Neutralka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ale obciach! rzeczytałam Lila a zobaczyłam Rysia! Myślałam, że Filonek sprezentowała suczce wdzianko w nagrodę za ukończenie championatu. A dlaczego ( w żakieciku lub nie) ma przejść na emeryturę? Rozumiem, ze chodzi o emeryturę wystawową, a wykaże się działalnością hodowlaną.Po którym psie (jeśli to nie tajemnica) będą te czerwone szczenięta, które obiecujesz?? Quote
filonek_bezogonek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Neutralka'] Ale obciach! rzeczytałam Lila a zobaczyłam Rysia! Myślałam, że Filonek sprezentowała suczce wdzianko w nagrodę za ukończenie championatu.[/quote] Niewtajemniczone oko się pomyli :) Gdyby nie włoś to by można Lilę mlić z Rysią [quote name='Neutralka'] A dlaczego ( w żakieciku lub nie) ma przejść na emeryturę? Rozumiem, ze chodzi o emeryturę wystawową, a wykaże się działalnością hodowlaną.[/quote] Na emeryturę wystawową przechodzi. Pojawi się pewnei od czasu do czasu na wybiegach jako uczestnik , żeby "mole" z futra wytrzepać ale już będzie to "sztuka dla sztuki" [quote name='Neutralka'] Po którym psie (jeśli to nie tajemnica) będą te czerwone szczenięta, które obiecujesz?? [/quote] Tajemnica :):evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Neutralka']Po którym psie (jeśli to nie tajemnica) będą te czerwone szczenięta, które obiecujesz??[/quote] Marta kupi zwyczajnie farbę do włosów, albo inne ziółka farbujące.....:cool3: i będą [COLOR=red]czerowne pomki[/COLOR]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
filonek_bezogonek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Maks i Spark']Marta kupi zwyczajnie farbę do włosów, albo inne ziółka farbujące.....:cool3: i będą [COLOR=red]czerowne pomki[/COLOR]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] zgadłaś :) Zrobie je na "siuksy" [IMG]http://www.fugly.com/media/IMAGES/Strange/Pomeranian_Fox.jpg[/IMG] Quote
M&S Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 no jakie piękne:lol::lol::lol: można się zakochać:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts