agnethka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='Asiaczek']Prawda, że jestem taka nieśmiała i delikatna...? [URL]http://img517.imageshack.us/img517/976/ag041td6.jpg[/URL] Pzdr.[/quote] nieprawda :lol: ona to cygańskie dziecko - do każdego idzie się całować :lol: delikatna też nie jest, bo Elita po jej zabawach nosi szramy na pysku :diabloti: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='agnethka']my też kiedyś je rozmnożyliśmy... jeśli ryby są w 200 litrowym akwarium to aż takiego problemu podjadania nie ma ;)[/quote] No to chyba trafiliśmy na szczególnie bojowe egzemplarze, bo w 200litrowym wszystkie gupiki i mieczyki miały zeżarte ogony ;) Quote
agnethka Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='jbk']No to chyba trafiliśmy na szczególnie bojowe egzemplarze, bo w 200litrowym wszystkie gupiki i mieczyki miały zeżarte ogony ;)[/quote] najwyraźniej miały za wysoki poziom testosteronu w organizmie :diabloti: Quote
agnethka Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Dzień dobry :)[/quote] dzień dobry :cool3: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='agnethka']najwyraźniej miały za wysoki poziom testosteronu w organizmie :diabloti:[/quote] Popisywały się a tata im dzielnie sekundował ;) Quote
agnethka Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='jbk']Popisywały się a tata im dzielnie sekundował ;)[/quote] hahahaha.... FACECI :evil_lol: wybrałam sobie właśnie prezent na urodziny od brata :cool3: książkę o szkoleniu psów i kliker Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='agnethka']hahahaha.... FACECI :evil_lol: wybrałam sobie właśnie prezent na urodziny od brata :cool3: książkę o szkoleniu psów i kliker[/quote] Będziecie się szkolić? Po bojownikach tata przerzucił się na pyszczaki, to dopiero były jatki ;) Całe gupiki były pokarmem ;) Quote
agnethka Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='jbk']Będziecie się szkolić? Po bojownikach tata przerzucił się na pyszczaki, to dopiero były jatki ;) Całe gupiki były pokarmem ;)[/quote] będę eksperymentować na Elicie - od dawna się już nad tym zastanawiałam ;) noo... pyszczaki są bombowe :razz: nasz znajomy je od lat hoduje :) ja kiedyś hodowałam tęczanki nawet z powodzeniem :multi: zresztą u nas było tyle różnych ryb, że nie potrafię nawet wszystkich wymienić z nazwy... ale do tęczanek wrócę kiedyś, bo to piękne ryby :razz: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='agnethka']będę eksperymentować na Elicie - od dawna się już nad tym zastanawiałam ;) noo... pyszczaki są bombowe :razz: nasz znajomy je od lat hoduje :) ja kiedyś hodowałam tęczanki nawet z powodzeniem :multi: zresztą u nas było tyle różnych ryb, że nie potrafię nawet wszystkich wymienić z nazwy... ale do tęczanek wrócę kiedyś, bo to piękne ryby :razz:[/quote] Ja mam książkę o przywoływaniu, ale jeszcze nie próbowaliśmy niczego, głównie temu, że nie ma możliwości psów oddzielić ;) Co do ryb - wolę zwierzaki, do których można się przytulić ;) Ale jatki też oglądałam ;) Quote
agnethka Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='jbk']Ja mam książkę o przywoływaniu, ale jeszcze nie próbowaliśmy niczego, głównie temu, że nie ma możliwości psów oddzielić ;) Co do ryb - wolę zwierzaki, do których można się przytulić ;) Ale jatki też oglądałam ;)[/quote] u mnie Elita ma zawsze pretensje jak zabieram na naukę Arwene lub Viki i wtedy wydaje z siebie okropne dźwięki :diabloti: u mnie od groma zwierzaków ;) a rybki to super TV :lol: wolę je oglądać niż jakieś durnowate programy o tańcach na lodzie itp ;) Quote
jbk Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='agnethka']u mnie Elita ma zawsze pretensje jak zabieram na naukę Arwene lub Viki i wtedy wydaje z siebie okropne dźwięki :diabloti: u mnie od groma zwierzaków ;) a rybki to super TV :lol: wolę je oglądać niż jakieś durnowate programy o tańcach na lodzie itp ;)[/quote] Zawsze jeszcze są książki ;) Quote
bonsai_88 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Książki :loveu:.... Moje mieszkanie przypomina bibliotekę, a ja i tak nie mam co czytać :placz:... Bo wszystkie książki już nam na pamięć :lol:. W bibliotece miejskiej za to mnie znają i pozwalają mi wypożyczać więcej książek niż innym, bo bym musiała 2 razy w tygodniu do nich jeździć :evil_lol: Quote
jbk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='bonsai_88']Książki :loveu:.... Moje mieszkanie przypomina bibliotekę, a ja i tak nie mam co czytać :placz:... Bo wszystkie książki już nam na pamięć :lol:. W bibliotece miejskiej za to mnie znają i pozwalają mi wypożyczać więcej książek niż innym, bo bym musiała 2 razy w tygodniu do nich jeździć :evil_lol:[/quote] O rany! Bliźniaczko moja!! W naszej bibliotece już też mam wszystko przeczytane :( Quote
agnethka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 a ja nie :eviltong: mam stado książek w domu, ale nawet połowy nie przeczytałam :diabloti: jakoś nie moje klimaty ;) Quote
agnethka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Masz moze foteczki :P[/quote] eee... książek mi się nie chce fotografować... :evil_lol: Quote
jbk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='agnethka']a ja nie :eviltong: mam stado książek w domu, ale nawet połowy nie przeczytałam :diabloti: jakoś nie moje klimaty ;)[/quote] Wsadź w pudło i wyślij do mnie ;) Quote
agnethka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='jbk']Wsadź w pudło i wyślij do mnie ;)[/quote] to dość ryzykowne - lepiej do mnie przyjedź i sobie poczytaj ;) Quote
jbk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='agnethka']to dość ryzykowne - lepiej do mnie przyjedź i sobie poczytaj ;)[/quote] To na ile muszę przyjechać, żeby wszystkie łyknąć? Quote
Tengusia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ja to ani ksiazeczek zbyt wielu nie mam ani zbyt wiele nie czytam [IMG]http://amstaff-civ.home.pl/forum/images/smiles/glupek2.gif[/IMG] za to moj tata ma swoja mala prywatna biblioteke w domciu [IMG]http://amstaff-civ.home.pl/forum/images/smiles/gosciu.gif[/IMG] Quote
agnethka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [B]jbk[/B] - nie wiem w jakim tempie czytasz ;) [B]Tengusia[/B] - ja też za dużo nie czytam... głównie z braku czas, aczkolwiek ostatnio się to trochę zmieniło i czytam córce bajki na dobranoc ;) Quote
jbk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='agnethka'][B]jbk[/B] - nie wiem w jakim tempie czytasz ;) [B]Tengusia[/B] - ja też za dużo nie czytam... głównie z braku czas, aczkolwiek ostatnio się to trochę zmieniło i czytam córce bajki na dobranoc ;)[/quote] W normalnych warunkach - jedna książka na dzień :) Jak mam wolne - oj, wtedy dużo potrafię ;) Quote
agnethka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='jbk']W normalnych warunkach - jedna książka na dzień :) Jak mam wolne - oj, wtedy dużo potrafię ;)[/quote] hmm... kurcze...ciężko powiedzieć, ale jakbyś przybyła to pewnie nie mogłabyś się skupić tylko na czytaniu :diabloti: więc powiedzmy, że minimum ze 3-4 miesiące byś posiedziała... Quote
Recommended Posts