KaRa_ Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Rose wszystkiego najlepszego Ci życze:multi::multi::multi: Dużo zdrówka, szczęścia i oby ten Twój ropuch zamienił Ci się w księcia z bajki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Rinuś']bo mam taki kaprys :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mnie Twoje kaprysy kochana nie obchodzą:eviltong: [quote name='KaRa_']Rose wszystkiego najlepszego Ci życze:multi::multi::multi: Dużo zdrówka, szczęścia i oby ten Twój ropuch zamienił Ci się w księcia z bajki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję:loveu: ale to jest chyba nie do spełnienia:evil_lol: Asiu najprawdopodobniej Sandra jedzie ze mną;) Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 W związku, że McDzik nie jedzie, w domku nr 6 jest jedno wolne miejsce? Quote
baffi2 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Izabela124.']W związku, że McDzik nie jedzie, w domku nr 6 jest jedno wolne miejsce? No wlasnie, moze kogos przygarniemy? Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 baffi2 napisał(a):No wlasnie, moze kogos przygarniemy?Byc może sweetgirl pojedzie na zlot to może byśmy ją przygarneły, ale to jeszcze na 100% nie jest pewne;) Quote
Rinuś Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Rose wszystkiego naj :loveu::loveu::loveu: dam Ci buzi na zlocie :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Rinus fuuuuuj mnie nawet nie probuj calowac to takie niehigieniczne :P Wszystkiego naaj :-) Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ja sie chce zapisać:) do domku nr.6 zamiast McDzik'a tylko że moja mama chciałaby sie skontaktowac z organizatorka wiec jesli bym mogła prosic o numer to wieczorem by zadzwoniła;) Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Ja sie chce zapisać:) do domku nr.6 zamiast McDzik'a tylko że moja mama chciałaby sie skontaktowac z organizatorka wiec jesli bym mogła prosic o numer to wieczorem by zadzwoniła;)Ale się cieszę, ze jedziesz:multi::multi::multi: z Kabim?:razz: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale się cieszę, ze jedziesz:multi::multi::multi: z Kabim?:razz: bez kabiego bo on sie nie nadaje do tylu psów:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):bez kabiego bo on sie nie nadaje do tylu psów:evil_lol:Szkoda, ale i tak go poznam:loveu::lol: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Izabela124. napisał(a):Szkoda, ale i tak go poznam:loveu::lol: No własnie:evil_lol: hehe:) Ps. własciwie to innych dziewczyn z twojego domku nie pytałam czy moge z wami byc ale mam nadzieje ze nie maja nic przeciwko... Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No własnie:evil_lol: hehe:)Mi na rekę, ze Kabiego nie bierzesz, bo Bobika bedziesz pilnowała:diabloti::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
Rinuś Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='diabelkowa']Rinus fuuuuuj mnie nawet nie probuj calowac to takie niehigieniczne :P Wszystkiego naaj :-) zakazany owoc smakuje najlepiej :diabloti: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Izabela124. napisał(a):Mi na rekę, ze Kabiego nie bierzesz, bo Bobika bedziesz pilnowała:diabloti::evil_lol::eviltong::eviltong: Ok ja moge go pilnowac jesli mnie polubi bo ja kocham wszystkie psy ale mnie zaden nie lubi:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Okamia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Ok ja moge go pilnowac jesli mnie polubi bo ja kocham wszystkie psy ale mnie zaden nie lubi:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Nie martw się jeżeli będziesz miała jekieś pyszne smakołyki i dwie ręce do głaskania to Kelly jest Twoja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Ok ja moge go pilnowac jesli mnie polubi bo ja kocham wszystkie psy ale mnie zaden nie lubi:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:Bobi kocha wszystkich, którzy mają przy sobie jedzenie:diabloti::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Okamia napisał(a):Nie martw się jeżeli będziesz miała jekieś pyszne smakołyki i dwie ręce do głaskania to Kelly jest Twoja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kelli i Bobi to chyba rodzeńswto:loveu::evil_lol::diabloti: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Okamia napisał(a):Nie martw się jeżeli będziesz miała jekieś pyszne smakołyki i dwie ręce do głaskania to Kelly jest Twoja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Izabela124. napisał(a):Bobi kocha wszystkich, którzy mają przy sobie jedzenie:diabloti::evil_lol: Izabela124. napisał(a):Kelli i Bobi to chyba rodzeńswto:loveu::evil_lol::diabloti: to ja juz sie boje ile tego jedzenia bede musiała wziąść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie no cos sie kupi dla psiaków:cool3: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):to ja juz sie boje ile tego jedzenia bede musiała wziąść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie no cos sie kupi dla psiaków:cool3:BOBIKA NIE MOŻNA DOKARMIAC :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Izabela124. napisał(a):BOBIKA NIE MOŻNA DOKARMIAC :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: a czy ktos mówi o dokarmianiu :evil_lol::evil_lol: my z bobikiem sobie poradzimy:eviltong::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):a czy ktos mówi o dokarmianiu :evil_lol::evil_lol: my z bobikiem sobie poradzimy:eviltong::evil_lol:Potem bedziecie mieli ze mną do czynienia:mad::mad::mad::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Izabela124. napisał(a):Potem bedziecie mieli ze mną do czynienia:mad::mad::mad::diabloti::diabloti::evil_lol: ciebie to my sie nie boimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ciebie to my sie nie boimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:A wiesz, ze ja straszna jestem?:diabloti::eviltong: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Izabela124. napisał(a):A wiesz, ze ja straszna jestem?:diabloti::eviltong: wątpie:evil_lol: Quote
Recommended Posts