luka1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Lawa nauczyła sie juz błagania o dom Quote
luka1 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 ja sie zabiję - albo za młoda, albo za stara- co ciludzie chcą? Quote
lilith27 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='luka1']ja sie zabiję - albo za młoda, albo za stara- co ciludzie chcą?[/QUOTE] ???? że Lawa nie odpowiednia?????? Quote
Ziutka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='lilith27']???? że Lawa nie odpowiednia??????[/quote] Na to wygląda :roll: Quote
lilith27 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 no bo przecież do schroniska nie idzie się po przyjaciela w schronisku szuka się psa rasowego wystawowca nie dorosłego, tylko oseska z rodowodem "in blanco" czekającym na adoptującego wrrrrrrrr gdzie są ludzie dobrej woli? gdzie są najlepsi przyjaciele psów? Quote
Talcott Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 I najlepiej jeszcze żeby szczeniak był po sterylizacji i " zachowywał czystość" Quote
lilith27 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 steryzilowany? rodowodowy? na rozród potrzebny, na zarobek Quote
Talcott Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 :mad::mad::mad::mad:Wypluj to Ciotka! Quote
lilith27 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 dobra bez pcheł........ bez karaluchów...... bez szczypawek.............. same dobranoc wierszyka nie ma Quote
Talcott Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 No! Tera lepiej:loveu::loveu::loveu: Quote
czarna anda Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Luka bede po Lawe w czwartek okolo poludnia - Beka dzwonila do ciebie Narazie umiescimy mala u Beki na tymczasie bo ja mam niestety pelno w domu Ale stane na glowie zeby Lawa szybko znalazla dom jak bedzie trzeba pojdziemy do telewizji ja pokazac bo to najsliczniejsza sunia pod sloncem w moim podpisie jest taka slicznota co ze mna byla lat 12 i gdyby nie to ze napsilo mi sie na full w tej chwili byla by juz u mnie dawno jest tak podobna ze przeryczalam cala sobote jak mi beata wyslala linka ale hmmm znajdziemy jej dom gdzie bedzie kochana tak jak na to zasluguje Quote
Ziutka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [B]Becia [/B]ja wiedziałam :eviltong: wiedziałam :loveu: że nie możesz przez nią spać i no...ten :cool3: :evil_lol: wielkie dzięki :buzi::calus: [B]Anda [/B]dziękujemy :loveu: Quote
Karolajna Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Jeju jaka piękna suńka... Oby szybko domek znalazła. Trzymam za nią kciuki! Quote
czarna anda Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Nie moglam spac przez ta suke od 4 tygodni - wiec czekalam tylko jak sie u Beki zwolni miejsce :) bo ja juz kurna nawet szpilki nie wsadze ... no chyba zeby dziewucha okazala sie nad wyraz tolerancyjna i kochala miloscia pierwsza stado kotow i psow :) ale lepiej bedzie jej jako jedyna najukochansza w cieplym domu i takiego bedziemy jej szukac postaram sie nie szukac tylko domku z tapczanem na wlasnosc suni :) Beka bedzie mnie pilnować :) Quote
luka1 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Anda - i Becia - w schronisku juz wszyscy uprzedzeni że suka ma czekac do czwartku. Coś sie zaczęło dziać i każdego dnia odjeżdżaja dwa, trzy psy do domów. Lawa jest zaklepana i ma czekać. Dzieki Quote
Recommended Posts