Jump to content
Dogomania

Babulinka,maleńka,12 letnia,niewidoma suczka..ZA TM...[*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='maggiejan']Schron przyjmuje zwłoki, ale trzeba je przywieźć...obawiam się, że taksówkarz może robić problemy...[/QUOTE]

Moze sa jakies Cioteczki w Twojej okolicy,ktore moga pomoc?

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa - Wielkopolski Oddział Regionalny

60-479 Poznań, ul. Strzeszyńska 36
wielkopolskie
Tel.: 0 61 845 56 00
Fax: (61) 8400693

Z tego co wyczytałam to ta Agnecja zajmuje się takimi rzeczami... tylko to chyba dotyczy zwierząt typu koń, krowa... itp

Posted

[quote name='maggiejan']Z 5 może 7 kilometrów, trudno powiedzieć...

Worka nie mam, może jakiś karton znajdę, ale musiałby być bardzo duży...[/QUOTE]

Takiego do śmieci też nie masz? ? No to karton, albo duży koc, czy ręcznik chociaż..

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Takiego do śmieci też nie masz? [/QUOTE]
Babcia jest dość dużym psem, worek na śmieci byłby za mały. Ona jest wielkości cocker-spaniela, tylko 2 razy grubsza...

Posted

Tak pewnie będę musiała zrobić, lepiej żeby sie zgodzili i pomogli mi ją przenieść, bo ja ją z trudem znosiłam kiedy była żywa, a teraz to nie wiem czy zdołam...

Posted

Znalazłam takiego osoby na dogo...

POZNAŃ
Donitow
602751299
NET
DTA
AUTO

POZNAŃ
mrowa23
kom 506 122690
[email][email protected][/email]
NET
DT - dla malego i spokojnego psa/kota bez problemu
DTA- jak najbardziej moze byc nawet wiekszy pies ale juz nie na dlugi pobyt
WIZ/DOM tak
DOS- dla mniejszych suczek/ kotek
WIZ/ poadopcyjna
AUTO- do 50 km bez problemu, trasy powyzej 50 km glowie weekendy bez problemu trasy po calej polsce, tylko moga byc problemy z funduszami na paliwo
FOTO- tak
1x tydz robie trase
poznan-oborniki-obrzycko-szamotuly-poznan

POZNAŃ
supergoga
[email][email protected][/email]
gg 9830505
NET
DT - ale tylko na trochę, przetrzymanie podczas transportu - w sumie na kilka dni
WIZ/Dom
WIZ/poadopcyjne
AUTO - do 100 km (po uzgodnieniu wczesniejszym może być trochę dalej też)
AUKCJE: allegro, inne portale netowe
FOTO
XERO - tylko czarno-białe.

Posted

Dzięki
Mrówa nie odbiera, zostawiłam jej wiadomość na poczcie głosowej. Donvitov, z tego co wiem, mieszka poza Poznaniem, więc wątpię żeby przyjechał w takiej sprawie, a do supergogi zapodziałam gdzieś nr, więc trzeba szukać dalej... Ja teraz muszę znaleźć coś dla Babuliny, żeby ją zapakować...

Posted

[quote name='maggiejan']Babulinka nie żyje...

Nie wiem, co się stało. Do wczoraj zachowywała się normalnie, nie było żadnych niepokojących objawów. Wczoraj wieczorem nie chciała iść na spacer, leżała trochę osowiała, ale ona właściwie przez cały czas leżała. Nie płakała, nic szczególnego się w jej zachowaniu nie zmieniło. Wstaję dzisiaj rano, idę do niej i to był szok dla mnie![/QUOTE]

wiem,ze szukałas innego miejsca dla niej. Trochę glupio to mówić, ale cieszę się (choc domyslam się, ze nie było łatwo), że dożyła swoich ostatnich dni u Ciebie. Trzymaj się:(

Posted

[quote name='maggiejan']Zawiozłam Babcię do schronu taksówką, miała bardzo porządne pudełko...
:-( :-( :-([/QUOTE]

Trzymaj się dzielnie cioteczko!

Kolejna psinka biega za TM :( :( ale w Twoim sercu pozostanie na zawsze.

Posted

[quote name='__Lara']Trzymaj się dzielnie cioteczko!

Kolejna psinka biega za TM :( :( ale w Twoim sercu pozostanie na zawsze.[/QUOTE]
Widzisz, ja nie myślę teraz o sobie, tylko o tym, że Babcia zasługiwała na więcej niż dostała i że tego nie da się już naprawić...

Posted

[quote name='maggiejan']Widzisz, ja nie myślę teraz o sobie, tylko o tym, że Babcia zasługiwała na więcej niż dostała i że tego nie da się już naprawić...[/QUOTE]

Ale Ty dałaś z siebie tyle, ile mogłaś.

Posted

Babcia w schronie nie miała tak źle, mieszkała w kuchni...
Wzięłam ją z tą nadzieją, że uda jej się znaleźć kochający domek, bo ona była bardzo uczuciowa, potrzebowała czułości...a ja mam ostatnio trochę nieprzewidzianych problemów i prawdę mówiąc nie miałam już siły okazywać jej tyle uczucia ile powinnam...
Szkoda, że nikt nie chciał pomóc...Dobijające jest to, że Babci już się tego nie da wynagrodzić...

• 2 weeks later...