KropkaKropka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 To dla mnie wielka ulga. Prawie codziennie go widziałam i z każdym spotkaniem bardziej bolało mnie serducho. Bardzo się ciesze, że tak szybko udało nam się znaleźć dla niego miejsce. Będzie miał gdzie spać, no i brzusio nie będzie pusty :) tylko żeby udało nam się go spotkać.. I oczywiście capnąć :evil_lol: Quote
Edi100 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 KropkaKropka napisał(a):To dla mnie wielka ulga. Prawie codziennie go widziałam i z każdym spotkaniem bardziej bolało mnie serducho. Bardzo się ciesze, że tak szybko udało nam się znaleźć dla niego miejsce. Będzie miał gdzie spać, no i brzusio nie będzie pusty :) tylko żeby udało nam się go spotkać.. I oczywiście capnąć :evil_lol: Capnąć to damy radę, parówka i do auta:) Potem poprosimy cioteczki o ogłoszonka:loveu: Tylko, zeby przeżył do środy:roll: Quote
Katcherine Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 edi- a co to za miejsce? potrzebna karma dla niego, fundusze na badania...? Quote
KropkaKropka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Donvitow napisał(a):W srode ma przyjechać do Gaju Katcherine, dzięki za zainteresowanie :):loveu: narazie jeszcze nic nie wiemy, bo psiaka jeszcze nie mamy. Ale wsparcie grosikiem napewno się przyda. Jak już go złapiemy i będzie bezpieczny wszystko się okaże. Quote
Edi100 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Katcherine napisał(a):edi- a co to za miejsce? potrzebna karma dla niego, fundusze na badania...? Na pewno pomoc z karmą czy szczepieniami by się przydała:oops: Ja Karmię tutaj bezdomne koty i psy co nie dostaja jeść więc czasem z groszem krucho:oops: Bardzo Ci dziękuję:loveu: Quote
Katcherine Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Mocno trzymam kciuki. moj Grys jest jakby starszym wcieleniem - tez ma takie klapniete uszka- i tez kolo collie stal kiedys jakis pradziadek ;). Quote
Edi100 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 KropkaKropka napisał(a):Mordeczko, gdzie Ty jesteś? :shake: Objechałysmy z KropkaKropka więcej jak pół Żmigrodu i Go nie widac. Zostawiłysmy żarcie, tam gdzie kotom bo tam przychodzi. Jutro popytam ludzi, na stacji pkp i policjantów o niego:roll: Kuchnia, żeby tylko baba Go nie "uwięziła":shake: bo padnie z głodu, a już z Niego szkielet:( Quote
Katcherine Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 mam nadzieje ze sie po prostu gdzies schowal i spi Quote
Edi100 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Katcherine napisał(a):mam nadzieje ze sie po prostu gdzies schowal i spi On raczej szuka... swojego człowieka, który Go zostawił Niestety, ludzie którzy wyrzucają swoje psy w taki sposób, myslą że w małej miejscowości to się ktoś ulituje.:shake:Niestety, są w wielkim błędzie. Tu jest mało takich, którzy kochają psy a skoro kochają to są maksymalnie zapsieni. Niema sznas:shake:by Go ktos przygarnął. Przegnał to tak, ale dał schronienie...:shake::shake::shake: Quote
KropkaKropka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Pięknisiu Mój, mam nadzieję, że się dziś spotkamy i już będzie dobrze.. Quote
KropkaKropka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Pozwoliłam sobie dać Mu imie.. Kajtek :oops: bo mi strasznie przypomina psa mojego wujka, niestety już za TM :-( ehh Kajtek bez majtek - to był Pies :loveu::cry: Quote
Katcherine Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No to czekamy na wiesci od Kajtusia- ze sie pojawil i aby do srody... Quote
Donvitow Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 KropkaKropka kiedy Ci ktoś przetrzepał tyłeczek tak na goliznę.?:angryy: Quote
Donvitow Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 KropkaKropka napisał(a):Yyy ... a przepraszam, o co chodzi? O naigrywanie się z mojego imienia. Albo Tyłczek goły albo nie ma o czym gadać.:evil_lol: Quote
KropkaKropka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Twojego imienia? :oops: ja nie wiedziałam, wybacz. Ale to tak na Twoją cześć :razz::diabloti: sam rozumiesz, inaczej nazwać go nie mogłam :evil_lol: Quote
Katcherine Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :diabloti: to moze jednak sie znajdzie domowy tymczasik dla takiego pieknego imiennika...dwoch facetow - imiennikow dogada sie bezproblemowo... a my sobie tymczasem spokojnie z edi i kropkakropka poszukamy docelowego domku- niekoniecznie z wlascicielem/ wlascicielka o tym samym imieniu :mad: Quote
Donvitow Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Oj wszystkie szykujcie co trzeba.:evil_lol: Quote
Katcherine Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ja juz nie nastolatka- niestety- i potrafie ustalic hierarchie w sekunde bez kontaktu fizycznego- wiec Donvitow-waruj i spokoj... No chyba ze masz konkretnie cos do napisania o jakiejkolwiek poprawie losu futrzastego Kajtusia. Quote
KropkaKropka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No więc tak.................... Psiak jest u nas. Nie wiem czy to pies czy suczka, bo kłaków ma dużo i nie widać na pierwszy rzut oka, ale rano postaram się zerknąć. Biedak ma pogryzione uszy i rane pod pachą. To pewnie nie koniec ran, ale dziś tylko tyle widziałam. Ciemno i w ogóle. Dał mi brzusio do głaskania, czyli mnie lubi ;) Chudzinka masakroza - przekochana. Padamy już na pyszczki. Dobranoc Quote
Recommended Posts