agnethka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Tinka:)']on mi o tym przypomina każdego dnia :evil_lol: a w sylwestra będzie miał już 2,5 roku :mdleje:[/quote] i good i tak ma być :multi: Quote
bonsai_88 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ja chyba jakaś dziwna jestem :roll:... U mnie wszystkie psy zatrzymują się na podpunkcie 3 :razz:. Zwłaszcza, że w bloku mieszkam, więc podpunkt 1 odpada, a legowisko mi się w przedpokoju nie zmieści, więc podpunkt 2 też nierealny :evil_lol:. Chociaż u mnie w pełni podpunkt trzeci brzmi - psy nie skaczą po meblach, chyba, że pani akurat każe :cool3:. W takim wypadku Birma bez mrugnięcia okiem wskoczy na stół, szafkę czy łóżko... ale bez rozkazu, sama z siebie to mowy nie ma ;) Quote
Tengusia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [CENTER][FONT=Monotype Corsiva][SIZE=7][COLOR=#800000][B]Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=7][COLOR=#800000][B]Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images31.fotosik.pl/424/3db00a381d5d3358.jpg[/IMG][/URL] Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Kuzynka ma PRT, już się nie mogę doczekać, żeby go poznać ;) Charakterne są terrierki :) Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Jeszcze Ci się życzeń chce? Przecież życzenia to przed świętami ;) Poza tym wszyscy jeszcze śpią ;) Quote
agnethka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 wchodzę sobie tutaj.. myślę... będzie stado życzeń, bo od północy już tyle godzin minęło... a tu cisza... :roll: Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='agnethka']wchodzę sobie tutaj.. myślę... będzie stado życzeń, bo od północy już tyle godzin minęło... a tu cisza... :roll:[/quote] Kurde, znowu posty skaczą, że też im się chce w święta ;) Quote
Alicja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [CENTER][IMG]http://www.zarombisci.pl/web/lfp_zarombisci.nsf/i/k004.jpg[/IMG] [LEFT][SIZE=5][B][FONT=Arial][COLOR=Red]Najlepsiejszego z okazji urodzinek :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [/LEFT] [/CENTER] Quote
agnethka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='Alicja'][CENTER] [url]http://www.zarombisci.pl/web/lfp_zarombisci.nsf/i/k004.jpg[/url] [LEFT][SIZE=5][B][FONT=Arial][COLOR=Red]Najlepsiejszego z okazji urodzinek :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [/LEFT] [/CENTER] [/quote] dziękuję Aluś :loveu: [SIZE=1][COLOR=LemonChiffon](co ja bym zrobiła bez NK?) :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
Tengusia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [CENTER][B]:multi::multi::multi:Wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzinek :multi::multi::multi:[/B] :new-bday::BIG::tort::bday: :drink1::beerchug::drinking::popcorn::drinka::knajpa: :laola::cunao::laola: [/CENTER] Quote
agnethka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='jbk']Jeszcze Ci się życzeń chce? Przecież życzenia to przed świętami ;) Poza tym wszyscy jeszcze śpią ;)[/quote] pewnie, że się chce :diabloti: [quote name='Tengusia'][CENTER][B]:multi::multi::multi:Wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzinek :multi::multi::multi:[/B] :new-bday::BIG::tort::bday: :drink1::beerchug::drinking::popcorn::drinka::knajpa: :laola::cunao::laola: [/CENTER] [/quote] dziękuję :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Naj , naj , naj , najlepszego .. :Rose::Rose::Rose: Quote
Unbelievable Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='jbk']Kuzynka ma PRT, już się nie mogę doczekać, żeby go poznać ;) Charakterne są terrierki :)[/quote]współczuję jej :evil_lol::evil_lol: wszystkiego:loveu: Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 A właściwie to tu też życzę Ci najlepszego :) Właśnie wróciliśmy z szalonego spaceru :) Quote
agnethka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 dzięki :) ja dziś cały dzień w domu - odbieram PORÓD :lol: Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='agnethka']dzięki :) ja dziś cały dzień w domu - odbieram PORÓD :lol:[/quote] Jak to poród?? Quote
agnethka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='jbk']Jak to poród??[/quote] normalnie - kibicuje tym razem ;) rybki mi się rodzą :diabloti: Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='agnethka']normalnie - kibicuje tym razem ;) rybki mi się rodzą :diabloti:[/quote] Jakie masz rybki? Quote
agnethka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='jbk']Jakie masz rybki?[/quote] w chwili obecnej na porodówce jest gupiczka i towarzyszy jej gruba molinezja ;) w ogólnym są chłopaki: gupik, molinezja oraz bojownik i dwa kiryski - to takie mini akwarium ;) Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='agnethka']w chwili obecnej na porodówce jest gupiczka i towarzyszy jej gruba molinezja ;) w ogólnym są chłopaki: gupik, molinezja oraz bojownik i dwa kiryski - to takie mini akwarium ;)[/quote] Bojowniki nie zjadają ogonów gupikom? Quote
agnethka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='jbk']Bojowniki nie zjadają ogonów gupikom?[/quote] troszke zjadają :diabloti: ale mojej córce się strasznie podobał bojownik ;) Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='agnethka']troszke zjadają :diabloti: ale mojej córce się strasznie podobał bojownik ;)[/quote] Tata kiedyś hodował bojowniki, nawet udało mu się je rozmnożyć ;) Ale gupiki nie miały racji bytu przy nich ;) Quote
agnethka Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='jbk']Tata kiedyś hodował bojowniki, nawet udało mu się je rozmnożyć ;) Ale gupiki nie miały racji bytu przy nich ;)[/quote] my też kiedyś je rozmnożyliśmy... jeśli ryby są w 200 litrowym akwarium to aż takiego problemu podjadania nie ma ;) Quote
klaudia&Manta Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 A ja nie lubię bojowników bo kiedyś mieliśmy i zjadły nam skalara za którego zapłaciliśmy 80 zł .. On był wielki , bojowniki małe ale i tak poległ :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Prawda, że jestem taka nieśmiała i delikatna...? [url]http://img517.imageshack.us/img517/976/ag041td6.jpg[/url] Pzdr. Quote
Recommended Posts