Mała Rita Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 madziasto4 napisał(a):Ach czy to ten banerek własnej roboty?? Tak przyciąga wzrok, że musiałam wejść do Fidka :lol: :oops::oops::oops: własnej roboty... ;) troszke za duzy wyszedl a juz nie wiedzialam jak zmniejszyc wiec został taki jaki jest... :) chcialam tez inne tło... ale co, nie od razu Kraków zbudowano :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Baner spoko! I przyciąga to prawda :lol: Kiedys też takie duże miałam ale teraz wolę mniejsze...zawsze jeszcze mogę wcisnąć baner jakiegos psiaka w potrzebie...;) Quote
tigrunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Hejka :multi: Fidus śliczny , banerek też :loveu: Ja jeszcze sama swojego nie wykonałam :shake: Trzeba kiedyś pokombinować .. Kasiu Twój Fidlakowy mi sie bardzo podoba :loveu: Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Terierki i boksio - wspaniała galeria...:lol: Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 tigrunia napisał(a): Kasiu Twój Fidlakowy mi sie bardzo podoba :loveu: dzienki Beatrycze :oops: Dobry Rity i Fidusie :loveu: Jak mija sobota? Quote
Mała Rita Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Jagoda* napisał(a):Terierki i boksio - wspaniała galeria...:lol: :oops: dziękujemy ;) Quote
Mała Rita Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 I jeszcze trochę sobotniego Fidka :loveu: będzie jedzonko :) po jedzonku ;) a kuku Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ale on jest fajniutki :loveu: Lubiałam ten okres u Fidlaka jak się przebarwiał, był taki kolorowy i zawsze wyglądał na poczochranego i nieuczesanego :lol: Quote
Mała Rita Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Kasia napisał(a):Ale on jest fajniutki :loveu: Lubiałam ten okres u Fidlaka jak się przebarwiał, był taki kolorowy i zawsze wyglądał na poczochranego i nieuczesanego :lol: dziś byliśmy u lekarza... wszystko ok tylko że ten mój olbrzym rośnie i rosnie :) po zważeniu go wszyscy bylismy w szoku :) :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Będzie z tych większych...:lol: Ja tam nie narzekam, że Fidlak jest wielki. Mogę go ściskać ile sił, tarmosić i czochrać a jemu w to graj. Jest wyjątkowy bo jest duży i dlatego też każdy za nim sie ogląda :loveu: Quote
Mała Rita Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Kasia napisał(a):Będzie z tych większych...:lol: Ja tam nie narzekam, że Fidlak jest wielki. Mogę go ściskać ile sił, tarmosić i czochrać a jemu w to graj. Jest wyjątkowy bo jest duży i dlatego też każdy za nim sie ogląda :loveu: jak to mówią... kochanego ciałka nigdy nie za wiele :loveu::loveu::loveu: Quote
rita60 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Kasia napisał(a):Będzie z tych większych...:lol: Ja tam nie narzekam, że Fidlak jest wielki. Mogę go ściskać ile sił, tarmosić i czochrać a jemu w to graj. Jest wyjątkowy bo jest duży i dlatego też każdy za nim sie ogląda :loveu: Ja tez bym chciała,zeby Fidus był duzy,a jak duzy to silny i zdrowy:ptaki jak piszesz do tarmoszenia i przytulania,chociaz nie zachodzi obawa,ze mu sie zrobi krzywde,jak tym porcelanowym maliznom:lol: Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 No właśnie, nawet jak nadepniesz czy wejdzie Ci pod nogi to krzywda żadna sie nie stanie :lol: Raz głaskałam yorka, takiego dwukilowca. Same kostuszki i skóra tam były, aż tak nieprzyjemnie jakoś...A Fidlaka to przynajmniej mam za co wytargać :loveu: J Quote
rita60 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Zawsze lubiłam duze psy,a odkad w naszej rodzinie zagoscił Fidus straciłam głowe:oops:jest taki sliczny,miły i kochany:multi: Quote
Kasia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Moja świnka morska ważyła 1,8 kilo...Jak widac same byki mi przypadają :p Quote
Mała Rita Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Kasia napisał(a):Ja miałam świnke morską, długowłosą. Ważyła 1,8 kilo... :lol: no własnie... hihi Quote
tigrunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Kasia napisał(a):Moja świnka morska ważyła 1,8 kilo...Jak widac same byki mi przypadają :p :crazyeye: Nigdy nie miałam świnki ale domyślam się, że normalna waga to to nie jest :evil_lol: Dla porównania Jess waży 2,2kg ale wcale nie skóra i kości :shake: Ino futro dużo waży :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 tigrunia napisał(a)::crazyeye: Nigdy nie miałam świnki ale domyślam się, że normalna waga to to nie jest :evil_lol: Dla porównania Jess waży 2,2kg ale wcale nie skóra i kości :shake: Ino futro dużo waży :evil_lol: Wszystkie yoreczki sa piękne i te 2 kilogramowe i 5 ;):loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Fiduś jest prześliczny, dziękujemy za odwiedziny. Quote
Mała Rita Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 troszkę jeszcze weekendowego Fidka ;) Quote
Zuza i Noddy Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ale padnięte psiaki, pewnie na spacerku były? Quote
Mała Rita Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Ale padnięte psiaki, pewnie na spacerku były? tak :), po spacerku i nieustającej walce o piłeczki, kosteczki itp... :) Quote
Recommended Posts