rose Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 komar napisał(a):a co do mierzenia zapałką wielkosci pokoi to czy ktoś sie mnie pytal o zdanie??:D:D znaczy moge mierzyc zapałką ale taką od namiotów 10 osobowych;D bo są duuże;P Zgadzałeś się nie pamiętasz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: małą zwykłą zapałeczką:eviltong: Co do zaliczki, była mówione, że do końca kwietnia.. Ale jeszcze zapytajcie się Asi.. Co do papieru toaletowego taa podstawa:evil_lol: Kara zawsze bierze:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a): jak to z czego? z tych zbednych 2 kilo na brzuchu :diabloti:To ja od ciebie je wezme, bo ja chudzielvc jestem:oops::oops: magda_drakkar napisał(a):Nie?:razz: Toż to prawda stara jak świat:)No serio nie:eviltong: Ale ja tam w zadne zabobony niv wierze, one sa tylko dla mocherow:eviltong::eviltong: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 zartuje tez nie jestem za gruba ;) no ale chce niemiec brzucha wogole :diabloti: taaa dla mocherow zgadzam sie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):zartuje tez nie jestem za gruba ;) no ale chce niemiec brzucha wogole :diabloti: taaa dla mocherow zgadzam sie :evil_lol:To ile wazysz?:razz::razz::razz: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 o kurcze...no wez wstydze sie.. :evil_lol: 49kg a mam 165cm :) a ty? :razz: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):o kurcze...no wez wstydze sie.. :evil_lol: 49kg a mam 165cm :) a ty? :razz:A to wivcej ode mnie, ja 45. A ile masz lat? Widze, ze chyba jestesmy tvgo samvgo wzrostu Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 rose napisał(a): Co do papieru toaletowego taa podstawa:evil_lol: Kara zawsze bierze:evil_lol: :oops::oops::oops::oops: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):16 :razz: a ty? ;)Tyle samo:eviltong::eviltong: To ty tvz chudzina jestes:multi::multi: Jeeee nie jestem sama. A ciekawe czy bvda takie spasionv psy jak moja bestia, ale co ja poradze, ze on je wivcej ode mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll: Quote
Atkaaaa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):o kurcze...no wez wstydze sie.. :evil_lol: 49kg a mam 165cm :) a ty? :razz: oj :shake: problemy macie:eviltong::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Atkaaaa napisał(a):oj :shake: problemy macie:eviltong::evil_lol:No co,:oops: dziewczyny musza o czyms plotkowac:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ale przed zjazdem jade do wloch to musze juz sobie dodac te 3 kg popowrocie z wloch heh :evil_lol: a na zlocie bede sie odchudzac ;) Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ale mowie ci, ze niv masz z zcego, ja to przytyc bym chcaiala Quote
Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale mowie ci, ze niv masz z zcego, ja to przytyc bym chcaiala Ona chce z kości na ości:diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dziewuszki wracamy do życia zlotowego a nie wag, wzrostu i innych kobiecych spraw:lol: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :) taa teraz niemam z czego ale po powrocie z wloch i ze wsi...ehh uzbiera sie troszke kilo ;) dobra koniec .. Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Mysia_ napisał(a):jakie wyznania :lol:Bo ja szczera jvstem, no ale nivktorym to pzreszakdza:roll::roll::roll: Alv olvwam takich magda_drakkar napisał(a):Ona chce z kości na ości:diabloti:No chyba:eviltong::eviltong: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 gops napisał(a):ale przed zjazdem jade do wloch to musze juz sobie dodac te 3 kg popowrocie z wloch heh :evil_lol: a na zlocie bede sie odchudzac ;) Taaa... Odchudzać. Po prostu nie będzie co jeść :placz: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 KaRa_ napisał(a):Dziewuszki wracamy do życia zlotowego a nie wag, wzrostu i innych kobiecych spraw:lol:No dobra, bo zaraz zaczniemy gadac juz niv powiem o czym.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: gops napisał(a)::) taa teraz niemam z czego ale po powrocie z wloch i ze wsi...ehh uzbiera sie troszke kilo ;) dobra koniec ..Aj tam nie wymyslaj no:diabloti: To kto wymysla liste co trza zabrac na zlot? Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a co do zlotu to hmmmmm... ten ..no...czy bedzie jakis pudelek ? oprocz mojego;) Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Na zlot napewno zabiercie kubki/miseczki,kieliszki itp:evil_lol: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Izabela124.'] To kto wymysla liste co trza zabrac na zlot? [SIZE="7"]Mada! :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A tak woglv to jak jade na jakis biwak lub wycivczke to chudne, bo nigdy czasu nie mam jvsc hihi Quote
Recommended Posts