agnethka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 mam kilka planów na środek - od wydrukowania samodzielnie robionych wklejek po kupno wklejek z głowami psów :cool3: póki co robię bez środków... później się o to pomartwię ;) mi też ta trzecia najbardziej się podoba ;) tylko...kurcze mam tylko 3 wstążki :roll: i jak się skończą to długo nie będzie następnych :roll: Quote
Tengusia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 sliczniaste te twoje rozetki [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-401.gif[/IMG] Quote
agnethka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='Tengusia']sliczniaste te twoje rozetki [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-401.gif[/IMG][/quote] serio? ja w nich widzę stado wad i aż głupio by mi było je dawać na szoła jakiemukolwiek psiakowi :roll: Quote
bonsai_88 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Świetnie, w takim razie możesz nam oddać :diabloti: Quote
agnethka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='bonsai_88']Świetnie, w takim razie możesz nam oddać :diabloti:[/quote] :shake: nieeeeeeeee.............. pierwsza zostaje, bo pierwsza :razz: druga zostaje, bo córa ją zamówiła :evil_lol: trzecia pojedzie na jakąś wystawkę, bo najbardziej mi się podoba :diabloti: Quote
Tengusia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='agnethka']serio? ja w nich widzę stado wad i aż głupio by mi było je dawać na szoła jakiemukolwiek psiakowi :roll:[/quote] kazdy ma jakies wady nawet rozetki :diabloti: Quote
agnethka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='Tengusia']kazdy ma jakies wady nawet rozetki :diabloti:[/quote] asz..kurde, a już myślałam, że uda mi się stworzyć coś bez wad w końcu, że może któraś...a tu taaaka lipa :diabloti: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f25/za-bezinteresowna-milosc-zrobmy-wyjatkowa-walentynke-pomozecie-130020/[/url] Quote
bonsai_88 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 To ja mogę zamówić 4, tak :diabloti:? Quote
agnethka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='bonsai_88']To ja mogę zamówić 4, tak :diabloti:?[/quote] zamówić możesz i 10, ale ja nie mam z czego zrobić :roll: Quote
Tengusia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 walentynka i do mnie dotarla juz glosowalam :p Quote
bonsai_88 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 To ja może słownie.... to ja mogę zamówić CZWARTĄ, tak :cool3:... Bo chyba się nie dogadałyśmy :evil_lol: Quote
margo001 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='betka-sp']hihihihhi...no proszę cie...jak można kochane zmarszczaki do manata por.ównywać :mad::mad::mad::mad:[/quote] betka no coś Ty,ja zawsze jak oglądam manaty w TV to zwołuję wszystkich przed ekran bo Margulcia występuje :evil_lol: przecież to odbicie w lustrze :evil_lol: Quote
margo001 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Ale manaty to cudne stworzenia:loveu:[/quote] I to jeszcze jak cudne :loveu: Quote
margo001 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='agnethka']serio? ja w nich widzę stado wad i aż głupio by mi było je dawać na szoła jakiemukolwiek psiakowi :roll:[/quote] Już Ty nie bądż taka skromna :evil_lol: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kurde, ale masz talenta..... Fajoskie te rozetki :) Quote
agnethka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='Tengusia']walentynka i do mnie dotarla juz glosowalam :p[/quote] nooo...te walentynki fajny pomysł jest :loveu: [quote name='bonsai_88']To ja może słownie.... to ja mogę zamówić CZWARTĄ, tak :cool3:... Bo chyba się nie dogadałyśmy :evil_lol:[/quote] dobra ja wolisz CZWARTĄ :diabloti: w zamian przyślij mi rolkę wstążki :loveu: hihi... [quote name='margo001']Już Ty nie bądż taka skromna :evil_lol:[/quote] ja jestem po prostu dość krytyczna...żebyś Ty słyszała jak ja narzekam na nasze staffiki :lol: [quote name='jbk']Kurde, ale masz talenta..... Fajoskie te rozetki :)[/quote] noo...talenta to ja mam, ale nie wiadomo do czego :lol: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 No jak to nie wiadomo, manualne, do rozetek :) Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='agnethka']ja mam jeszcze rysunki, a i kiedyś miałam projekty wnętrz :cool3:[/quote] No widzisz sama ;)) Dobrze mieć talenty ;) Quote
agnethka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='jbk']No jak to nie wiadomo, manualne, do rozetek :)[/quote] ja mam jeszcze rysunki, a i kiedyś miałam projekty wnętrz :cool3: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='agnethka']serio? ja w nich widzę stado wad i aż głupio by mi było je dawać na szoła jakiemukolwiek psiakowi :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] poka te wady :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][B] Ja mam fote z rozetką Dulki -bullki z wystawy w Ustroniu .[/B][/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnethka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] poka te wady :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][B] Ja mam fote z rozetką Dulki -bullki z wystawy w Ustroniu .[/B][/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] krzywe są falbanki - jajowate wyszły :roll: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 To one powinny być idealnie równe co do milimetra? :crazyeye: Quote
agnethka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='jbk']To one powinny być idealnie równe co do milimetra? :crazyeye:[/quote] no ba! :diabloti: pewnie, że tak :evil_lol: mam czwartą... ale bonsai - nie dam Ci jej :lol: mogę Ci dać trzecią :lol: Quote
klaudia&Manta Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Cześć . Ja też chcę zobaczyć :cool3: Quote
Recommended Posts