Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rose wszystkiego najlepszego Ci życze:multi::multi::multi: Dużo zdrówka, szczęścia i oby ten Twój ropuch zamienił Ci się w księcia z bajki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']bo mam taki kaprys :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mnie Twoje kaprysy kochana nie obchodzą:eviltong:

[quote name='KaRa_']Rose wszystkiego najlepszego Ci życze:multi::multi::multi: Dużo zdrówka, szczęścia i oby ten Twój ropuch zamienił Ci się w księcia z bajki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziękuję:loveu: ale to jest chyba nie do spełnienia:evil_lol:
Asiu najprawdopodobniej Sandra jedzie ze mną;)

Posted

Ja sie chce zapisać:) do domku nr.6 zamiast McDzik'a

tylko że moja mama chciałaby sie skontaktowac z organizatorka wiec jesli bym mogła prosic o numer to wieczorem by zadzwoniła;)

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
Ja sie chce zapisać:) do domku nr.6 zamiast McDzik'a

tylko że moja mama chciałaby sie skontaktowac z organizatorka wiec jesli bym mogła prosic o numer to wieczorem by zadzwoniła;)
Ale się cieszę, ze jedziesz:multi::multi::multi: z Kabim?:razz:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ale się cieszę, ze jedziesz:multi::multi::multi: z Kabim?:razz:

bez kabiego bo on sie nie nadaje do tylu psów:evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Szkoda, ale i tak go poznam:loveu::lol:

No własnie:evil_lol: hehe:)

Ps. własciwie to innych dziewczyn z twojego domku nie pytałam czy moge z wami byc ale mam nadzieje ze nie maja nic przeciwko...

Posted

[quote name='diabelkowa']Rinus fuuuuuj mnie nawet nie probuj calowac to takie niehigieniczne :P

Wszystkiego naaj :-)
zakazany owoc smakuje najlepiej :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Mi na rekę, ze Kabiego nie bierzesz, bo Bobika bedziesz pilnowała:diabloti::evil_lol::eviltong::eviltong:

Ok ja moge go pilnowac jesli mnie polubi bo ja kocham wszystkie psy ale mnie zaden nie lubi:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

Posted

Ok ja moge go pilnowac jesli mnie polubi bo ja kocham wszystkie psy ale mnie zaden nie lubi:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

Nie martw się jeżeli będziesz miała jekieś pyszne smakołyki i dwie ręce do głaskania to Kelly jest Twoja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bobi kocha wszystkich, którzy mają przy sobie jedzenie:diabloti::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Nie martw się jeżeli będziesz miała jekieś pyszne smakołyki i dwie ręce do głaskania to Kelly jest Twoja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kelli i Bobi to chyba rodzeńswto:loveu::evil_lol::diabloti:

Posted

Okamia napisał(a):

Izabela124. napisał(a):
Bobi kocha wszystkich, którzy mają przy sobie jedzenie:diabloti::evil_lol:

Izabela124. napisał(a):
Kelli i Bobi to chyba rodzeńswto:loveu::evil_lol::diabloti:

to ja juz sie boje ile tego jedzenia bede musiała wziąść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie no cos sie kupi dla psiaków:cool3:

Posted

to ja juz sie boje ile tego jedzenia bede musiała wziąść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie no cos sie kupi dla psiaków:cool3:
BOBIKA NIE MOŻNA DOKARMIAC :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Izabela124. napisał(a):
BOBIKA NIE MOŻNA DOKARMIAC :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

a czy ktos mówi o dokarmianiu :evil_lol::evil_lol: my z bobikiem sobie poradzimy:eviltong::evil_lol:

Posted

a czy ktos mówi o dokarmianiu :evil_lol::evil_lol: my z bobikiem sobie poradzimy:eviltong::evil_lol:
Potem bedziecie mieli ze mną do czynienia:mad::mad::mad::diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Potem bedziecie mieli ze mną do czynienia:mad::mad::mad::diabloti::diabloti::evil_lol:

ciebie to my sie nie boimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: