agnethka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='SZPiLKA23'] Pewnie ze Ci kupie[/quote] fajnie... wybierz jakiś fajny kolor do ciemno-malinowych włosów :razz: będę miała w czym na wystawy jeździć :evil_lol: bo wiesz...ale ciii... niedługo będą moje urodzinki :cool3: i kurde znowu mi rok przywali :placz: jak patrzę w metryka to słabo mi się robi, że coraz starsza jestem :shake: bo tak to zapominam o swoim wieku - w ogóle go nie czuję :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [B]aganetha [/B]no ile ty możesz mieć? 20... 21, nie więcej :razz: Tylko tak siedzę i się zastawiam kiedy ty w takim razie zdążyłaś dziecko zrobić :evil_lol: Quote
agnethka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='bonsai_88'][B]aganetha [/B]no ile ty możesz mieć? 20... 21, nie więcej :razz: Tylko tak siedzę i się zastawiam kiedy ty w takim razie zdążyłaś dziecko zrobić :evil_lol:[/quote] no... teges.... z metryki to mam więcej :roll: ale z wyglądu to mam tyle, że zdarza się, że w sklepach mnie o dowodzik proszą :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 mam kokarde ;] [IMG]http://www.dogszone.de/images/product_images/popup_images/798_0.jpg[/IMG] Quote
agnethka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='SZPiLKA23']mam kokarde ;] [IMG]http://www.dogszone.de/images/product_images/popup_images/798_0.jpg[/IMG][/quote] [I][B]ale piknooo ...taka w sam raz dla Fruziulka :loveu:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [B]Zuza [/B]czy ty przypadkiem wątków nie pomyliłaś :razz:... gdzie tutaj Franzulek :evil_lol:... Quote
agnethka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='zuzolandia'][I][B]ale piknooo ...taka w sam raz dla Fruziulka :loveu:[/B][/I][/quote] eeeeeeeej............ to ja mam mieć urodzinki :mad: [quote name='bonsai_88'][B]Zuza [/B]czy ty przypadkiem wątków nie pomyliłaś :razz:... gdzie tutaj Franzulek :evil_lol:...[/quote] jaki Franzulek? Zuza o Fruzi pisała - wiesz... taka mała, kudłata imitacja szitsu :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bo mi się z Franiem od Vectry skojarzyło :oops:... Już nie raz ludzie różni [w tym ja :evil_lol:] mylili te 2 wątki... tu świnki, tam świnki, łatwo się pogubić :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='agnethka']eeeeeeeej............ to ja mam mieć urodzinki :mad: [I][B]....ale ten na górze kazał sie dzielic[/B][/I] :evil_lol::evil_lol:... jaki Franzulek? Zuza o Fruzi pisała - wiesz... taka mała, kudłata imitacja szitsu :diabloti:[/quote] [I][B]Franzulek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: buhahahahbuhahahah[/B][/I] [I][B]Ja Ci dam imitacjee :mad::mad: to błekitnokrwiste dziecie Tybetu[/B][/I] :diabloti: Quote
agnethka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='bonsai_88']Bo mi się z Franiem od Vectry skojarzyło :oops:... Już nie raz ludzie różni [w tym ja :evil_lol:] mylili te 2 wątki... tu świnki, tam świnki, łatwo się pogubić :evil_lol:[/quote] ach...te wpadki :diabloti: [quote name='zuzolandia'] [I][B]Ja Ci dam imitacjee :mad::mad: to błekitnokrwiste dziecie Tybetu[/B][/I] :diabloti:[/quote] biedna :shake: Quote
BeaC Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [COLOR=DarkRed][B]śpisz no wiesz wstawaj:multi::multi::multi: ja już daawno nie śpie nie pada.............. chwilowo, będę potem okna myc na razie aktualizuje dogo psy śpią bo to nuda jak pani na kompie siedzi to narka [/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [B]BeaC[/B] - owszem spałam o tej porze :diabloti: bo tak to jest jak się człowiek o 2 w nocy kładzie... wstałam o 9 :evil_lol: łeb mi strzela... nie lubię tak późno wstawać, bo zawsze się źle czuję :shake: ale wypiję kawusię i będzie oki (mam nadzieję) [B] jbk[/B] - dzień dobry - pochmurne, u nas nie pada, ale ciśnienie to mnie niedługo wykończy :roll: Quote
zuzolandia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [I][B]doberek..u nas ciemno jakby juz conajmniej 16sta była ...:placz:[/B][/I] Quote
Asiaczek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Hej, a ja przyszłam się zameldowac po powrocie i pochwalic za super "sprzątanie". BRAWO!!! Będe Was miała na oku w przyszłym roku...;) Pzdr. Quote
Tengusia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 czesc sloneczko :hand: dawno mnie nie bylo ale jakosik casu mi brakuje ostatnio ... zapraszam do psiakow z mojego podpisu moze pomozesz :oops: Quote
agnethka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [B]zuzolandia[/B] - u nas cały dzień tak kiczowato było...a ja do tego źle się czuję od południa :roll: [B]Asiaczku[/B] - BRAWA! to dla Was, a nie dla mnie ;) nom... w przyszłym roku - jak pójdzie wsjo po mojej myśli to będę miała kilka przełomów pod paroma względami.... ale sza! nic nie powiem... muszę sobie spisać te plany, bo zapomnę :diabloti: [B] Tengusiu[/B] - już idę do psich biedaczków, zerknę co się tam złego dzieje :shake: ja ostatnio też mam stadko pracy :evil_lol: taka jedna dała mi pracę domową :evil_lol: ale przy okazji fajnie się bawię ;) [B]Szpilka[/B] - a czemu? też masz urodziny? :cool3: Quote
bonsai_88 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Nawiedzam.... znaczy się odwiedzam cię :p Quote
margo001 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='agnethka'] bo tak to jest jak się człowiek o 2 w nocy kładzie... wstałam o 9 :evil_lol: łeb mi strzela... nie lubię tak późno wstawać, bo zawsze się źle czuję :shake: ale wypiję kawusię i będzie oki (mam nadzieję) [/quote] To ja wredna agnethkę do 2 trzymałam :evil_lol: Quote
margo001 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='agnethka'] [B]Tengusiu[/B] - już idę do psich biedaczków, zerknę co się tam złego dzieje :shake: ja ostatnio też mam stadko pracy :evil_lol: taka jedna dała mi pracę domową :evil_lol: ale przy okazji fajnie się bawię ;) [/quote] Oj jeszcze dużo tej pracy :cool3: ale zapewne będzie się czym chwalić :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='agnethka'] [B]Szpilka[/B] - a czemu? też masz urodziny? :cool3:[/quote] Miałam 27.11 ;) Zły czas dla psow, wiele trafi do schronow bo beda nietrafionymi prezentami swiatecznymi:shake: Quote
agnethka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [B]bonsai [/B]- nawiedzaj ile chcesz :p [B]margo[/B] - taaaa....wredna baba :cool1: [B]Szpilka[/B] - hmm... co ja wtedy robiłam, że nie pamiętam :oops: że miałaś urodziny... Quote
Recommended Posts