agatkia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Takie oto cudo trafiło do nas kilka dni temu z interwencji. Przyjazny, miły młody. Niestety bez oka. Czy ktoś się zakocha? Bo ja sie zakochałam z miejsca. Jest po prostu niesamowity, zjawiskowy. Sami zobaczcie: Piesek przebywa w schronisku w Dąbrówce pod Wejherowem. Nr kontaktowy: wolontariuszka- 511- 096- 432 Pasja ma allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=414152857 Quote
Kasia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 To prawda, jest piękny :loveu: Jaki jest do innych zwierząt? Na ile lat jest określony? Błąkał sie po ulicy? Quote
agatkia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Był przywiązany. Porzycony. W stosunku do innych zwierząt chyba ok- na wybiegu latał z kaukazem i nie było żadnych konfliktów. Bardzo jest miły i przyjazny. Dopiero kilka dni u nas. Quote
Kasia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ile moze mieć? 2 lata? :roll: Pytam bo mogłabym zrobić mu allegro ale potrzebuje trochę danych i jakieś fajne zdjęcia... Takie gdzie jest sam, bez tego Pana ;) Quote
agatkia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Myślę, ze jest młodziutki, do 3 lat max. Postaram się jutro Pana wyeliminować z sesji fotograficznej :evil_lol: . Niestety tylko takie foty udało mi się dzisiaj zrobić. A może mogłabyś pomóc w założeniu ogłoszenia na allegro temu pieskowi? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117795. Tam inny Pan niestety :evil_lol: Quote
agatkia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Albo nie, do allegro zrobię inne, osobne zdjęcia, faktycznie bez ludzi. Quote
Kasia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Zdjęcia to połowa sukcesu w ogłoszeniach :lol: Lepiej bez Panów ale tak aby były całe piesy widoczne. Chociaż Panowie niczego sobie...:cool3: Quote
agatkia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Kasia napisał(a): Chociaż Panowie niczego sobie...:cool3: Może Panów też damy do adopcji? :evil_lol: postaram sie zrobić lepsze foty, ale nie gwarantuję, ze sie uda. wszystko zależy od pogody i czy pieski będe miały ochotę na sesję- a zwykle nie mają, tak są oszołomione światem poza schroniskiem. Ale postaram sie. Dziękuję Ci. Quote
Kasia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Spokojnie, poczekamy na zdjecia. Lepiej dać lepsze fotki niż ma nie wyjść z tego nic ;) Quote
agatkia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Ok... a tymczasem pokazujemy sie cioteczkom z dogo!! :cool3: Quote
agatkia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 I ostatni raz.... na dobranoc...:roll: Quote
halbina Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 tę fotkę bym do ogłoszeń dałą... dajcie znać Anasherowi o ONku Quote
Kasia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 agatkia napisał(a): I ostatni raz.... na dobranoc...:roll: I pierwszy na dzień dobry... Quote
agatkia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Komu takiego pięknego owczarka? On bardzo chciałby mieć swojego człowieka, zanim w schronisku z tego cuda zrobi się zwykły, szary kundelek...:roll: Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Pieknoto ,widzac Tak Piekne Psy Bez Domow Zaluje Ze Mieszkam Tak Daleko... Quote
agatkia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Byłam z cudeńkiem na krótkim spacerku. Sunieczka wyprowadziła mnie (dosłownie! :evil_lol:) na chwilkę, bo padało. Śliczny z niej psiak. Szkoda, ze nie ma oka.... wtedy na bank ustawiałyby sie po nią kolejki. Quote
agatkia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Na pierwszą po domek. Może jakieś imię dla panienki?... Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dla Takiego Cuda Trzeba Wymyslec Fajne Imie!!!!!!!!!!to Prawdziwa Ksiezniczka,a Oko Sadze ,ze Nie Bedzie Problemem!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts