JustynaJK Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 U nas nowa władza,ale nadal nieaktualna strona internetowa! Quote
ursus Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 jestem ciekawa co to będzie.............. pewnie frekwencja jak zwykle, czyli na 300 członków nie bedzie 30 na sali.......... a do pretensji to całe stado jest :evil: ale żeby sie wykazać to nie :evil: Quote
JustynaJK Posted March 24, 2004 Posted March 24, 2004 U nas było ok 40 osób uprawnionych do głosowania. Quote
ursus Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 :-? niech by choć 30 przyszło................. :( Quote
Małgorzata Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 A może wiecie jak jest i co się dzieje w oddziale koszalińskim? Z nord - westowymi pozdrówkami :D Quote
cockermanka Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Witam :D - pozdrawia oddział Bielsko-Biała my też już po walnym,w tym roku było sporo osób, ok.50 - szczególnych niespodzianek jeśli chodzi o wybory nie było i myślę że to dobrze.Kolejny rok zamknął się finansowym + :D .Będzie budowana profesjonalna strona internetowa oddziału w miejsce tej która jest obecnie (dotychczasowa strona istnieje dzięki uprzejmości jednego z hodowców),będziemy mieć "ranking wystawowy" naszych piesków.Dwie hodowle z naszego oddziału prowadzą stałe zajęcia z dziećmi czyli dogoterapię :D . Jeśli dobrze pójdzie zorganizujemy pokaz psów rasowych w ramach dni Bielska-Białej-poza coroczną wystawą w Ustroniu. Jestem członkiem ZK od kilku lat,sądzę że nasz oddział idzie w dobrym kierunku.Nigdy nie miałam problemów z załatwieniem spraw w naszym oddziale :D Szkoda tylko,że ok.połowy wpływów idzie do ZG....... Quote
ewag Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 mam pytanko w jaki sposób związek kynologiczny może zarejestrować hodowlę, która nie spełnia podstawowych zasad. W hodowli takiej nie dba się o psy, mało tego psy są chore, nieleczone i najgorsze co może być dla mnie - sprzedawane. Takie hodowle można niestety znaleźc właśnie w związkach kynologicznych. DLACZEGO????????? Dlaczego związek rejestruje takie COŚ?????????? i reklamuje przy okazji. Sama kupiłam sharpeia z hodowli pani Tokarskiej, której namiary miałam właśnie ze związku kynologicznego. Tym czasem pies od początku był chory i z tego co się zorientowałam od innych wszystkie psy są tam chore i żyją w okropnych warunkach!!!!!!! Przyjaciele zwierząt - ZWIĄZEK KYnologiczny GDZIE wy jesteście?????????????? Jak tak można! Proszę o kontakt na jakiej zasadzie działa taka hodowla a związek to akceptuje i co zrobić z taką panią, która tak w ogóle jest weterynarzem? Co z tymi biednymi stworzonkami, wykorzystywanymi tylko do handlu? Quote
ursus Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 U mnie w Oddziale (Zabrze) takiej niema !! :roll: Musi gdzieś indziej należeć............na szczęście :evil: bo bym pewnie kazała ją uśpić :evil: Quote
seska Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 Dorota Tokarska była członkiem oddziału wrocławskiego. Teraz chyba należy do Opola? Quote
shagya Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Mógłby mi ktoś dać wskazówkę do którego oddziału lepiej się zapisać: Opole czy Częstochowa??? Quote
przemysławmarcin Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 a jak to jest w Krakowie, chyba tam bede musial psa rejestrować bo bliżej Tarnowa to chyba innego nie ma????? Quote
cockermanka Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Masz jeszcze Rzeszów i Nowy Sącz. Quote
przemysławmarcin Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 cockermanka, do nowego Sącza dalej a Kraków najlepsze z tych miast, tylko jak z tym oddziałem to nie wiem.... Quote
aneta Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='przemysławmarcin']a jak to jest w Krakowie, chyba tam bede musial psa rejestrować bo bliżej Tarnowa to chyba innego nie ma?????[/QUOTE] A jak rasa ? Bo akurat ja od lat jestem w Krakowie. I b.dużo ludzi właśnie z Tarnowa należy pod Kraków. Quote
przemysławmarcin Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 rasa yorkshire terrier, za 19 dni bede jechał po szczeniaczka.ale pudelki tez zawsze mi sie podobały!;) Quote
Recommended Posts