Basia i Barni Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 wy zas tyla zescie nagodali - kiedy to sie skończy :shake: chyba 4 sierpnia :multi: Duke i skarpeta zaj//////ste :) ale Barni uwielbia targać batki - zoboczycie - ino trocha wypijcie a on zacznie wariować :)):):):)::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Basia i Barni Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 pewnie nikt nie wie co to sa batki i je targac :shake: beztusz nikt nie pisze- ino dziołchy ze slonska wom wytłumacza :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Anecioreczek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Basia i Barni napisał(a):pewnie nikt nie wie co to sa batki i je targac :shake: beztusz nikt nie pisze- ino dziołchy ze slonska wom wytłumacza :diabloti::diabloti::diabloti: Batki to kąpielówki,nie myle się?^^' ah te korzenie śląskie:shake::lol: Quote
gops Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ja napewno chociaz raz wejde poplywac :) ale czy wiecej to juz niewiem:roll: mulll fuuuuuuu nienawidze...:roll: a czy kazdy es od sczeniaka umie plywac? czy moze sie zdazyc ze nie bedzie umiala kella..:evil_lol: Quote
gossia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 gops napisał(a):ja napewno chociaz raz wejde poplywac :) ale czy wiecej to juz niewiem:roll: mulll fuuuuuuu nienawidze...:roll: a czy kazdy es od sczeniaka umie plywac? czy moze sie zdazyc ze nie bedzie umiala kella..:evil_lol: Mam to same pytanie:evil_lol: .......będe musiała uczyć moją suczunie:evil_lol::eviltong: Quote
gossia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 gossia napisał(a):Czy ktoś liczy za ile 4 sierpień??? Bo już się doczekać nie mogę :evil_lol: Już by mógł być:mad: Ale ten czas wolno leci! Specjalnie pewnie żebyśmy tak długo czekali:mad::diabloti::angryy::shake: Quote
& Gloria & Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Teraz już widzę i uzupełnię w spisie. :evil_lol: Dziękuję :-) Quote
Patikujek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 baty - majtki(nie tylko kąpielówki) targać(targoć) - ciągnąć, szarpać:) A cop do pływania to każdy pies potrafi tylko nie każdy lubi, i na pewno nbie wolno psa na siłę na głęboką wodę wrzucać Quote
gossia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 rose napisał(a):Ale tu cicho:eviltong: Bedzie glosno na wieczor znów bedziesz wkurzona że spalas tylko 2 godzinki a tu jest 5 stron wiecej! Quote
Patikujek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 jak wparzy jakiś mod ze spotkań to zobaczycie zostaną tutaj góra 3 strony (same zgłoszenia) Quote
gops Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 to nie nie wchodzi :evil_lol: przecie tu same wazne sprawy omawiane sa ;) Quote
baffi2 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 gops napisał(a):to nie nie wchodzi :evil_lol: przecie tu same wazne sprawy omawiane sa ;) baaaaaardzo ważne ;) Quote
M&T Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 no pewnie! Przecież to jest ważne, kto umie pływać :D Quote
tusia. Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Patikujtek, wątpię żeby mod przejrzał cały wątek żeby zostawić kilka stron :diabloti: Quote
Mysia_ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 wątpie, żeby komuś się chciało cały wątek oczyścić :evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Mysia_ napisał(a):wątpie, żeby komuś się chciało cały wątek oczyścić :evil_lol: haha, wątpicie w dogomaniackich modów? :diabloti: Quote
gops Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 a ja watpie zeby komus chcialo sie to czytac od poczatku :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 baffi2 napisał(a):haha, wątpicie w dogomaniackich modów? :diabloti: nie wiem jak okreslić uczucie jakim ich darzę :cool1::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Pamiętajcie, że niektorzy modzi lubią być nadgorliwi. :shake: :diabloti: Quote
Rawa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Pamiętajcie, że niektorzy modzi lubią być nadgorliwi. :shake: :diabloti: Czyżbyś miała kogoś konkretnego na myśli? :diabloti: Quote
Recommended Posts