Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chyba jakaś dziwna jestem :roll:...
U mnie wszystkie psy zatrzymują się na podpunkcie 3 :razz:. Zwłaszcza, że w bloku mieszkam, więc podpunkt 1 odpada, a legowisko mi się w przedpokoju nie zmieści, więc podpunkt 2 też nierealny :evil_lol:.
Chociaż u mnie w pełni podpunkt trzeci brzmi - psy nie skaczą po meblach, chyba, że pani akurat każe :cool3:. W takim wypadku Birma bez mrugnięcia okiem wskoczy na stół, szafkę czy łóżko... ale bez rozkazu, sama z siebie to mowy nie ma ;)

Posted

[CENTER][FONT=Monotype Corsiva][SIZE=7][COLOR=#800000][B]Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Monotype Corsiva][SIZE=7][COLOR=#800000][B]Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images31.fotosik.pl/424/3db00a381d5d3358.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='agnethka']wchodzę sobie tutaj.. myślę... będzie stado życzeń, bo od północy już tyle godzin minęło... a tu cisza... :roll:[/quote]

Kurde, znowu posty skaczą, że też im się chce w święta ;)

Posted

[CENTER][IMG]http://www.zarombisci.pl/web/lfp_zarombisci.nsf/i/k004.jpg[/IMG]

[LEFT][SIZE=5][B][FONT=Arial][COLOR=Red]Najlepsiejszego z okazji urodzinek :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Alicja'][CENTER]

[url]http://www.zarombisci.pl/web/lfp_zarombisci.nsf/i/k004.jpg[/url]

[LEFT][SIZE=5][B][FONT=Arial][COLOR=Red]Najlepsiejszego z okazji urodzinek :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
[/LEFT]
[/CENTER]
[/quote]

dziękuję Aluś :loveu:

[SIZE=1][COLOR=LemonChiffon](co ja bym zrobiła bez NK?) :evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[CENTER][B]:multi::multi::multi:Wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzinek :multi::multi::multi:[/B]
:new-bday::BIG::tort::bday:
:drink1::beerchug::drinking::popcorn::drinka::knajpa:
:laola::cunao::laola:
[/CENTER]

Posted

[quote name='jbk']Jeszcze Ci się życzeń chce? Przecież życzenia to przed świętami ;) Poza tym wszyscy jeszcze śpią ;)[/quote]

pewnie, że się chce :diabloti:

[quote name='Tengusia'][CENTER][B]:multi::multi::multi:Wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzinek :multi::multi::multi:[/B]
:new-bday::BIG::tort::bday:
:drink1::beerchug::drinking::popcorn::drinka::knajpa:
:laola::cunao::laola:
[/CENTER]
[/quote]

dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='jbk']Jakie masz rybki?[/quote]

w chwili obecnej na porodówce jest gupiczka i towarzyszy jej gruba molinezja ;) w ogólnym są chłopaki: gupik, molinezja oraz bojownik i dwa kiryski - to takie mini akwarium ;)

Posted

[quote name='agnethka']w chwili obecnej na porodówce jest gupiczka i towarzyszy jej gruba molinezja ;) w ogólnym są chłopaki: gupik, molinezja oraz bojownik i dwa kiryski - to takie mini akwarium ;)[/quote]

Bojowniki nie zjadają ogonów gupikom?

Posted

[quote name='agnethka']troszke zjadają :diabloti: ale mojej córce się strasznie podobał bojownik ;)[/quote]

Tata kiedyś hodował bojowniki, nawet udało mu się je rozmnożyć ;) Ale gupiki nie miały racji bytu przy nich ;)

Posted

[quote name='jbk']Tata kiedyś hodował bojowniki, nawet udało mu się je rozmnożyć ;) Ale gupiki nie miały racji bytu przy nich ;)[/quote]

my też kiedyś je rozmnożyliśmy... jeśli ryby są w 200 litrowym akwarium to aż takiego problemu podjadania nie ma ;)