Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale obciach! rzeczytałam Lila a zobaczyłam Rysia! Myślałam, że Filonek sprezentowała suczce wdzianko w nagrodę za ukończenie championatu.
A dlaczego ( w żakieciku lub nie) ma przejść na emeryturę? Rozumiem, ze chodzi o emeryturę wystawową, a wykaże się działalnością hodowlaną.Po
którym psie (jeśli to nie tajemnica) będą te czerwone szczenięta, które obiecujesz??

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neutralka']
Ale obciach! rzeczytałam Lila a zobaczyłam Rysia! Myślałam, że Filonek sprezentowała suczce wdzianko w nagrodę za ukończenie championatu.[/quote]
Niewtajemniczone oko się pomyli :)

Gdyby nie włoś to by można Lilę mlić z Rysią
[quote name='Neutralka']
A dlaczego ( w żakieciku lub nie) ma przejść na emeryturę? Rozumiem, ze chodzi o emeryturę wystawową, a wykaże się działalnością hodowlaną.[/quote]
Na emeryturę wystawową przechodzi. Pojawi się pewnei od czasu do czasu na wybiegach jako uczestnik , żeby "mole" z futra wytrzepać ale już będzie to "sztuka dla sztuki"

[quote name='Neutralka']
Po którym psie (jeśli to nie tajemnica) będą te czerwone szczenięta, które obiecujesz?? [/quote]

Tajemnica :):evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Neutralka']Po którym psie (jeśli to nie tajemnica) będą te czerwone szczenięta, które obiecujesz??[/quote]

Marta kupi zwyczajnie farbę do włosów, albo inne ziółka farbujące.....:cool3: i będą [COLOR=red]czerowne pomki[/COLOR]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Marta kupi zwyczajnie farbę do włosów, albo inne ziółka farbujące.....:cool3: i będą [COLOR=red]czerowne pomki[/COLOR]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
zgadłaś :) Zrobie je na "siuksy"
[IMG]http://www.fugly.com/media/IMAGES/Strange/Pomeranian_Fox.jpg[/IMG]