Jump to content
Dogomania

Cudowna domowa suczka.. Uratowana przed schroniskiem! MA DOM !

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetek100']no w końcu jestem:oops: wczoraj zawiesilam sie totalie,gdyz koleżanka prosila mnie o przegranie płyty weselnej na mojej łomowatej bagrywarce,dziś musiałam jechac na miasto i dopiero teraz siadam...co do suni rzeczywiście jak to Tosia pisala psinka wygląda jak moja "duza" Pusia,biore sie za ogłoszenia hopanie itp

dzięki! ja mogę w pracy podrukowac ogłoszenia do rozwieszenia w okolicach znalezienia młodej. czy rozwiesicie przy okazji jakichś spacerów? i czy potzrebne są te wydruki? jeśli tak, to jutro zrobię i przekażę na karmelicką

[quote name='Tosia2']Jest to sklep mojej mamy w którym ją oczywiście spotkasz... :)

aha :-)

Cioteczki, my w miarę możliwosci damy od swoich psiaków karmę, ale jeśli ktoś mógłby równiez dorzucić sie jedzonkiem do utrzymania suczki, to bedziemy niezmiernie wdzięczne... W końcy Sbd dała to co najważniejsze-dach nad głową... Pomóżmy jej chociaż w ten sposób... Prosze..... :roll:

Tosia prosi w moim imieniu :oops:. rzeczywiście ten miesiąc mam po prostu fatalny, już od kilku dni jadę na pożyczkach (a i inne do spłacenia są). jeśli ktos ma nadmiar karmy (:crazyeye:) to chętnie przyjmę. oby do końca miesiąca.... ale przeceiż do tej pory już się sytuacja suczy wyjaśni :cool3:.

zastanawiałam sie nad imieniem dla młodej i nic mi nie pasuje... trochę pasuje mi śliwka, ale bo ja wiem? czy ona rzeczywiście wygląda na śliwkę?

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ja też powinnam gdzieś mieć z ikei, ale bo ja wiem, gdzie? :cool3:

dobra nie szukaj , ja mam na wierzchu :diabloti:

Posted

offik:Tosiu na naszej klasie ludzie polecaja nasz profil i zdjecia..poki co polecone zdjecie "niesamowitego psa",naszej "nowej" rudej suni i rotka z jozefowa,duzo osob zaprasza takze moze tam sie cos poruszy:cool3:

Posted

juz Ci mowie czekaj na: kupiepsa; eoferty.com; psy.pl; pajeczyna; warszawa.gumtree; ogloszenia.aleokazja; na naszej klasie na watku lomiankowym; na razie tyle,ale jeszcze bede robic bo teraz dzwonilam w sprawie tej naszej olsztynskiej suni

Posted

Tosia2 napisał(a):
Jejku... Wygląda wspaniale... a jak z kotami udało się sprawdzić?

Sunia jest słodziutka :) , zabawily dzisiaj u mnie z Zochą na wystepach goscinnych :D
Sunia pojadła ryzu z miechem i dodatkami warzywnymi ,nawet o dokladke poprosiła , a koty w sumie to wykazala umiarkowane zainteresowanie czyli zarejestrowala ze sa , ale jakos nie przyciagneły jej uwagi . Od Czarnej malo niedostala po pysiu bo Czarna to jest takie nierusz nie dotykaj i wszytsko co sie do niej zbliza dostaje z liscia , u suni nie wywołało to zadnej agresywnej reakcji , przyjela do wiadomosci ze kocica nie ma zyczenia sie z nia zadawac. Z psami tez jest luzik z moja trojka zawieranie znajomosci przebieglo bez komplikacji :) , ona wogole przytulanka straszna jest i chyba wie ze łózko to bardzo fajne miejsce :loveu:

Posted

Jejku, kochana dziewczynka.... Teraz wyobraź sobie jak ona by się miała odnaleść w schronisku... Jest taka subtelna i delikatna w stresie... Do tego młodziutka... Schronisko mogłoby pozostawić trwały ślad w tej czarnej główce.....