sleepingbyday Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='anetek100']no w końcu jestem:oops: wczoraj zawiesilam sie totalie,gdyz koleżanka prosila mnie o przegranie płyty weselnej na mojej łomowatej bagrywarce,dziś musiałam jechac na miasto i dopiero teraz siadam...co do suni rzeczywiście jak to Tosia pisala psinka wygląda jak moja "duza" Pusia,biore sie za ogłoszenia hopanie itp dzięki! ja mogę w pracy podrukowac ogłoszenia do rozwieszenia w okolicach znalezienia młodej. czy rozwiesicie przy okazji jakichś spacerów? i czy potzrebne są te wydruki? jeśli tak, to jutro zrobię i przekażę na karmelicką [quote name='Tosia2']Jest to sklep mojej mamy w którym ją oczywiście spotkasz... :) aha :-) Cioteczki, my w miarę możliwosci damy od swoich psiaków karmę, ale jeśli ktoś mógłby równiez dorzucić sie jedzonkiem do utrzymania suczki, to bedziemy niezmiernie wdzięczne... W końcy Sbd dała to co najważniejsze-dach nad głową... Pomóżmy jej chociaż w ten sposób... Prosze..... :roll: Tosia prosi w moim imieniu :oops:. rzeczywiście ten miesiąc mam po prostu fatalny, już od kilku dni jadę na pożyczkach (a i inne do spłacenia są). jeśli ktos ma nadmiar karmy (:crazyeye:) to chętnie przyjmę. oby do końca miesiąca.... ale przeceiż do tej pory już się sytuacja suczy wyjaśni :cool3:. zastanawiałam sie nad imieniem dla młodej i nic mi nie pasuje... trochę pasuje mi śliwka, ale bo ja wiem? czy ona rzeczywiście wygląda na śliwkę? Quote
Tosia2 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Sbd, zmierz proszę sunię do szelek- szyja i pod paszkami prosze... Postaramy sie kupić szelki..... Quote
sleepingbyday Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ok. zmierzę (jak znajdę centymetr :razz:) Quote
orpha Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ech ja Cie teraz nie wspomoge , przez ten remont wpadlismy pod kreske :cool1: Quote
sleepingbyday Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ty robisz za wspomożenie moralne i tresurowe... :p Quote
orpha Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 sleepingbyday napisał(a):ok. zmierzę (jak znajdę centymetr :razz:) ja mam centymetr :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ja też powinnam gdzieś mieć z ikei, ale bo ja wiem, gdzie? :cool3: Quote
orpha Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 sleepingbyday napisał(a):ja też powinnam gdzieś mieć z ikei, ale bo ja wiem, gdzie? :cool3: dobra nie szukaj , ja mam na wierzchu :diabloti: Quote
Tosia2 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 ...niezły z Was zespół....:evil_lol: Quote
orpha Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Tosia2 napisał(a):...niezły z Was zespół....:evil_lol: hehe psia mafia osiedlowa ;) Quote
sleepingbyday Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 orpha napisał(a):hehe psia mafia osiedlowa ;) masz za długi język :eviltong:. Quote
orpha Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 sleepingbyday napisał(a):masz za długi język :eviltong:. wcale nie taki długi , tylko do połowy brody i t jak sie postaram :evil_lol: Quote
anetek100 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 offik:Tosiu na naszej klasie ludzie polecaja nasz profil i zdjecia..poki co polecone zdjecie "niesamowitego psa",naszej "nowej" rudej suni i rotka z jozefowa,duzo osob zaprasza takze moze tam sie cos poruszy:cool3: Quote
Tosia2 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Anetko, robiłaś już jakies ogłosenia? Mozesz napisac gdzie? Quote
anetek100 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 juz Ci mowie czekaj na: kupiepsa; eoferty.com; psy.pl; pajeczyna; warszawa.gumtree; ogloszenia.aleokazja; na naszej klasie na watku lomiankowym; na razie tyle,ale jeszcze bede robic bo teraz dzwonilam w sprawie tej naszej olsztynskiej suni Quote
anetek100 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 będę wieczorkiem dopiero niestety także na razie znikam:(:( Quote
anetek100 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 hoooooppp!!!!!!!!!!!!!przy okazji maleńki offik http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10730313#post10730313 Quote
Doginka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 To ja wklejam tę czarną suczkę spacerkowo;) Quote
anetek100 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ale śliczna ona jest..obys sunieczko znalazła stały domek Quote
Tosia2 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Jejku... Wygląda wspaniale... a jak z kotami udało się sprawdzić? Quote
orpha Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Tosia2 napisał(a):Jejku... Wygląda wspaniale... a jak z kotami udało się sprawdzić? Sunia jest słodziutka :) , zabawily dzisiaj u mnie z Zochą na wystepach goscinnych :D Sunia pojadła ryzu z miechem i dodatkami warzywnymi ,nawet o dokladke poprosiła , a koty w sumie to wykazala umiarkowane zainteresowanie czyli zarejestrowala ze sa , ale jakos nie przyciagneły jej uwagi . Od Czarnej malo niedostala po pysiu bo Czarna to jest takie nierusz nie dotykaj i wszytsko co sie do niej zbliza dostaje z liscia , u suni nie wywołało to zadnej agresywnej reakcji , przyjela do wiadomosci ze kocica nie ma zyczenia sie z nia zadawac. Z psami tez jest luzik z moja trojka zawieranie znajomosci przebieglo bez komplikacji :) , ona wogole przytulanka straszna jest i chyba wie ze łózko to bardzo fajne miejsce :loveu: Quote
Tosia2 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Jejku, kochana dziewczynka.... Teraz wyobraź sobie jak ona by się miała odnaleść w schronisku... Jest taka subtelna i delikatna w stresie... Do tego młodziutka... Schronisko mogłoby pozostawić trwały ślad w tej czarnej główce..... Quote
Doginka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No właśnie zauważyłam, że ona lubi mizianko:p Quote
Recommended Posts