Talcott Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Schowaj melonik !!! Bo Ci zabierze - jak moja łopatkę buuuuuuu:placz::placz::placz: Quote
gagata Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Lopatkę, to zasłużenie......ddo dziś zostało mi kuku ...na muniu:evil_lol: Ale starszemu panu melonika nie rąbnę przecież...:razz: Quote
Talcott Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Dobra, dobra!!!:cool3::cool3::cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Talcott Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Chaplinku kawa z ciotką ,a ta od łopatki - sio!!!!!:mad::mad::mad: Quote
Talcott Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No widzisz - jak dwa słowa prawdy usłyszała Chaplinku - uciekłaaaaa:placz::placz::placz: Quote
Gosiapk Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='albiemu']Wyjątkowy Chaplin prosi o dom ... [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/9152/dscn0542vl0.jpg[/IMG][/quote] Ale Misiaczek kochany Quote
elmira Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='albiemu']Wiek ma swoje prawa, niestety - od lat jest w schronisku, i nawet jeśli nie trzeba będzie go uczyć czystości czy też będzie to konieczne, nie damy gwarancji, czy z uwagi na wiek nie będzie popuszczał moczu. Stosunek do dzieci - hmm - napisz mi proszę jakie masz dzieci, jakie są w stosunku do zwierząt które juz masz. Osobowośc psiaka to jedno, drugie to osobowość ludzkich towarzyszy :) Pytam bo niestety nie jestem w stanie na terenie schroniska sprawdzic stosunku do dzieciaczków. Na psy nie reaguje, woli ich obecność przespać albo poobserwować gdzies z dala. Tak jak pisala Neczka tak ja to powtarzam. Wszystko jest OK, ale co do zostawania przez osiem godzin w domu i w tym czasi utrzymywania czystości to na teraz największy znak zapytania - nie potrafię odpowiedzieć.[/quote] Dopiero teraz doczytałam. Dziecko nie stanowi problemu-to już "panna" ;) 4,5 roku i wie, że zwierząt nie mozna męczyć. Bardziej zastanawia mnie, jak ten mały Dziadeczek przezyje z moimi psami. Nie mam boksu żadnego,oddzielnego, więc planowałam Czesia, jako psa domowego. Moje psy, to dwa żywioły :shake:. Ja chodzę do pracy, nie ma mnie ok 8 godz, więc moje rudzielce działają:cool3: Nie chcę zatem brac Czesia na męczarnię. Dlatego dopytuję. Quote
Neczka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 elmira, a jakie masz psiaki ? ...myślę, że gdyby Chaplin je ignorował, to nawet gdyby go początkowo zaczepiały, dałyby mu później spokój Quote
elmira Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Mam dwa psy, suczkę po sterylce i psa po kastracji, wiek parki ok.roku. Para ze schroniska. Gabaryty ok. 25 kg. Na prawde miłe psy, ale baaaaaaaaaaardzo żywe. Ja mam okrojony czas, no tak bywa, jak ma się rodzinę ;) Ale chcę pomóc Cheplinowi (jestem po bojowej naradzie z TZ :D ) Tak więc dumam :) Quote
Neczka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No to super :) Tak jak pisałam wyżej. Jestem pewna, że Chapek będzie Twoje psiaki ignorował:roll::eviltong: Taki to już gościu jest ;) i wtedy one dadzą mu spokój i zajmą się sobą. Bo nie ma co zaczepiać starszego, spokojnego Pana :roll: Tak uważam :) Tak bardzo chciałabym, żeby Chaplinek w końcu był kochany...:roll: Quote
mru Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 byłoby c u d o w n i e jakby maluszek znalazł domek :D należy mu się po tylu latach :) mysle, ze z psiakami nie byloby problemu :) i z mądrym dzieckiem też :D Chaplinku, trzymam mocno kciuki... Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Przewaznie tak jest ze starym psom te młode daja spokoj ale nie musi byc to regułą Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 psy łapia szybko rózne rzeczy - być moze chaplin załapie, że wdomu się nie sika i będzie mógł być domowym pieskiem... ale być może wcale nie będzie tego chciał? niby psy ignoruje, ale może lubi mieć co ignorować :cool3:.. ależ byłoby słodko... elmiro weź do pary wojtka - będziecie mogli grać z rodziną w "znajdź 10 róznic" :evil_lol:... Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Chaplinkwi nalezy se spokojna starosc ale do psow biegajacyh na około jest przezwyczajony Quote
Neczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No to [SIZE=4]mamy domek[/SIZE] :multi::multi::multi: Teraz tylko szukamy transportu Rzeszów - Warszawa na ten tydzień :roll: :kciuki::kciuki: Quote
Talcott Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Już PEWNY??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 słuchajcie, nie mogę się powstrzymać, muszę ich razem zestawić:evil_lol:: chaplin: [IMG]http://img293.imageshack.us/img293/5734/chaplin3pe0.jpg[/IMG] i Wojtuś: [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6663/wojtupf2.jpg[/IMG] bracia, chocby nawet i mityczni :cool3:. twarze te same, wyraz oczu, usmiech... obydwoje są z jajem... sama nie wiem, który mi się bardziej podoba :roll: Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 no i obydwaj to typ "urocza pokraka" :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 prywatne przytulisko w podwarszawskich łomianakch: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111759[/URL] Quote
Recommended Posts