Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']No to w koncu przyjedz do nas!!! Ptaszki od godziny 5-6 cwierkaja, slonce o 6 wstaje, drzewka maja coraz wiecej pakow, kwiatki cudnie kwitna - mam juz pare na zdjeciach uwiecznionych no i slonce od 4 dni w prawie bezchmurnym niebiem. Czego chciec wiecej? no moze czasu zeby mozna bylo sie cieszyc ze slonca...

a u mnie mimo tego że słońce czasami świeci to jest taki jesienny nadal krajobraz...pączków na drzewach ni ma...a teraz jeszcze ten śniegun :angryy:
w nocy nawet błyskało :roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']zima, zima, zima.... a ja bym chciała już chociaż wiosne taką prawdziwą...
gdzie ptaszki ładnie ćwierkają, drzewka puszczają pąki i kwiatki kwitną :loveu:
tak za tym mi się tęskni :) :eviltong::eviltong:

No to w koncu przyjedz do nas!!! Ptaszki od godziny 5-6 cwierkaja, slonce o 6 wstaje, drzewka maja coraz wiecej pakow, kwiatki cudnie kwitna - mam juz pare na zdjeciach uwiecznionych no i slonce od 4 dni w prawie bezchmurnym niebiem. Czego chciec wiecej? no moze czasu zeby mozna bylo sie cieszyc ze slonca...

Posted

[quote name='jonQuilla']zima, zima, zima.... a ja bym chciała już chociaż wiosne taką prawdziwą...
gdzie ptaszki ładnie ćwierkają, drzewka puszczają pąki i kwiatki kwitną :loveu:
tak za tym mi się tęskni :) :eviltong::eviltong:

http://i574.photobucket.com/albums/ss185/anitaa12__/sosinka69.jpg
a temu co się stało... śnieżny potwór ;) :crazyeye:

no u nas taka jakaś prawie zima prawie wiosna nie umiem tego nazwac :evil_lol: raz słońce raz grad śnieżny i do tego silny wiatr :shake: oj ja też już mam dośc tej wypizduwy :angryy:wracaj wiosno :multi:

no spadł chłoptaś :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Haha u Was tez zimowe :D

no tylę ich narobiłam że długo jeszcze będą :evil_lol:

[quote name='Pusiakowa']super fotencjaly :)

Hej :cool3: dziękuję

[quote name='Cortezik_82']Cześć!!

http://i574.photobucket.com/albums/ss185/anitaa12__/sosinka95.jpg :loveu::loveu::loveu:

Witamy :loveu: też mi się to podoba zdjęcie :multi:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Gratuluję 300m stronki :multi:

A zdjęcia jak zawsze zawodowe :loveu:

Tylko ta zima:placz:Mogła by się już skończyć :mad:

dziękuję to już 300 :loveu: dzięki jakie tam zawodowe
noo jeszcze tyle fotek że hoho jak wrócę w Sobotę z wystawy wrzucę wystawowe :p

deer_1987 napisał(a):
No to w koncu przyjedz do nas!!! Ptaszki od godziny 5-6 cwierkaja, slonce o 6 wstaje, drzewka maja coraz wiecej pakow, kwiatki cudnie kwitna - mam juz pare na zdjeciach uwiecznionych no i slonce od 4 dni w prawie bezchmurnym niebiem. Czego chciec wiecej? no moze czasu zeby mozna bylo sie cieszyc ze slonca...

Ale macie tam super u nas tak zimno :shake:

Posted

[quote name='jonQuilla']a u mnie mimo tego że słońce czasami świeci to jest taki jesienny nadal krajobraz...pączków na drzewach ni ma...a teraz jeszcze ten śniegun :angryy:
w nocy nawet błyskało :roll:

Eh.. no to przyjezdzaj do nas :diabloti:

Posted

Feigned cześć :multi:

Weronika13 Witaj :loveu: no niebyło waas trochę
A no dziękuję zaraz będą nowe

agaciaaa dziękuję :lol:

NUTELLASTELLA A u mnie dobrze
jutro jadę na wystawę chodź patrzą na godzinę to już niedługo potem może będą zdjęcia :multi:
cieszę się żę się podobają zdjecia

wstłam tylko żeby dać zdjęcia :loveu:

Posted

Byłam na wystawie mam pełno fotek w przeważęniu są to niufy :loveu::loveu: na berneńskich nei fociłam bo było strasznei ciemno :shake: jakieś goldeny i loesie teżsąteraz lecę w pola z Bartlejem żeby mu smutno nie było
Jejku niedawno wróciłam jestem taka zmęczona ;) Fotki z wystawy będąwieczorem

DZięki za miłę komentarze :lol: