Aga76 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Mała Rita napisał(a):Duety duetami ale poki co Fidek ma nową narzeczoną :loveu: Wazy dwa kilo :cool3: No proszę, nowe uczucie rozkwitło na wiosnę :razz: Quote
Mała Rita Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Aga76 napisał(a):No proszę, nowe uczucie rozkwitło na wiosnę :razz: oj rozkwitło... :cool3: co by tylko tatusiem tak wczesnie nie został :razz: Quote
Kasia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 śmiszne te Twoje włochate chłopaki :evil_lol: :loveu: Quote
Mała Rita Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Kasia napisał(a):śmiszne te Twoje włochate chłopaki :evil_lol: :loveu: Fidek to tera zakochany nie je, pic nie chce.... :cool1: ale mam dla niego niespodzianke, jutro dzwonie do pani umowic go na strzyżenie :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Mała Rita napisał(a): ale mam dla niego niespodzianke, jutro dzwonie do pani umowic go na strzyżenie :evil_lol: myślisz, że to ostudzi jego płomienne uczucie? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Kasia napisał(a):myślisz, że to ostudzi jego płomienne uczucie? :evil_lol: licze na to :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Oj taa nawet mi nie mow za mna tez chodzą w szeregu po 2 lub 3 psy wsciec sie mozna:mad: a Pipi z tego faktu tez zadowolona:mad: cze Aska:p Quote
ewa2909 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Cze Asik:loveu: Jak nowa fryzurka Fidka? Ja dzisiaj sama opitoliłam maszynką Tośka,i chyba jak na pierwszy raz wcale żle mi nie poszło. Byłam z nimi w piątek przed wielkanocą u fryzjera a ten mi już tak obrusł że szok:-o Quote
C&B Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Przeglądam galerie Aksy i Tofiego to pomyslałam, że wpadnę tez do was, bo banereke zobaczyłam:loveu: P.S. Chcecie jakiś nowy baner? Quote
rita60 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witajcie,ewa2909 byłas wczoraj na wystawie ? My bylismy,ufociłam AT no i troche oczywiscie yoreczkow:razz:wkleje,ale młoda musi je przerzucic z aparatu na komp,bo ja nie umiem:oops: Quote
Kasia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 cze Asik :loveu: jak nowy image Fidka? co u Arnolda? Quote
Mała Rita Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Cze Dziewczynki :loveu: Fidek jeszcze nieostrzyzony bo nie miałam go kiedy umówić :roll: :oops: A Arnoldek juz chyba z 50 kilo wazy, służy mu pobyt u teściowej :cool3: Quote
Aga76 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Mała Rita napisał(a):A Arnoldek juz chyba z 50 kilo wazy, służy mu pobyt u teściowej :cool3: Rośnie chłopak w siłę :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Aska:loveu: A Ty to wszędzie będziesz używać tego "ka"???????????????:mad::mad::mad: Cze Asik:loveu: Quote
Mała Rita Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Cze Dziewczynki :loveu: Dostalismy dzis paczke z Fidkiem, zamowilismy na allegro jedwab do włosów, wlasnie nasmarowani jestesmy :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ja też dzisiaj paczkę z jedwabiem dostałam, i odżywką/maską też :lol: Fidlka też nasmarowałaś tym? może spróbuje z Fidlastym...:roll: Quote
Mała Rita Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Kasia napisał(a):ja też dzisiaj paczkę z jedwabiem dostałam, i odżywką/maską też :lol: Fidlka też nasmarowałaś tym? może spróbuje z Fidlastym...:roll: nasmarowalam :roll: Quote
Mała Rita Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Pegaza napisał(a):YYYY Ewa noo bo ja lubie slowa na K :evil_lol: Aska moze byc nie? czy wolisz Asia lub Joasia lub Joanna:evil_lol: bo mi tu Ewa sie denerwuje:evil_lol: o jacie a ja musze psy poczesac bo kucyki maja w artystycznym nieladzie:evil_lol: jeeezuuuu wszystko tylko nie Joasia :angryy: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 YYYY Ewa noo bo ja lubie slowa na K :evil_lol: Aska moze byc nie? czy wolisz Asia lub Joasia lub Joanna:evil_lol: bo mi tu Ewa sie denerwuje:evil_lol: o jacie a ja musze psy poczesac bo kucyki maja w artystycznym nieladzie:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Kasia napisał(a):cze Asikv :loveu: co u Twych chłopaków słychać? Arnold dalej na służbie u teściowej? :evil_lol: Cze Kasik :loveu: Nio chyba juz zostanie u niej, zakochani są w sobie bardzo... :cool3: Quote
Kasia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 cze Asikv :loveu: co u Twych chłopaków słychać? Arnold dalej na służbie u teściowej? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Mała Rita napisał(a):jeeezuuuu wszystko tylko nie Joasia :angryy: :evil_lol: Łoooj :evil_lol: Dobry wieczór Asiu :loveu: Jak się miewają Twoi Mężczyźni? Quote
Mała Rita Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Aga76 napisał(a):Łoooj :evil_lol: Dobry wieczór Asiu :loveu: Jak się miewają Twoi Mężczyźni? Aguś :multi: Obydwa chrapią juz na tapczanie :cool3: sie znaczy Dawid i Fido bo Arnoldek to u teściowej zapewne je 4 raz w przeciągu godziny kolację :evil_lol: Quote
Recommended Posts