Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hanka456 napisał(a):
Merlin łamie mi serce.

Merlin łamie serce nie tylko Hani :-(
Patrząć jak ten biedak prosi człowieka o każdy,choćby najdrobniejszy przyjazny ludzki gest w jego stronę, nie można przejść obojętnie .
W tym drobniutkim piesku jest zawarty ogromny potencjał miłości dla człowieka.
Merlin pragnie poznać swojego,cudownego ukochanego człowieka,który go pokocha i weźmie do swojego domku.

:-( Żal serce ściska ,gdy widzimy jak bardzo pragnie pójśc za swoją ukochaną Hanią ,która wychodzi ze schroniska, a on musi tam zostać sam zmarznięty obsypany mokrym śniegiem ,czekający gdy jego ukochana przyjaciółka odwiedzi go,utuli i wyprowadzi na spacerek.
Czy to aż tak wiele ? Dlaczego nikt go nie chce?

Prosimy o domek dla Merlinka !!!

Czy on musi tak bardzo cierpieć bez człowieka ? :-(
Pomóżmy Merlinkowi !!!

Posted

Merlinek dziś był bardzo zmarznięty ,nawet z budki nie wychodził. Jakaż była jego radość,gdy w końu wyszedł i zobaczył że ktoś się nim zainteresował.
O domek dla Merlinka prosimy .
Nie pozwólmy ,by marznął w schronisku.
Jak można tej cudownej mordeczki nie pokochać?

Posted

[quote name='hanka456']Wczoraj przeżyłam załamanie jak Agnieszka powiedziała, ze Merlina nie było w zagródce. Całe szczęście, że to tylko z zimna nie chciało mu się z budy wyjść.

Mówisz Haniu załamanie,a ja myślałam że mnie tam ciśnienie rozerwie i się zapłaczę :placz::placz::placz:
Merlina wołałam,a tu cisza. Wszystkie psiaki z bud powychodziły ,a jego nie było :shake:
Dopiero po jakimś czasie zauważyłam jak rozradowany podbiegł do mnie :lol:

Uważam,że szybciutko trzeba mu domek znaleźć,ponieważ jeden z piesków dzielący wspólnie wybieg ,delikatnie ujmując stara się Merlinowi pokazać kto tu rządzi.
By nie zdarzyła się kolejna tragedia pomóżmy Merlinkowi znaleźć domek :-(
To taki śliczny ,wspaniały ,łagodny ,uwielbiający człowieka psiaczek .