ANETTTA Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 brata boryska ........oj klikajcie mam ich cała mase ......szukajacych domków w całej polsce a masz racje to najukochańsze futro do głaskania i miziania :evil_lol:i nie tylko Quote
liryka Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Ciotka, potrzebny mi brat Boryskopodobny w trybie mieszanym, ogródkowo-domowym, spanie w przedpokoju, więc taki właśnie z dłuższą sierścią, pozytywny do dzieci i zwierzaków - będzie miał siostrzyczkę boksię (steryl, ze schronu) i 3 kocidła wyżerające z miski. Quote
ANETTTA Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 wybierz sobie bernardyny.net do koloru do wyboru jeszcze kilka podrzuce ci w wolnej chwili zwróc uwage na tego z łodzi z kosodrzewiny piekny jest bernardyn i bernardynica z łodzi z Kosodrzewiny szukaja domu - Strona 12 - Dogomania Forum oststnie strony watku na 1 nie ma aktualizacji ..cos nei umie zrobic na stronie emira sa 3 sunie po sterylce mlode psiunie .adelka jest słodka mloda sunia ok rok ..a aaa i psiak tez...harnas nie wiem jak do dzieci nastawienie a w chorzowie psie dziecko prosi o dom Bernardyny w potrzebie - Strona 20 - Dogomania Forum Quote
Recommended Posts