Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no bo przecież do schroniska nie idzie się po przyjaciela
w schronisku szuka się psa rasowego wystawowca
nie dorosłego, tylko oseska
z rodowodem "in blanco" czekającym na adoptującego

wrrrrrrrr
gdzie są ludzie dobrej woli?
gdzie są najlepsi przyjaciele psów?

Posted

Luka bede po Lawe w czwartek okolo poludnia - Beka dzwonila do ciebie
Narazie umiescimy mala u Beki na tymczasie bo ja mam niestety pelno w domu
Ale stane na glowie zeby Lawa szybko znalazla dom jak bedzie trzeba pojdziemy do telewizji ja pokazac bo to najsliczniejsza sunia pod sloncem
w moim podpisie jest taka slicznota co ze mna byla lat 12 i gdyby nie to ze napsilo mi sie na full w tej chwili byla by juz u mnie dawno
jest tak podobna ze przeryczalam cala sobote jak mi beata wyslala linka
ale hmmm znajdziemy jej dom gdzie bedzie kochana tak jak na to zasluguje

Posted

[B]Becia [/B]ja wiedziałam :eviltong: wiedziałam :loveu: że nie możesz przez nią spać i no...ten :cool3: :evil_lol: wielkie dzięki :buzi::calus:
[B]Anda [/B]dziękujemy :loveu:

Posted

Nie moglam spac przez ta suke od 4 tygodni - wiec czekalam tylko jak sie u Beki zwolni miejsce :) bo ja juz kurna nawet szpilki nie wsadze ... no chyba zeby dziewucha okazala sie nad wyraz tolerancyjna i kochala miloscia pierwsza stado kotow i psow :) ale lepiej bedzie jej jako jedyna najukochansza w cieplym domu i takiego bedziemy jej szukac
postaram sie nie szukac tylko domku z tapczanem na wlasnosc suni :) Beka bedzie mnie pilnować :)

Posted

Anda - i Becia - w schronisku juz wszyscy uprzedzeni że suka ma czekac do czwartku. Coś sie zaczęło dziać i każdego dnia odjeżdżaja dwa, trzy psy do domów. Lawa jest zaklepana i ma czekać. Dzieki