Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ach czy to ten banerek własnej roboty?? Tak przyciąga wzrok, że musiałam wejść do Fidka :lol:

:oops::oops::oops: własnej roboty... ;) troszke za duzy wyszedl a juz nie wiedzialam jak zmniejszyc wiec został taki jaki jest... :) chcialam tez inne tło... ale co, nie od razu Kraków zbudowano :evil_lol:

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baner spoko! I przyciąga to prawda :lol:
Kiedys też takie duże miałam ale teraz wolę mniejsze...zawsze jeszcze mogę wcisnąć baner jakiegos psiaka w potrzebie...;)

Posted

Hejka :multi:
Fidus śliczny , banerek też :loveu:
Ja jeszcze sama swojego nie wykonałam :shake: Trzeba kiedyś pokombinować ..
Kasiu Twój Fidlakowy mi sie bardzo podoba :loveu:

Posted

Ale on jest fajniutki :loveu:

Lubiałam ten okres u Fidlaka jak się przebarwiał, był taki kolorowy i zawsze wyglądał na poczochranego i nieuczesanego :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Ale on jest fajniutki :loveu:

Lubiałam ten okres u Fidlaka jak się przebarwiał, był taki kolorowy i zawsze wyglądał na poczochranego i nieuczesanego :lol:

dziś byliśmy u lekarza... wszystko ok tylko że ten mój olbrzym rośnie i rosnie :) po zważeniu go wszyscy bylismy w szoku :) :evil_lol:

Posted

Będzie z tych większych...:lol:

Ja tam nie narzekam, że Fidlak jest wielki. Mogę go ściskać ile sił, tarmosić i czochrać a jemu w to graj. Jest wyjątkowy bo jest duży i dlatego też każdy za nim sie ogląda :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):

Ja tam nie narzekam, że Fidlak jest wielki. Mogę go ściskać ile sił, tarmosić i czochrać a jemu w to graj. Jest wyjątkowy bo jest duży i dlatego też każdy za nim sie ogląda :loveu:

jak to mówią... kochanego ciałka nigdy nie za wiele :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kasia napisał(a):

Ja tez bym chciała,zeby Fidus był duzy,a jak duzy to silny i zdrowy:ptaki jak piszesz do tarmoszenia i przytulania,chociaz nie zachodzi obawa,ze mu sie zrobi krzywde,jak tym porcelanowym maliznom:lol:

Posted

No właśnie, nawet jak nadepniesz czy wejdzie Ci pod nogi to krzywda żadna sie nie stanie :lol:
Raz głaskałam yorka, takiego dwukilowca. Same kostuszki i skóra tam były, aż tak nieprzyjemnie jakoś...A Fidlaka to przynajmniej mam za co wytargać :loveu: J

Posted

Kasia napisał(a):
Moja świnka morska ważyła 1,8 kilo...Jak widac same byki mi przypadają :p

:crazyeye: Nigdy nie miałam świnki ale domyślam się, że normalna waga to to nie jest :evil_lol: Dla porównania Jess waży 2,2kg ale wcale nie skóra i kości :shake: Ino futro dużo waży :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
:crazyeye: Nigdy nie miałam świnki ale domyślam się, że normalna waga to to nie jest :evil_lol: Dla porównania Jess waży 2,2kg ale wcale nie skóra i kości :shake: Ino futro dużo waży :evil_lol:

Wszystkie yoreczki sa piękne i te 2 kilogramowe i 5 ;):loveu::loveu::loveu: