ania_s Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 To piękny pies na pewno ktoś się znajdzie.Musi. Quote
ania_s Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Te zdjęcia na trawce powalające...Ona jest taka piękna aż trudno uwierzyć że spotkał ją taki los. Quote
ania_s Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Najważniejsze to sie nie poddawać.Ja tez walczę o domek dla suni.Nie jest łatwo.Trzeba być twardym:mad: Quote
madcat1981 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='ania_s']Najważniejsze to sie nie poddawać.Ja tez walczę o domek dla suni.Nie jest łatwo.Trzeba być twardym:mad:[/quote] Yhm tfardym a nie mientkim:eviltong: Quote
ania_s Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 co u Tesli? może jakieś nowe zdjątka? Jak sie miewa nasza maleńka? Quote
doddy Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Bardzo chętnie zapraszamy do odwiedzin u Tesli to będą nowe zdjęcia. Mi już niestety doby nie starcza na ciągłe wstawianie zdjęć. Quote
Kamila_s Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dziewczny ma Pania zainteresowana Tesla..wlasnie z nia pisze na gg...prosze podajcie mi numer telfeonu do Was by ta Pani mogla zadzwonic:cool3: Quote
Kamila_s Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 PAni jest zakochana w Tesli!!! komu mam podac numer telefonu do Pani,ktora chce Tesle???? Super osoba!!!!:cool3: Quote
Kamila_s Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 wyslalam juz numer do doddy!!!;):cool3: Quote
andzia69 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Kamila_s']PAni jest zakochana w Tesli!!! komu mam podac numer telefonu do Pani,ktora chce Tesle???? Super osoba!!!!:cool3:[/quote] ja cie - normalnie ten tydzien to chyba będzie tydzien cudów jak wszystko dobrze pójdzie:lol: Quote
RYSIAK1 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ale numer:crazyeye: nie mogłam nic pomóc poza początkowymi cegiełkami, ale cały czas podczytywałam wątek, strasznie się cieszę, ale nie zapeszam i trzymam kciuki:thumbs: i oczywiście podglądnę jak tam się sytuacja rozwinie. Tesla zasługuje na szczęśliwy finał;) Quote
madcat1981 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 O ja cie:crazyeye::loveu: bardzo mi zależalo żeby właśnie Tesli się poszczęściło! Trzymam kciuki aż do odcisków!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 no i raczej nic z tego...pani mieszka w bloku...a Tesla nigdy w życiu w bloku nie mieszkała...nie wiem czy pani byłaby tak zdesperowana, żeby z sunią popracować nad tym... Quote
sati Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 no ale to ze nie mieszkala nie oznacza zeby sie nie przystosował chyba.....lepiej chyba miec swojego czlowieka w bloku niz zyc samemu w kojcu Quote
an1a Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='sati']no ale to ze nie mieszkala nie oznacza zeby sie nie przystosował chyba.....lepiej chyba miec swojego czlowieka w bloku niz zyc samemu w kojcu[/quote] Trzeba brać pod uwagę znoszenie suki po schodach... a to nie jest maleństwo 5kg. Quote
andzia69 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='sati']no ale to ze nie mieszkala nie oznacza zeby sie nie przystosował chyba.....lepiej chyba miec swojego czlowieka w bloku niz zyc samemu w kojcu[/quote] Tesla by się przyzwyczaiła...tylko pytanie jak szybko i jakim kosztem...Sunia mieszkała na wsi...z dala od miejskiego życia. Ona jest dosć strachliwą sunią, nie wiem co by czuła wchodząc po schodach, słysząc pędzące samochody - może i by się szybko zaadoptowała, ale czy pani starczyłoby sił? Jej przydałby się dom z ogrodem...wtedy pomału przyzwyczajałaby sie do kontaktu z człowiekiem i do bycia po prostu psiakiem do kochania. Quote
Kamila_s Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 a ja sie juz tak cieszylam na ten domek,gdzy rozmawialam z ta Pania i czulam,ze naprawde zakochala sie w Tesle...:roll: Quote
RYSIAK1 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 I co - nic nie wyszło z tego domku:roll: Quote
doddy Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Pani z Zabrza jest zdecydowana na inną sunię z Łodzi. Oddawanie Tesli do bloku było by chyba wyrazem naszej nieodpowiedzialności bo za dwa dni byśmy jej szukali bo uciekła by od razu przestraszona czymkolwiek. Quote
madcat1981 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 znam większe psy które żyja w blokach... po prostu trzeba je częściej i jak dalej wyprowadzac na spacer... Quote
doddy Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='madcat1981']znam większe psy które żyja w blokach... po prostu trzeba je częściej i jak dalej wyprowadzac na spacer...[/quote] Czy Ty czytasz wątek, w którym sama piszesz? Nie chodzi o wielkość psa... Chodzi o to, że Tesla się BOI! Tesla nie jest psem, który chodzi na smyczy, nie jest psem, który wróci na zawołanie itd. To jest pies, który jest przyklejony do siatki ze strachu jak widzi człowieka. Dopiero na smakołyki, zachętę itd. zaczyna podchodzić po 20min. Dla tego psa zwykły spacer w mieście byłby ciężkim stresem. Lepiej znaleźć jej spokojny dom w domu z ogrodem, a nie wypychać na siłę jak to mają w zwyczaju niektórzy dogomaniacy. Proszę, czytajcie ze zrozumieniem by nie było niedomówień. Kamila, dziękuję za tel do Pani z Zabrza. Dzięki niej i Tobie, kolejny psiak ma szansę na dom. Quote
Kamila_s Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Doddy ja sie rowniez ciesze,ze inny piesek znajdzie domek..i calkiem sie z Toba zgadzam,ze nic na sile... trzeba skupic sie na oglaszaniu Tesli,a domek z ogrodem znajdziemy... Quote
madcat1981 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='doddy']Czy Ty czytasz wątek, w którym sama piszesz? Nie chodzi o wielkość psa... Proszę, czytajcie ze zrozumieniem by nie było niedomówień. [/quote] O rany, chyba przeoczyłam dzisiejsze posty i odpowiedziałam na wcześniejsze:oops: Quote
RYSIAK1 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Dobrze,że chociaż inny psiak pojedzie do domku;) A Tesla na pewno znajdzie taki dom, w którym poczuje się bezpieczna:roll: Quote
Recommended Posts