Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki a jak wygląda sprawa z hotelikami. ile to kosztuje może ktos wie i do kogo się udac? ja jestem załamana nikt z ogłoszeń sie nie odezwał a czas suni się kończy :-(:-(:-( i ja naprawde nie mam na to wpływu.

Posted

narazie Aga nie dzwoni a brak wiesci to dobry znak aby tylko domek szybko się znalazł. ACHA DZIĘKUJE CIOTECZKOM ZA OGŁOSZENIA, PODNOSZENIE I INFORMACJE.:Rose:ABY TYLKO DOMEK SIĘ ZNALAZŁ...

Posted

madziamn napisał(a):
sunia dostała czas do soboty wzięła ją Agnieszka bo jej córka wróciła z wakacji i może im się uda upilnowac Togo, oby...

no to mocno 3mamy kciuki :)

Posted

Madziamn ja jedyne co mogę jeszcze dodać to ewidentnie brakuje mi tu dobrych fotek suńki. Niestety, psa trzeba tak pokazać żeby się ,,sprzedał''. Te zdjęcia to jedyne co może przekonać do wzięcia jej. Masz cyfrówkę więc pstrykaj! Zrób jej 200 zdjęć i wybierz trzy dobre. Wiem że nie jest łatwo robić psu zdjęć ale to podstawa. Wiele osób już tu pomogło w ogłoszeniach ale foty naprawdę potrzebne lepsze. One powinny być jak pocztówki i mają rwać oczy... Śliczna sunia na kocyku, w koszyczku, na zielonej trawce, z piłeczką.... Pokombinuj... Ja mam aktualnie 5 psów, 5 kotów i gołębia :shake: Możesz jeszcze sprawdzić schronisko z Pabianicach, tam jest chyba hotelik. Możesz do Modliszki z dogo napisać w tej sprawie, ona tam działa to będzie wiedzieć. Pomyśl czy ktoś z sąsiadów, może ciocia, babcia, koleżanka, babcia koleżanki by się zdecydowały dać jej dom tymczasowy (może płatny, lub po prostu będziesz karmę dowozić?). Nie mam już pomysłów..........
Sama mam urwanie głowy...... :shake: Jeszcze mi ktoś głuchego, rocznego amstaffa podrzucili :-(

Posted

I nadaj suni jakieś imię, niech nie będzie anonimowa (chyba że nie doczytałam). Jeśli nic się nie da zrobić i sunia faktycznie trafi do schronu to nie zostawiaj jej tylko walcz dalej o dom dla niej. Ale trzymam kciuki że to nie nastąpi i suńka trafi do nowego domu....