Ayia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 cioteczki Bella znow jest w pustostanie!! Nie było domu, była nadzieja -Bella z pustostanu -Łódź POMOCY!!! Quote
anovip1 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Merlin czeka ,uparcie czeka aż ktoś go pokocha!!! Quote
Ayia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Biegniemy na spacerek na noc... :painting: Quote
anovip1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Merlinek piesek przytulanka ,czeka na swój wymarzony domek. Quote
hanka456 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 W jego imieniu bardzo proszę o dom dla niego. Quote
hanka456 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 I do Merlina nikt nie zagląda. Biedny psiak. Nie dość , że jeden z siedmiuset, to jeszcze ta łapa. Quote
ewatonieja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Merlin tak mi przypomina Wiwata oby szybko podzielił jego los czyli znalazł domek Quote
anovip1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 hanka456 napisał(a):Merlin łamie mi serce. Merlin łamie serce nie tylko Hani :-( Patrząć jak ten biedak prosi człowieka o każdy,choćby najdrobniejszy przyjazny ludzki gest w jego stronę, nie można przejść obojętnie . W tym drobniutkim piesku jest zawarty ogromny potencjał miłości dla człowieka. Merlin pragnie poznać swojego,cudownego ukochanego człowieka,który go pokocha i weźmie do swojego domku. :-( Żal serce ściska ,gdy widzimy jak bardzo pragnie pójśc za swoją ukochaną Hanią ,która wychodzi ze schroniska, a on musi tam zostać sam zmarznięty obsypany mokrym śniegiem ,czekający gdy jego ukochana przyjaciółka odwiedzi go,utuli i wyprowadzi na spacerek. Czy to aż tak wiele ? Dlaczego nikt go nie chce? Prosimy o domek dla Merlinka !!! Czy on musi tak bardzo cierpieć bez człowieka ? :-( Pomóżmy Merlinkowi !!! Quote
anovip1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Merlinek dziś był bardzo zmarznięty ,nawet z budki nie wychodził. Jakaż była jego radość,gdy w końu wyszedł i zobaczył że ktoś się nim zainteresował. O domek dla Merlinka prosimy . Nie pozwólmy ,by marznął w schronisku. Jak można tej cudownej mordeczki nie pokochać? Quote
hanka456 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Wczoraj przeżyłam załamanie jak Agnieszka powiedziała, ze Merlina nie było w zagródce. Całe szczęście, że to tylko z zimna nie chciało mu się z budy wyjść. Quote
anovip1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='hanka456']Wczoraj przeżyłam załamanie jak Agnieszka powiedziała, ze Merlina nie było w zagródce. Całe szczęście, że to tylko z zimna nie chciało mu się z budy wyjść. Mówisz Haniu załamanie,a ja myślałam że mnie tam ciśnienie rozerwie i się zapłaczę :placz::placz::placz: Merlina wołałam,a tu cisza. Wszystkie psiaki z bud powychodziły ,a jego nie było :shake: Dopiero po jakimś czasie zauważyłam jak rozradowany podbiegł do mnie :lol: Uważam,że szybciutko trzeba mu domek znaleźć,ponieważ jeden z piesków dzielący wspólnie wybieg ,delikatnie ujmując stara się Merlinowi pokazać kto tu rządzi. By nie zdarzyła się kolejna tragedia pomóżmy Merlinkowi znaleźć domek :-( To taki śliczny ,wspaniały ,łagodny ,uwielbiający człowieka psiaczek . Quote
Hotel KADIF Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 O rany.....:-( To zdjęcie jak wyłazi pod siatką normalnie rozwala serce na milion kawałków!! :placz::placz::placz: Quote
szajbus Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 To zdjęcie dołaczyłam do allegro. Merlin - czy spełni sie jego marzenie o domku? (488197956) - Aukcje internetowe Allegro Quote
anovip1 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Merlinek,to wspaniały kochany piesek ,który bardzo pragnie być u boku swojego ukochanego człowieka. Quote
hanka456 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Spójrz w oczy Merlina i powiedz mu, że łapa jest "brzydka" i nie będzie miał domu. Quote
Recommended Posts