Jump to content
Dogomania

Żmigród. Bezdomna, wychudzona mieszkała na ulicy. Ma dom, oby na zawsze! Dziękujemy:)

Recommended Posts

Posted

To dla mnie wielka ulga. Prawie codziennie go widziałam i z każdym spotkaniem bardziej bolało mnie serducho. Bardzo się ciesze, że tak szybko udało nam się znaleźć dla niego miejsce. Będzie miał gdzie spać, no i brzusio nie będzie pusty :) tylko żeby udało nam się go spotkać.. I oczywiście capnąć :evil_lol:

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KropkaKropka napisał(a):
To dla mnie wielka ulga. Prawie codziennie go widziałam i z każdym spotkaniem bardziej bolało mnie serducho. Bardzo się ciesze, że tak szybko udało nam się znaleźć dla niego miejsce. Będzie miał gdzie spać, no i brzusio nie będzie pusty :) tylko żeby udało nam się go spotkać.. I oczywiście capnąć :evil_lol:

Capnąć to damy radę, parówka i do auta:) Potem poprosimy cioteczki o ogłoszonka:loveu:
Tylko, zeby przeżył do środy:roll:

Posted

Donvitow napisał(a):
W srode ma przyjechać do Gaju

Katcherine, dzięki za zainteresowanie :):loveu: narazie jeszcze nic nie wiemy, bo psiaka jeszcze nie mamy. Ale wsparcie grosikiem napewno się przyda. Jak już go złapiemy i będzie bezpieczny wszystko się okaże.

Posted

Katcherine napisał(a):
edi- a co to za miejsce? potrzebna karma dla niego, fundusze na badania...?

Na pewno pomoc z karmą czy szczepieniami by się przydała:oops: Ja Karmię tutaj bezdomne koty i psy co nie dostaja jeść więc czasem z groszem krucho:oops:
Bardzo Ci dziękuję:loveu:

Posted

KropkaKropka napisał(a):
Mordeczko, gdzie Ty jesteś? :shake:

Objechałysmy z KropkaKropka więcej jak pół Żmigrodu i Go nie widac. Zostawiłysmy żarcie, tam gdzie kotom bo tam przychodzi. Jutro popytam ludzi, na stacji pkp i policjantów o niego:roll:
Kuchnia, żeby tylko baba Go nie "uwięziła":shake: bo padnie z głodu, a już z Niego szkielet:(

Posted

Katcherine napisał(a):
mam nadzieje ze sie po prostu gdzies schowal i spi

On raczej szuka... swojego człowieka, który Go zostawił
Niestety, ludzie którzy wyrzucają swoje psy w taki sposób, myslą że w małej miejscowości to się ktoś ulituje.:shake:Niestety, są w wielkim błędzie. Tu jest mało takich, którzy kochają psy a skoro kochają to są maksymalnie zapsieni. Niema sznas:shake:by Go ktos przygarnął. Przegnał to tak, ale dał schronienie...:shake::shake::shake:

Posted

:diabloti: to moze jednak sie znajdzie domowy tymczasik dla takiego pieknego imiennika...dwoch facetow - imiennikow dogada sie bezproblemowo...
a my sobie tymczasem spokojnie z edi i kropkakropka poszukamy docelowego domku- niekoniecznie z wlascicielem/ wlascicielka o tym samym imieniu :mad:

Posted

Ja juz nie nastolatka- niestety- i potrafie ustalic hierarchie w sekunde bez kontaktu fizycznego- wiec Donvitow-waruj i spokoj...

No chyba ze masz konkretnie cos do napisania o jakiejkolwiek poprawie losu futrzastego Kajtusia.

Posted

No więc tak.................... Psiak jest u nas. Nie wiem czy to pies czy suczka, bo kłaków ma dużo i nie widać na pierwszy rzut oka, ale rano postaram się zerknąć. Biedak ma pogryzione uszy i rane pod pachą. To pewnie nie koniec ran, ale dziś tylko tyle widziałam. Ciemno i w ogóle. Dał mi brzusio do głaskania, czyli mnie lubi ;)
Chudzinka masakroza - przekochana.

Padamy już na pyszczki. Dobranoc