Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']a dzis był facet, który [B][COLOR=Red]adoptował Samsona[/COLOR][/B] i bardzo chciał Lawę, ale pozostała - facet czeka[/quote]
No patrz :multi: a wczoraj tak żeśmy o nim rozmawiały i zdjęcia przeglądałyśmy :cool3: ależ super wiadomość :multi:

Posted

[IMG]http://img225.imageshack.us/img225/9426/imgzz1131dn9.jpg[/IMG]

To jest Samson. Piękny, mądry, młody i bardzo miły pies.Nie miałam okazji zrobić watku.
Pan go adoptował, ale chciał też Lawę i teraz czeka na rezygnację Beki :cool3:

Posted

[quote name='luka1']

Pan go adoptował, ale chciał też Lawę i teraz czeka na rezygnację Beki :cool3:[/quote]
A nie chciał innej suczki ???
Przecież tyle mamy suniek...może inna by mogła pójść do tego Pana a Lawa i tak znajdzie domek :cool3: znam Becię :loveu:

Posted

[quote name='Ziutka']A nie chciał innej suczki ???
Przecież tyle mamy suniek...może inna by mogła pójść do tego Pana a Lawa i tak znajdzie domek :cool3: znam Becię :loveu:[/quote]

jutro jak Lawa pojedzie zadzwonie do niego i powiem mu o Sarze

Posted

Lawa juz wyjechała ze schroniska. Po wyjściu z boksu pokazała jak jest energiczna, poszła na spacerek i pojechała. Okazało się że nie była sterylizowana ( ja miałam informację od Pani... że jest juz po sterylizacji).

Posted

KUrcze, która to kobita mówiła ze Lawa za duża???
Ona jest co najwyżej srednia. i choc nie chuda to szczupła. A że zapałała do Iwonki miłoscia ogromną to jak ja zostawiłyśmy na działce zaczęła sie tak pchać między pretami że prawie przeszła. Jakby jej dac jeszcze troche czasu to pewnie by przeszla cała.
No i nie było wyjścia. Ciotka Iwona zabrała sunię do siebie.
Pewnie jutro juz napisze co i jak. Z tego co wiem psy ja przyjeły bez problemu tylko Lawa sie odszczekuje i nawet Zarie pogoniła....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='beka']KUrcze, która to kobita mówiła ze Lawa za duża???
Ona jest co najwyżej srednia. i choc nie chuda to szczupła. A że zapałała do Iwonki miłoscia ogromną to jak ja zostawiłyśmy na działce zaczęła sie tak pchać między pretami że prawie przeszła. Jakby jej dac jeszcze troche czasu to pewnie by przeszla cała.
No i nie było wyjścia. Ciotka Iwona zabrała sunię do siebie.
Pewnie jutro juz napisze co i jak. Z tego co wiem psy ja przyjeły bez problemu tylko Lawa sie odszczekuje i nawet Zarie pogoniła....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]

czyżby czułasię u siebie?
hmmmmmm
czekam na newsy zatem jak sobie dalej radzi

Posted

[quote name='luka1'] Zachowywała się jak rozpaptany bachor - nie bedzie z nia łatwo.[/QUOTE]

jak byś siedziała w klatce i Cie by wypuszczano tylko na spacer
myślę, że też by było co najmniej żywiołowo
panna się obędzie ze światem dookoła i będzie dobrze