Rawa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Okamia napisał(a): PS. Zaraz nad jezioro jade xD zgadnijcie gdzie?? Do Sierkowa? :eviltong: Quote
olekg89 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 boże już za tydzień wyruszam na zlocik:D W pyte:) Zaczne sie pakowac:P Będe po 1 rzeczy wrzucał do plecaka hehe;p Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Rawa napisał(a):Do Sierkowa? :eviltong: M&T napisał(a):P.S. Tylko nie mów, że do Sierakowa :evil_lol: no dokładnie :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 rose napisał(a):9 mówisz? no nie podoba mi się ta cyferka no ale dobrze niech będzie:eviltong: Co jak co, ale żeby narzekać na numer domku, to już lekka przesada. :shake: :mad: M&T napisał(a):a powiedzcie mi jeszcze, jakie będą koszty wynajęcia tego domku i ile osób będzie w nim? ^^ Okamia napisał(a):koszt wynajęcia domku to 125 złotych na dobę ;) 120 zł. ;) Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Asia & Ginger napisał(a):120 zł. ;) Na stronce pisało 125 :razz: ale nie kłócę się może cennik zmienili :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 M&T napisał(a):to co? wynajmujemy domek? :):) Jestem za :evil_lol:(mama mnie zabije :cool3:) Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Okamia napisał(a):Jestem za :evil_lol:(mama mnie zabije :cool3:) Buahaha xD ucieszy się, że dzień wcześniej pozbędzie się ciebie z domu :evil_lol::evil_lol: to kto się kontaktuje tam z ta panią? :) Czy Asia to załatwia? :hmmmm: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Kara zrobiłam to samo i wychodzi na to, że: furciaczek - jedzie marmara_19 - brak odpowiedzi, może ktoś ma z nią kontakt? ulvhedin - jedzie diabełkowa - jedzie Usia - brak odpowiedzi sacred PIRANHA - jedzie z mężem Anecioreczek - nie jedzie Luzia&Funia - jeszcze nie wie Junka - brak odpowiedzi psiunia1 - jedzie kelpie0 - brak odpowiedzi Virginia - jedzie Lorien - jedzie anne269 - brak odpowiedzi etka1973 - brak odpowiedzi Marlena - najprawdopodobniej nie Enchantress'ka - jeszcze nie wie Do osób, którym mam nr tel. powysłam jeszcze smsy. ;) Uzupełniam info: anne269 - nie jedzie Junka - nie jedzie Quote
Mysia_ Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 diabelkowa napisał(a):ALLELUJA ALLELUJA OGLOSZENIE DUSZPASTERSKIE :-) wczoraj jak jechalam na impreze ciuf ciufem to akurat w trojke jechalismy i okazalo sie ze ta promocja ze 2 osoby placa taniej a 1 normalnie dotyczy TYLKO biletow nie objetych ulga. AMEN. :-) czyli mnie dotyczy :eviltong: Olek, tylko nie zapomnij o niczym, z Twojej listy :evil_lol: Ja się będe pakowac przed samym zlotem, bo innego wyjścia nie mam :oops: Quote
olekg89 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 A ja zrobiłem sobie liste.I już wiem co biore:) Jeszcze nie moge się zdecydowac w której bluzie wyglądam najlepiej ,ale dam rade:) Quote
rose Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ja chyba nie wytrzymam i już jutro zacznę:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='olekg18']A ja zrobiłem sobie liste.I już wiem co biore:) Jeszcze nie moge się zdecydowac w której bluzie wyglądam najlepiej ,ale dam rade:) w żadnej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: muszę się opalić do zlotu i schudnąć :roll: Quote
Mysia_ Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Rinuś']w żadnej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: muszę się opalić do zlotu i schudnąć :roll: Opalić się jeszcze dasz rade, ale schudnąć? :lol::evil_lol: Trochę mało czasu zostało :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Mysia_ napisał(a):Opalić się jeszcze dasz rade, ale schudnąć? :lol::evil_lol: Trochę mało czasu zostało :eviltong: Wystarczy, że przez tydzień nie będzie nic jadł i na pewno schudnie. :cool3: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Rinuś-wolisz mnie bez ubrania no wiem. Ależ kochanie kochanego ciałka nigdy za wiele ,oby bez przesady;P Jest dobrze tak jak jest:) Opalić to się ja dziś starałem da ciebie ,ale coś mi słabo szło:P Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 jednak ta druga osoba ze mną jedzie :):) Asiu, to możemy wynająć ten domek na niedzielę? :):) Quote
Rinuś Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Mysia_']Opalić się jeszcze dasz rade, ale schudnąć? :lol::evil_lol: Trochę mało czasu zostało :eviltong: ze 3 razy na solkę pójdę i już :diabloti: [quote name='Asia & Ginger']Wystarczy, że przez tydzień nie będzie nic jadł i na pewno schudnie. :cool3: :evil_lol: [FONT=Arial]To samo chciałam napisac :evil_lol::evil_lol: tyle, że jadłA :diabloti: chodzi o mnie :evil_lol:[/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='M&T']jednak ta druga osoba ze mną jedzie :):) Asiu, to możemy wynająć ten domek na niedzielę? :):) Jasne, że możecie. Jutro zadzwonię w tej sprawie do Pani z ośrodka i zapytam, co i jak. ;) Sama chętnie bym pojechała, ale chyba nie dam rady. :roll: [quote name='Rinuś']ze 3 razy na solkę pójdę i już :diabloti: [FONT=Arial]To samo chciałam napisac :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]tyle, że jadłA :diabloti: chodzi o mnie :evil_lol:[/FONT] O przepraszam, za szybko czytam. :evil_lol: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Jasne, że możecie. Jutro zadzwonię w tej sprawie do Pani z ośrodka i zapytam, co i jak. ;) Sama chętnie bym pojechała, ale chyba nie dam rady. :roll: Oki, dzięki bardzo :):) To przyjedź jak najwcześniej następnego dnia :evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 lol :P Jejku ja sie zaczne w niedziele pakowac popoludniu i styknie :-) Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 diabelkowa napisał(a):lol :P Jejku ja sie zaczne w niedziele pakowac popoludniu i styknie :-) Ja to bym połowy rzeczy zapomniała. :evil_lol: Chociaż ostatnio na zlot zaczęłam się pakować o 10 w nocy. :cool3: Quote
olekg89 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 M&T my bd koło 6 we wronkach:PWięc do sierakowa dotrzemy ciutek później:P Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 olekg18 napisał(a):M&T my bd koło 6 we wronkach:PWięc do sierakowa dotrzemy ciutek później:P A ja chyba przyjadę pociągiem ze Ślązakami. :cool3: Quote
Recommended Posts