale bonsai - nie dam Ci jej :lol: mogę Ci dać trzecią :lol: