M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):Dać Ci teraz spisa autobusów Poznań - Pniewy czy jak się zdecydujesz?? :evil_lol: ja bym wolała pociąg od razu do Pniewów [czy jak to tam się pisze xP] :eviltong::eviltong: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a):ja bym wolała pociąg od razu do Pniewów [czy jak to tam się pisze xP] :eviltong::eviltong: Pniew - Pniewy :eviltong::eviltong: Nie ma u nas pociągów :evil_lol: na takie zadupia pociągi nie jeżdżą bo tory nam ukradli :evil_lol: Jak zdecydujesz się konkretnie co i jak to pisz na pw lub gg :p Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 to najlepiej chyba będzie zostać przy tych Wronkach ;) Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a):to najlepiej chyba będzie zostać przy tych Wronkach ;) Jak chceta :evil_lol: Quote
Estera Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Rinuś napisał(a):nic różowego nie będzie miało moje dziecko !!!!!!!!!!!!:diabloti: a ja już kupiłam rushofe śpioszki i czapeczkę :placz: Quote
Rinuś Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Estera napisał(a):a ja już kupiłam rushofe śpioszki i czapeczkę :placz: to musisz to wywalić :diabloti: Quote
olekg89 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Nie będzie dzieci ,Kasia mnie zdradziła. Ale my z wiq też nie próżnowaliśmy:Pdo teraz wyciągam sobie kłosy zboża z włosów:P Quote
Basia i Barni Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 czy to bedzie zlot dogomaniaków czy ośrodek prokreacji ????:diabloti: bo ja po ślubie mam zamiar uzyc zycia z moimi owłosionymi dzieciakami Quote
Rinuś Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Basia i Barni napisał(a):czy to bedzie zlot dogomaniaków czy ośrodek prokreacji ????:diabloti: bo ja po ślubie mam zamiar uzyc zycia z moimi owłosionymi dzieciakami chcesz do naszego diomku na weekend wpaść ? :evil_lol: to uzyjesz życia :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 olekg18 napisał(a):Czarek z Bystrą nie wpuszczą !!!!!!!!! Basi ? :eviltong: Quote
M&T Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 rose napisał(a):[SIZE=2]no musiałam :eviltong: uzależnienie :shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 M&T napisał(a):uzależnienie :shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To trochę mało powiedziane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja to dla Waszego dobra robie, żebyście nie zapomnieli przyjechać na zlot:evil_lol: i żebym ja tym samym nie zapomniała, bo beze mnie to już tak fajnie nie będzie:eviltong: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 rose napisał(a):Ja to dla Waszego dobra robie, żebyście nie zapomnieli przyjechać na zlot:evil_lol: i żebym ja tym samym nie zapomniała, bo beze mnie to już tak fajnie nie będzie:eviltong: Niektórzy to lubią sobie wlewać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Tylko Rose Wam zapewni tance na stole podczas zlotu:evil_lol: będzie Wam robić za fryzjerkę trzymając w ręku degażówki Gingerki od Asi :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 KaRa_ napisał(a):Tylko Rose Wam zapewni tance na stole podczas zlotu:evil_lol: będzie Wam robić za fryzjerkę trzymając w ręku degażówki Gingerki od Asi :evil_lol: Zaczynam się bać xD wezmę coś mocnego chyba ze sobą by o tym nie pamiętać :evil_lol: Quote
rose Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 KaRa_ napisał(a):Tylko Rose Wam zapewni tance na stole podczas zlotu:evil_lol: będzie Wam robić za fryzjerkę trzymając w ręku degażówki Gingerki od Asi :evil_lol: Zapomniałaś o parzeniu herbaty:diabloti: ale, żeby nie było nie ja wam tylko Wy mi:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 wiq napisał(a):też:diabloti: czy ja czegoś nie wiem ? :razz: Quote
Asia & Ginger Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 KaRa_ napisał(a):Tylko Rose Wam zapewni tance na stole podczas zlotu:evil_lol: będzie Wam robić za fryzjerkę trzymając w ręku degażówki Gingerki od Asi :evil_lol: W tym roku wezmę również maszynkę do strzyżenia, więc Ania będzie mogła jeszcze bardziej się wykazać w sztuce fryzjerskiej. :cool3: :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Asia & Ginger napisał(a):W tym roku wezmę również maszynkę do strzyżenia, więc Ania będzie mogła jeszcze bardziej się wykazać w sztuce fryzjerskiej. :cool3: :evil_lol: Tylko niech nie wpadnie czasem na pomysł ogolenia Huszczaka :evil_lol: jak moi znajomi twierdząc że robią to by mu za gorąco nie było :evil_lol: Quote
rose Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Okamia napisał(a):Tylko niech nie wpadnie czasem na pomysł ogolenia Huszczaka :evil_lol: jak moi znajomi twierdząc że robią to by mu za gorąco nie było :evil_lol: Ja będę ludzi strzygła:evil_lol: na łyso:diabloti: Quote
Recommended Posts