Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moge sprobowac zorganizowac odebranie z Lodzi.
Tylko prosze o kontakt na pw lub tel 603 592 070.
I tu warto porozmawiac przed najblizsza sobota.
Jak ktos w Warszawie ma problem, to sadze, ze tez moge zabrac.
Napuscilam syna i pogadal z nauczycielka, ktora w zeszlym roku organizowala zbiorke. Powiedziala, ze jak nakretki sa, to trzeba to wykorzystac.

Jesli chodzi o 400 kg nakretek ze Swinoujscia.
Jest szansa na transport ok 1 listopada.
Jedzie tam dziewczyna z Krakowa, u jej dzieci w szkole tez jest zbiorka i tez bedzie mogla zabrac, nawet wszystko.
i Tu rowniez prosze o kontakt. Ona ma problemy z dostepem do netu. Chwilowo, ale ma )

Posted

[quote name='scarlet']a nie wiecie czy ktoś z okolic śląska nie zbiera - bo troszeczkę mam i chciałabym się pozbyć :D[/QUOTE]
a do Sosnowca masz jak podrzucic? corka mojej znajomej zbiera w szkole

• 2 weeks later...
Posted

zawiozlam swoje nakretki na Wybrzeze. przedstawilam sie, zę z dogomani. okazalo sie, ze tez dzisiaj ktos z dogomani juz przywiozl i to potezny transport. i podobno drugi raz. i w dodatku facet. tam jest baaardzo duzo nakretek

• 2 weeks later...
Posted

Witam serdecznie

Właśnie ruszyła akcja zbiórki plastikowych nakrętek w Toruniu i okolicach. Celem naszej akcji jest zebranie pieniędzy na obóz rehabilitacyjny dla nieuleczalnie chorego Natanka. Wszystkie szczegóły dotyczące akcji oraz aktualna lista miejsc zbiórki zakrętek znajdują się na stronie [url=http://akcja-nakretka.socjum.pl/.]Zakręcona akcja - zbieramy nakrętki[/url]
Zachęcamy do zbierania plastikowych zakrętek. Zapraszamy do kontaktowania się z nami: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - wszelkie sugestie, pomysły są mile widziane.

Zapraszamy do akcji - pomóżmy Natankowi cieszyć się życiem.

RAZEM możemy WIĘCEJ!!!

Posted

Prosimy o pomoc

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-ratujmy-redka-173737/[/url]
Psiak potrzebuje wsparcie, prawdopodobnie będzie musiał mieć podawaną krew :(

• 2 weeks later...
Posted

Moze skontaktuj sie z koordynatorem akcji nakretek z Poznania
[B] Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
ul. Wojska Polskiego 28
60-637 Poznań

Osoby kontaktowe:
Daria Świerblewska - główny koordynator akcji w Poznaniu,
tel. 667 116 313

Kacper Wypijewski - 502 159 787

Firma odbierająca od nas zakrętki:

EKO - PLAST
62 - 060 Stęszew - Dębno
ul. Powstańców Wielkopolskich 71[/B]

• 1 month later...
Posted

[quote name='Hitoshi']Czy ktoś może wie gdzie można oddawać nakrętki we Wrocławiu?[/QUOTE]
Ja mam ten sam problem, ale raczej zrobię paczkę i wyślę na adres podany w pierwszym poście ;) Bo nigdzie nie wyczytałam, aby we Wrocku ktoś odbierał...

Posted

[quote name='Zmysł']paczka chyba będzie więcej kosztować niż nakrętki warte[/QUOTE]

aha... No powiem szczerze, że jeszcze nie wiem, bo nie pytałam na poczcie.... hmmm...