lilith27 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :multi::multi::multi::multi:oj widzę, że się zaczyna układać:multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 a dzis był facet, który adoptował Samsona i bardzo chciał Lawę, ale pozostała - facet czeka Quote
Ziutka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='luka1']a dzis był facet, który [B][COLOR=Red]adoptował Samsona[/COLOR][/B] i bardzo chciał Lawę, ale pozostała - facet czeka[/quote] No patrz :multi: a wczoraj tak żeśmy o nim rozmawiały i zdjęcia przeglądałyśmy :cool3: ależ super wiadomość :multi: Quote
Ziutka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Talcott']No to co ? Weźmie ją?[/quote] Lawa jedzie jutro do Beki na tymczas a Pan wziął Samsona ;) Quote
asiamm Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Ziutka']Lawa jedzie jutro do Beki na tymczas a Pan wziął Samsona ;)[/quote] a który to Samson?? Quote
Ziutka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='asiamm']a który to Samson??[/quote] Łojjj...nie mam jego fotek ale Luka ma od groma. LUKA jak możesz to pokaż Samsonka :loveu: Quote
luka1 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [IMG]http://img225.imageshack.us/img225/9426/imgzz1131dn9.jpg[/IMG] To jest Samson. Piękny, mądry, młody i bardzo miły pies.Nie miałam okazji zrobić watku. Pan go adoptował, ale chciał też Lawę i teraz czeka na rezygnację Beki :cool3: Quote
Ziutka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='luka1'] Pan go adoptował, ale chciał też Lawę i teraz czeka na rezygnację Beki :cool3:[/quote] A nie chciał innej suczki ??? Przecież tyle mamy suniek...może inna by mogła pójść do tego Pana a Lawa i tak znajdzie domek :cool3: znam Becię :loveu: Quote
asiamm Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 na wątek Azorka też go chyba nie wrzucałaś bo nie pamiętam go :shake: Quote
luka1 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='Ziutka']A nie chciał innej suczki ??? Przecież tyle mamy suniek...może inna by mogła pójść do tego Pana a Lawa i tak znajdzie domek :cool3: znam Becię :loveu:[/quote] jutro jak Lawa pojedzie zadzwonie do niego i powiem mu o Sarze Quote
Ziutka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='luka1']jutro jak Lawa pojedzie zadzwonie do niego i powiem mu o Sarze[/quote] Nooo...może niuni się poszczęści ;) Quote
luka1 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Lawa juz wyjechała ze schroniska. Po wyjściu z boksu pokazała jak jest energiczna, poszła na spacerek i pojechała. Okazało się że nie była sterylizowana ( ja miałam informację od Pani... że jest juz po sterylizacji). Quote
Ziutka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Becia...jak tam Lawa ? jak się dziewczynka zachowuje ? Quote
Ziutka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='beka']A wiesz, nie wiem ;)[/quote] Aaaa jak to ??? :cool3: To Ona u Iwony ? Quote
beka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 KUrcze, która to kobita mówiła ze Lawa za duża??? Ona jest co najwyżej srednia. i choc nie chuda to szczupła. A że zapałała do Iwonki miłoscia ogromną to jak ja zostawiłyśmy na działce zaczęła sie tak pchać między pretami że prawie przeszła. Jakby jej dac jeszcze troche czasu to pewnie by przeszla cała. No i nie było wyjścia. Ciotka Iwona zabrała sunię do siebie. Pewnie jutro juz napisze co i jak. Z tego co wiem psy ja przyjeły bez problemu tylko Lawa sie odszczekuje i nawet Zarie pogoniła....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
lilith27 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='beka']KUrcze, która to kobita mówiła ze Lawa za duża??? Ona jest co najwyżej srednia. i choc nie chuda to szczupła. A że zapałała do Iwonki miłoscia ogromną to jak ja zostawiłyśmy na działce zaczęła sie tak pchać między pretami że prawie przeszła. Jakby jej dac jeszcze troche czasu to pewnie by przeszla cała. No i nie było wyjścia. Ciotka Iwona zabrała sunię do siebie. Pewnie jutro juz napisze co i jak. Z tego co wiem psy ja przyjeły bez problemu tylko Lawa sie odszczekuje i nawet Zarie pogoniła....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] czyżby czułasię u siebie? hmmmmmm czekam na newsy zatem jak sobie dalej radzi Quote
luka1 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 ciekawe czy Iwonka nie skapitulowała. Lawa jest raczej delikatnie mówiąc niewychowana. Zachowywała się jak rozpaptany bachor - nie bedzie z nia łatwo. Quote
lilith27 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='luka1'] Zachowywała się jak rozpaptany bachor - nie bedzie z nia łatwo.[/QUOTE] jak byś siedziała w klatce i Cie by wypuszczano tylko na spacer myślę, że też by było co najmniej żywiołowo panna się obędzie ze światem dookoła i będzie dobrze Quote
Recommended Posts