Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lucyja']Widziałam Lordzika w "Kundlu .. ". Pewnie Irenka teraz odbieraz telefony od ludzi, którzy chcą Lordzika przygarnąc :)[/quote]
Niestety nie odebrałam żadnych telefonów w sprawie Lorda.
Nawet zapomniałam już, że wysyłałam prośbę do Kundla w sprawie jego ogłoszenia. Są ogromne opóźnienia w ogłoszeniach psów do adopcji.
W Niepołomicach też nie byłam i nie wiem kiedy będę ze względu na swoją "budowę". Teraz mam apogeum prac pierwszego etapu i nie wiem jak przeżyję drugą część za miesiąc.

Posted

Nie wiem kto dawał to ogłoszenie, bo znalazłam je przez przypadek. Przy Fundacji Dr Lucy jest moje nazwisko, co jest wprowadzaniem ludzi w błąd. Na dodatek fundacja nie płaci za utrzymanie Lorda w hotelu tylko ja. Ponieważ nie lubię się podszywać pod kogoś kim nie jestem bardzo proszę osobę która zamieściła to ogłoszenie o poprawki
[URL="http://www.ogloszenia.hodowle.info/owczarek_szkocki_collie_do_adopcji,20080930120138.html"]Darmowe og�oszenia o psach: sprzedam psa kupi� psa szczeniaki - Owczarek szkocki collie do adopcji! - Serwis og�oszeniowy Hodowle.info[/URL]

Posted

To ogłoszenie zamieściłam ja z ogólnego konta fundacji. Wolontariusze ogłaszajacy psy - collie dysponują kontem Fundacji, co ułatwia ogłaszanie - nie trzeba się każdorazowo rejestrować na danym portalu.

Lord pozostaje pod Pani opieką, dlatego w ogłoszeniu jest podany Pani numer telefonu, mail, imię.

Posted

[quote name='Kolia']To ogłoszenie zamieściłam ja z ogólnego konta fundacji. Wolontariusze ogłaszajacy psy - collie dysponują kontem Fundacji, co ułatwia ogłaszanie - nie trzeba się każdorazowo rejestrować na danym portalu.

Lord pozostaje pod Pani opieką, dlatego w ogłoszeniu jest podany Pani numer telefonu, mail, imię.[/quote]
Rozumiem, że z konta fundacji ale czy we wszystkich ogłoszeniach jest podana fundacja? I w tym ogłoszeniu było podane również moje nazwisko.
A to już mi się bardzo nie podoba.
Wybacz szczerość:shake:

Posted

Tak, we wszystkich ogłoszeniach robionych przez wolontariuszy Fundacji. W powyższym ogłoszeniu nie ma Pani nazwiska - jest jedynie imię, telefon i mail, jako osoby kontaktowej.

Posted

[quote name='Kolia']Tak, we wszystkich ogłoszeniach robionych przez wolontariuszy Fundacji. W powyższym ogłoszeniu nie ma Pani nazwiska - jest jedynie imię, telefon i mail, jako osoby kontaktowej.[/quote]
W tej chwili nie ma, bo poprosiłam o poprawki moderatora.

Posted

[quote name='basiapron']gadżety od irenaka doszły-pytanie: wystawić wszystko na Lorda?[/quote]
Wszystko oprócz metalowej puszki idzie na Lorda.
A co z rzeczami z puszki muszę zapytać.
Dziękuję Basiu!!!:loveu:

Posted

[quote name='basiapron'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/filmy-video-klub-konesera-klasyka-123861/[/URL][/quote]
Basiu!
Bardzo dziękuję!!:loveu:
Te cacka które są w metalowej puszczce Danusia zgodziła się przeznaczyć na tego pieska :

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-pogryziony-przez-psy-potracony-przez-samochod-mlody-przerazony-pax-123832/[/URL]

Posted

Nasz przystojniak ma naprawdę duże zainteresowanie ale musi mieć szczególe warunki, dlatego jeszcze czeka na dom.
Ale dzięki Niemu ( tak jak zresztą w przypadku Cezara) przynajmniej dwa inne collie będą mieć domki. Marne to pewnie pocieszenie dla Lorda ale dla mnie duże.
Nasz Lord nadwyrężył sobie tylnią łapkę i trochę kulał ale dzisiaj już jest OK.
Dzisiaj odnowiłam Lordowi allegro, wszystkie ogłoszenia są również odnawiane więc niestety nadal czekamy.