SZPiLKA23 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='tanitka']a ile wzrostu ma Chaplin i ile moze ważyć?:roll:[/quote] Wzrostu jak jamnik i waga hmmmm 10 kg? mniej? (zawsze mam z tym problem) taki skondensowany jamnik Quote
sleepingbyday Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 moim zdaniem chaplin wparze z wojtusiem z łomianke by sie lepiej "sprzedali" :cool3:. Quote
SZPiLKA23 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 No tak teraz to juz gratisy dodawajcie :D Quote
mru Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 hahaha komu Chaplinka? Wojtuś z Łomianek i melonik gratis ;) Quote
Talcott Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ło matko - zaraz HYPO ( bo małe) PSIARPET - założą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Chodz śliczny, pochodzimy sobie,,,a melonik zostaw w budzie,bedzie ci przeszkadzał w łapaniu... Quote
Talcott Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Nietoperzy!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Wiedziałam,że zgadnie...:evil_lol::lol: Ty tez malutki,prawda? Quote
elmira Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A jak on reaguje na psy?Jak oceniacie, Cheplin egzystował by w domu z małym dzieckiem? I z psami? Czy może być w domu sam, np. 8 godzin? Czy dwa roczniaki zniesie? Quote
gagata Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Najlepiej spytać o to na wątku orzechowskim,wiem,że wybierają się dziś do schronu...Halcia,Becia66,Neczka.. Quote
Neczka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='elmira']A jak on reaguje na psy?Jak oceniacie, Cheplin egzystował by w domu z małym dzieckiem? I z psami? Czy może być w domu sam, np. 8 godzin? Czy dwa roczniaki zniesie?[/quote] Na psy właściwie NIE REAGUJE ;) Jest obojętny. Myślę, że jeśli dzieci nie nie narzucałyby mu się (czyt. ciągły za ogon itp. ) to Chaplinek byłby fajnym pieskiem dla dzieci. Z resztą nawet jakby został doprowadzony do ostateczności i miałby kogoś chapnąć, to nie bardzo miałby czym :eviltong: Z tymi 8 godzinami to nie mam pojęcia. On jest od dawna w schronisku, nie wiadomo, czy nie zasikałby domu. No chyba, że miałby do dyspozycji ogródek (najlepiej z budą:roll:), to wtedy napewno nie miałby nic przeciwko nawet dziesięciu godzinom :) Podsumowując - wg mnie zniesie wszystko o co pytasz:p Gagatko, jeśli konkretny psiak ma już wątek, to lepiej pytać u niego , żeby nie robić gdzie indziej zamieszania ;) Quote
mru Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Neczka'] Gagatko, jeśli konkretny psiak ma już wątek, to lepiej pytać u niego , żeby nie robić gdzie indziej zamieszania ;)[/quote] no dziewczyny są na bieżąco z każdym wątkiem :D Quote
albiemu Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='elmira']A jak on reaguje na psy?Jak oceniacie, Cheplin egzystował by w domu z małym dzieckiem? I z psami? Czy może być w domu sam, np. 8 godzin? Czy dwa roczniaki zniesie?[/quote] Wiek ma swoje prawa, niestety - od lat jest w schronisku, i nawet jeśli nie trzeba będzie go uczyć czystości czy też będzie to konieczne, nie damy gwarancji, czy z uwagi na wiek nie będzie popuszczał moczu. Stosunek do dzieci - hmm - napisz mi proszę jakie masz dzieci, jakie są w stosunku do zwierząt które juz masz. Osobowośc psiaka to jedno, drugie to osobowość ludzkich towarzyszy :) Pytam bo niestety nie jestem w stanie na terenie schroniska sprawdzic stosunku do dzieciaczków. Na psy nie reaguje, woli ich obecność przespać albo poobserwować gdzies z dala. Tak jak pisala Neczka tak ja to powtarzam. Wszystko jest OK, ale co do zostawania przez osiem godzin w domu i w tym czasi utrzymywania czystości to na teraz największy znak zapytania - nie potrafię odpowiedzieć. Quote
Recommended Posts