Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wy zas tyla zescie nagodali - kiedy to sie skończy :shake:
chyba 4 sierpnia :multi:
Duke i skarpeta zaj//////ste :)
ale Barni uwielbia targać batki - zoboczycie - ino trocha wypijcie a on zacznie wariować :)):):):)::diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia i Barni napisał(a):
pewnie nikt nie wie co to sa batki i je targac :shake: beztusz nikt nie pisze- ino dziołchy ze slonska wom wytłumacza :diabloti::diabloti::diabloti:

Batki to kąpielówki,nie myle się?^^'
ah te korzenie śląskie:shake::lol:

Posted

ja napewno chociaz raz wejde poplywac :) ale czy wiecej to juz niewiem:roll: mulll fuuuuuuu nienawidze...:roll: a czy kazdy es od sczeniaka umie plywac? czy moze sie zdazyc ze nie bedzie umiala kella..:evil_lol:

Posted

gops napisał(a):
ja napewno chociaz raz wejde poplywac :) ale czy wiecej to juz niewiem:roll: mulll fuuuuuuu nienawidze...:roll: a czy kazdy es od sczeniaka umie plywac? czy moze sie zdazyc ze nie bedzie umiala kella..:evil_lol:
Mam to same pytanie:evil_lol: .......będe musiała uczyć moją suczunie:evil_lol::eviltong:

Posted

gossia napisał(a):
Czy ktoś liczy za ile 4 sierpień???

Bo już się doczekać nie mogę :evil_lol: Już by mógł być:mad: Ale ten czas wolno leci! Specjalnie pewnie żebyśmy tak długo czekali:mad::diabloti::angryy::shake:

Posted

baty - majtki(nie tylko kąpielówki)
targać(targoć) - ciągnąć, szarpać:)

A cop do pływania to każdy pies potrafi tylko nie każdy lubi, i na pewno nbie wolno psa na siłę na głęboką wodę wrzucać

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Pamiętajcie, że niektorzy modzi lubią być nadgorliwi. :shake: :diabloti:

Czyżbyś miała kogoś konkretnego na myśli? :diabloti: