haker11 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ja bardzo proszę o stawkę dogue de bordeaux. Jeżeli ktoś zna wyniki to była bym bardzo wdzięczna.;) Quote
vpassione Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ktoś cyknął suczkę długowłosego OH? ;) Quote
Inaczka11 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Mam tylko dwa zdjęcia trochę nie wyraźne bo niestety cały czas padał deszcz:placz: Czy ma ktoś może wyniki grupy pierwszej,drugiej oraz bis szczeniąt ? [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images41.fotosik.pl/8/f28feaf3c47e63c8.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/363/45e683e98aa06bb3.jpg[/IMG][/URL] Quote
M&S Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Axusia']1 miejsce w klasie szczeniat suk, ocena WO i najlepsze szczenie w rasie + grypa po tym deszczowym dniu ...:diabloti:[/quote] gratulacje:multi: i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia;) Quote
ROBERTZICO Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ja bardzo proszę o stawkę PINCZER MINIATUROWY. Jeżeli ktoś zna wyniki to byłbym bardzo wdzięczny:modla: Quote
Azja i North Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='haker11']Ja bardzo proszę o stawkę dogue de bordeaux. Jeżeli ktoś zna wyniki to była bym bardzo wdzięczna.;)[/quote] Ja byłam ze swoimi dogami niemieckimi i u nas na ringu były dogi de bordeaux. Niestety były po nas więc nie wiem jakie wyniki ale staweczki proszę bardzo Psy kl. młodzieży nr 95 ELAN Czerwone Tornado kl. posrednia nr 96 LEON z Garlicy Duchownej Suki kl. otwarta nr 97 BRITTA Kassotis Quote
Azja i North Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Staweczki pinczerów z katalogu psy kl. młodzieży nr 121 TONI Topaz Złocisty suki kl. młodzieży nr 122 UMKA Topaz Złocisty kl. otwarta nr 123 ORKA spod Katerdy Quote
ROBERTZICO Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Azja i North']Staweczki pinczerów z katalogu psy kl. młodzieży nr 121 TONI Topaz Złocisty suki kl. młodzieży nr 122 UMKA Topaz Złocisty kl. otwarta nr 123 ORKA spod Katerdy[/quote] WIELKIE DZIĘKI ZA STAWKĘ;) Jeżeli ktoś zna wyniki to byłbym bardzo wdzięczny:modla: A MOŻE JAKIEŚ ZDJĘCIA PIN-MINÓW? Quote
haker11 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Azja i North']Ja byłam ze swoimi dogami niemieckimi i u nas na ringu były dogi de bordeaux. Niestety były po nas więc nie wiem jakie wyniki ale staweczki proszę bardzo Psy kl. młodzieży nr 95 ELAN Czerwone Tornado kl. posrednia nr 96 LEON z Garlicy Duchownej Suki kl. otwarta nr 97 BRITTA Kassotis[/quote] Wielkie dzięki za stawkę! Co za oszałamiajaca ilość:lol: Quote
Axusia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='mucha__'] Axusia, czy ty wystawiałas ONa i dostalas puchar??[/QUOTE] Tia dostałam, a czemu pytasz ? Puchary były ufundowane przez hodowle ON Marlinus. Miałam szczescie widziec sunie Długowłosą OH - bardzo fajna, tzn nie znam sie na tej rasie ale ładnie wyglądała. ;) Quote
mucha__ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Axusia w takim razie stalismy obok siebie pod tym daszkiem :D pamietasz tego lhasaka ??Pilcie? Quote
vpassione Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Oj długowłosy pies w deszczu(na wystawie) to jest masakra :-( Może mi ktoś podać jeszcze tylko dane tej suni OH dł? Quote
Toller Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 A ja bym prisiła o dane tego jedynego szczeniaka co był na wystawie, rasa Nova Scotia Duck Tolling Retriever :modla: Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nieśmiale poproszę o stawkę wszystkich sznaucerów. Quote
skubi Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [QUOTE]Może mi ktoś podać jeszcze tylko dane tej suni OH dł? [/QUOTE] Owczarek Holenderski Długowłosy CUDNA v.d. Limburgse Bodem, złote pręgowane, 17.02.2008 (ZORAN v.d. Tiendchuur - CHANEL v.d. Limburgse Bodem) hod. G.A.M. Mofers, wł. Katarzyna Borysewicz Mam kilka zdjęć tej suczki, niestety kiepskie przez pogodę :shake: Quote
skubi Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote]A ja bym prisiła o dane tego jedynego szczeniaka co był na wystawie, rasa Nova Scotia Duck Tolling Retriever[/quote] ACADIAN MAMBO Capelle Vis Comica, pomarańczowe, 25.02.2008 (TOLLWEST DANCES WITH WAVES - CZA-CZA Capelle Vis Comica) Quote
skubi Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [QUOTE]Nieśmiale poproszę o stawkę wszystkich sznaucerów[/QUOTE] SZNAUCER MINIATUROWY - CZARNY PSY klasa młodzieży Dreamkiss TITLE HOLDER klasa otwarta INDEPENDENCE Misurata UMAR Ti-Fio klasa championów NON STOP Grasant SUKI klasa młodzieży LUCKY CHANCE Misurata klasa otwarta KASALLA Misurata MIRINDA Grasant klasa championów KARMEN Rezlark SZNAUCER MINIATUROWY - CZARNO-SREBRNY SUKI klasa młodzieży BAJKA od Felsztyna MALINKA z Krainy Mgieł Quote
skubi Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 SZNAUCER OLBRZYM - CZARNY PSY klasa pośrednia Gently Born ELEGANT MAN klasa otwarta GRECO Zbój z Raduszki klasa użytkowa PRIMER Zbój z Raduszki SUKI klasa pośrednia GARDENIA TERRA ROSSA klasa otwarta ARIA za Słonecznej Hellady klasa użytkowa PRINCESSA Zbój z Raduszki SZNAUCER ŚREDNI - PIEPRZ I SÓL PSY klasa szczeniąt ARES Grand Head klasa młodzieży GREY TETIS YUPITER Quote
simbik Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Gratulacje dla uczestników :klacz::klacz::klacz:, tym bardziej że podobno pogoda była bardzo mokra :cool3:. Czy mogę poprosić jakąś dobrą duszę :roll: o wypisanie mi brakujących dogów niemieckich: Dog niemiecki (ac) PSY Klasa młodzieży 87 Klasa otwarta 88 Azja Sarras Mały Smok SUKI Klasa szczeniąt 89 Janka Oregon Dog niemiecki (pż) PSY - RÜDEN Klasa otwarta 90 North Cescades Ankh-Morpork SUKI Klasa młodzieży 91 Quote
Azja i North Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='simbik']Gratulacje dla uczestników :klacz::klacz::klacz:, tym bardziej że podobno pogoda była bardzo mokra :cool3:. Czy mogę poprosić jakąś dobrą duszę :roll: o wypisanie mi brakujących dogów niemieckich: Dog niemiecki (ac) PSY Klasa młodzieży 87 Klasa otwarta 88 Azja Sarras Mały Smok SUKI Klasa szczeniąt 89 Janka Oregon Dog niemiecki (pż) PSY - RÜDEN Klasa otwarta 90 North Cescades Ankh-Morpork SUKI Klasa młodzieży 91[/quote] Kasiu, klasa młodziezy to OSCAR Wilde Polaris a w suczkach młodziezy REGALE SABRE -C Jag-Sza Quote
simbik Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Azja i North']Kasiu, klasa młodziezy to OSCAR Wilde Polaris a w suczkach młodziezy REGALE SABRE -C Jag-Sza[/QUOTE] Dziękuję :lol: i gratuluję sukcesów chłopaków :multi:. Quote
Kaya Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Gratulacje wspaniałych wyników podobno pogoda była paskudna i odwołali MP :( Quote
Recommended Posts