Kasia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 a że do czego ten rum się dodaje tak dokładnie? do bronka mam se go wlać? cze Asik :loveu: Arnold dalej u teściowej? zawita kiedyś do Was zaś...? Quote
Mała Rita Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Kasia napisał(a):a że do czego ten rum się dodaje tak dokładnie? do bronka mam se go wlać? cze Asik :loveu: Arnold dalej u teściowej? zawita kiedyś do Was zaś...? Kasik do KARMI dolewasz, ja pilam a karmi poema :loveu: Arniego chyba juz nam tesciówka nie odda, zakochana w nim i on w niej :loveu: Quote
tigrunia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 A Ty Aśka wcale za nim nie płaczesz :shake: :evil_lol: Ja Karmi niezbyt lubie a z rumem to inaczej całkiem smakuje ? Quote
Mała Rita Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 tigrunia napisał(a):A Ty Aśka wcale za nim nie płaczesz :shake: :evil_lol: Ja Karmi niezbyt lubie a z rumem to inaczej całkiem smakuje ? oj placze, placze :razz: mam go cale weekedny a ostatnio jak wracalismy z dzialki i my z tesciowką taxi a dawid z nim szedl na pieszo to zaparł się, polozyl na ziemi i nie chcial isc bez tesciowej przerazony pewnie ze dawid chce go do domu do nas zabrac :evil_lol: mowie wam, miedzy nimi to jest naprawde milosc.... :roll: no jest bardzo slodkie ale smakuje jak karmi tylko wzmocnione :cool3: Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dobrze mowisz do karmi tylko ze schlodzone ma byc piwo... no prosze ze tez nikt w mojej Somie sie nie chce zakochac:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Pegaza napisał(a):Dobrze mowisz do karmi tylko ze schlodzone ma byc piwo... no prosze ze tez nikt w mojej Somie sie nie chce zakochac:evil_lol: to moze poznamy ja z moja tesciowa? :evil_lol: na pewno ucieszy sie ze bedzie miala dwa takie sliczne pieski :cool3: Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Mała Rita napisał(a):to moze poznamy ja z moja tesciowa? :evil_lol: na pewno ucieszy sie ze bedzie miala dwa takie sliczne pieski :cool3: o ja :evil_lol: taka tesciowa to skarb:evil_lol: kuna noo teraz masz czysto:roll:a ja nadal brudno:roll: Quote
Mała Rita Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Pegaza napisał(a):o ja :evil_lol: taka tesciowa to skarb:evil_lol: kuna noo teraz masz czysto:roll:a ja nadal brudno:roll: nio zrobilismy nareszcie podlogi i ani sladu klaczków :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Mała Rita napisał(a):nio zrobilismy nareszcie podlogi i ani sladu klaczków :evil_lol: nawet glosno nie mow buu bo ja z tymi klakami do glowy dostane tak mysle czy jest cos by to zatrzymac:evil_lol: moze golarka ja potraktuje:evil_lol: Quote
Kasia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 a nie smutno Wam bez niego? sprawcie se nowego...:razz: Quote
Aga76 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Mała Rita napisał(a): a ostatnio jak wracalismy z dzialki i my z tesciowką taxi a dawid z nim szedl na pieszo to zaparł się, polozyl na ziemi i nie chcial isc bez tesciowej przerazony pewnie ze dawid chce go do domu do nas zabrac :evil_lol: mowie wam, miedzy nimi to jest naprawde milosc.... :roll: :razz: zakochanie na amen ... Quote
Kasia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Pegaza napisał(a): ptfu ptfu Kasia nie wiesz co mowisz:evil_lol: chyba ze bezwlosowego :evil_lol: to tak np Fidka 2 :evil_lol: kurka, no nie mówcie że nawet takiego co syfi i brudzi nie da się pokochać tak na zawsze :loveu: Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kasia napisał(a):a nie smutno Wam bez niego? sprawcie se nowego...:razz: ptfu ptfu Kasia nie wiesz co mowisz:evil_lol: chyba ze bezwlosowego :evil_lol: to tak np Fidka 2 :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Arniś przeprowadzil sie z jednego tylko powodu... teraz w sumie gdy juz i tak stalo sie jak sie stalo moglby do nas wrócic ale niestety tesciowa powiedziala ze teraz to juz go nie odda Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kasia napisał(a):kurka, no nie mówcie że nawet takiego co syfi i brudzi nie da się pokochać tak na zawsze :loveu: pokochac sie da ale odkochac tez sie mozna nie:evil_lol: na dluzsza mete smrody w domu przeszkadzaja:roll: to tak na marginesie... Asia przynajmiej wiesz ze trafil w dobre rece (chyba):roll::evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ojj wiem co mówicie .. moja bokserka też dawała popalić :cool1: Kłaki z niej szły chyba cały rok :shake: Bąki puszczała rewelacyjne a jak rozwolnienie miała :crazyeye: Masakra :shake: Nie ma to jak York :loveu: Quote
Pegaza Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 tigrunia napisał(a):Ojj wiem co mówicie .. moja bokserka też dawała popalić :cool1: Kłaki z niej szły chyba cały rok :shake: Bąki puszczała rewelacyjne a jak rozwolnienie miała :crazyeye: Masakra :shake: Nie ma to jak York :loveu: wlacha chocby sie nawet zesr... to da sie to posprzatac bez odruchow wymiotnych:evil_lol: czolem Kasia:loveu:/chyba Asia siem pomylilam...;) Quote
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Pegaza napisał(a):wlacha chocby sie nawet zesr... to da sie to posprzatac bez odruchow wymiotnych:evil_lol: czolem Kasia:loveu:/chyba Asia siem pomylilam...;) Słusznie stwierdzenie Daria :evil_lol: Quote
Aga76 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dzień dobry :p Rano było słoneczko, ale już sobie poszło... Quote
Mała Rita Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Aga76 napisał(a):Dzień dobry :p Rano było słoneczko, ale już sobie poszło... nio u nas tez :roll: i jeszcze głowa mnie nawala strasznie :roll: Quote
Mała Rita Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Aga76 napisał(a):Mnie się w środku strasznie kolebie :cool1: jakbym rumu z piwem w końcu skosztowała :evil_lol: Ale w nocy była piękna burza :loveu: i boosko się spało. no wlasnie ja tez dzisiaj czuje sie jak na porządnym kacyku... a alkoholu wczoraj niet przecie :roll: Quote
Aga76 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Mała Rita napisał(a):nio u nas tez :roll: i jeszcze głowa mnie nawala strasznie :roll: Mnie się w środku strasznie kolebie :cool1: jakbym rumu z piwem w końcu skosztowała :evil_lol: Ale w nocy była piękna burza :loveu: i boosko się spało. Quote
Aga76 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Mała Rita napisał(a):no wlasnie ja tez dzisiaj czuje sie jak na porządnym kacyku... a alkoholu wczoraj niet przecie :roll: Mam to samo :evil_lol: znaczy się nadejszła pora, by braki płynów w organiźmie uzupełnić... Quote
Mała Rita Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Aga76 napisał(a):Mam to samo :evil_lol: znaczy się nadejszła pora, by braki płynów w organiźmie uzupełnić... patrz ze ja o tym nie pomyslalam :roll: toż to genialny pomysł Quote
Recommended Posts