Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napiszemy sobie najnowsze, wspaniale wiesci - Borsiu ma juz nowa rodzine!!!

Jescze chwilke pomieszka w hotelu, a w przyszlym tygodniu bedzie panem na wlosciach - i bedzie mnoooostwo trawy do lezenia i ziewania !!!

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
mamy mamy kilka ..w katowicach mlody ok roczny pamietaj o nim plisssssssssss...ale oooooooooooo do koloru sunie

Niech cioteczka Liryczka pamięta - bo ja tylko pomoc techniczna, to jej numer jest w ogłoszeniu Borysa. Ja usuwać nie będę, allegra kończą się w sobotę.

Posted

Cioteczka Liryka - mam poważne zapytanie o Borysa:

Treść wiadomości:
Witam,

Jestem poruszona historią Borysa i dlatego też chciałabym mu pomóc. Proszę o informację czy ten piękny pies jest nadal szukającym kochających ludzi zwierzakiem. Mam już pieska Goldena, którego bardzo kocham jednak czuję ogromną potrzebę pomocy pokrzywdzonemu przez los zwierzakowi, który na okazaną mu miłość odpowie szczęściem i zaufaniem, które utracił w ostatnim czasie.
Muszę też nadmienić, że po domu i ogrodzie biega kotek i czy fakt ten nie będzie przeszkodą do adopcji Borysa.

Pozdrawiam

I co działamy,
1. mam coś odpisywać ?
2. czy ty odpiszesz proponując innego benia ???
3. czy mam odpisać, że nieaktualne i dać jej maile dziewczynom od Benków ?

Ustalmy, żeby nie wszyscy na raz zbombardowali Panią mailami :)

Posted

podnosi na duchu czyjes zlote serce:loveu::loveu:

Elizko, a wiesz może, skąd jest ta Pani?

Borsiowa rodzina jak najbardziej potwierdza adopcję (z tym, że kudłacz jedzie dopiero w przyszłym tygodniu), więc pomoc bardziej przyda się innym psiakom - a chyba najlepiej, jeśli geograficznie będzie blisko?

Posted

liryka napisał(a):
podnosi na duchu czyjes zlote serce:loveu::loveu:

Elizko, a wiesz może, skąd jest ta Pani?

Borsiowa rodzina jak najbardziej potwierdza adopcję (z tym, że kudłacz jedzie dopiero w przyszłym tygodniu), więc pomoc bardziej przyda się innym psiakom - a chyba najlepiej, jeśli geograficznie będzie blisko?

Nie mam pojęcia skąd jest, mam tylko maila, nic więcej.
Napiszę do pani, że Boryś już nieaktualny i zapytam skąd jest ... że jest więcej bernisiów w potrzebie i że możemy jej coś znaleźć, nie ?

Posted

eliza_sk napisał(a):
Nie mam pojęcia skąd jest, mam tylko maila, nic więcej.
Napiszę do pani, że Boryś już nieaktualny i zapytam skąd jest ... że jest więcej bernisiów w potrzebie i że możemy jej coś znaleźć, nie ?

mammy bernasi cała mase .....

Posted

minelo kilka dni i juz spokojnie moge napisac - w czwartek Borsio pojechal do swojego domku:):):) (pod oswiecimiem)

w samochodzie bernis przykryl nos lapami i chrapal, nawet do wysiadania sie nie obudzil. za to w swoim ogrodku...od razu wszystko zwiedzil, przez 3 tyg w hotelu tyle nie przeszedl! panstwa pokochal, a rodzinka przescigala sie w usmiechach do psiska :)

widac, ze od razu mu tam dobrze :)
dziekujemy ciotkom za wspieranie :)

Posted

no cos sie ruszyło ale coz z tego jak mamy nastepców

Ogłoszenie z dzisiejszej gazety: ze względu na wyjazd za granicę do oddania 3-letni benek, niezwykle łagodny, moze mieszkać z dziećmi, uwielbia jazdę samochodem, ale panicznie boi się burzy, mieszka w kojcu, tel.602 102 493

i w katowicach jeszcze 3 letni ben błaga o dom piekny piekny nie kastart

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Borysiatko, a raczej BORYSISKO miewa sie doskonale :)

Czlapie dumnie po swoim ogrodzie i uwala sie na nogi kazdemu przechodzacemu domownikowi:loveu::loveu::loveu: jakby ktos szukal niezbyt ruchliwego futra do lezenia przed kominkiem, to wynajdziemy mu brata Boryska :)