tunio Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 ...a greye to ogolone deery ;) ....a deery to wilczarze,ktore popadly w anoreksje.... :lol: Quote
jenn Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Carragan... a to Ci dopiero... hahahahahaha :lol: :lol: :lol: tylko sie zastanawiam gdzie w tym wszystkim sa polaki... ;) Quote
tunio Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 tylko sie zastanawiam gdzie w tym wszystkim sa polaki... ;) ....a polaki jeszcze nie ewoluowaly wiec wciaz siedza na drzewach i jedza banany.... :wink: Quote
tunio Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 tylko sie zastanawiam gdzie w tym wszystkim sa polaki... ;) ....polaki gdy sie cala historia dzieje,jeszcze nie ewoluowaly totez wciaz siedza na drzewach i jedza banany.... 8) Quote
jenn Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 ....polaki gdy sie cala historia dzieje,jeszcze nie ewoluowaly totez wciaz siedza na drzewach i jedza banany.... 8) hehehehehe :lol: a to ci z nich malpiatki ;) no wlasnie moja czarna malpiatka zaczela sie dopraszac o kolacje... tylko dlaczego kurna chata nie chce tego banana??? ;) Quote
kate_m. Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 tylko dlaczego kurna chata nie chce tego banana??? Może Cynka jest kolejnym ogniwem w charciej ewolucji--jeszcze małpiatka, ale bananów już nie je? :D Quote
Tilia Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 deery nie popadły w anoreksję to są po prostu modele kryzysowe :drinking: Quote
Arika_Dominika Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 deery nie popadły w anoreksjęto są po prostu modele kryzysowe :drinking: Modele kryzysowe? aaaahahahahahahahaa :lol: :lol: :drinking: jenn Ja ci powiem gdzie są polaki ;) Nurkują godzinami w jeziorach, dlatego nikt nie wie, ze są, bo ktoz chcialby w zimnej wodzie nurkować? :lol: :wink: (Arika naprawde nurkuje i super plywa :D ) A malpiatki to są tylko te ze szczurzymi ogonkami ;) (Marcin, bagi :D - Biedrona :D ) Malpiatki szczurowate jedzą tylko ziarna, niestety :silly: Quote
Trolina Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 To i ja się przedstawię. Od czasu do czasu tu zaglądałam zanim pojawił się Maniek w naszym domu. Teraz już jest więc postanowiłam się zarejestrować. Póki co mam w głowie same zagadki dotyczące tej rasy, ale z opinii wielu forumowiczów wynika, że to świetne psy. Mam nadzieję, że nasz Maniek też taki będzie! Póki co ma 10 tygodni i zaczyna swoją "przygodę" w naszym domu. Pozdrawiam wszystkich Quote
pupilowa_mama Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Garstka serdecznie wita i pozdrawia oraz zaprasza, w imieniu swojej mamy, do sklepu z gadżetami dla miłośników psów: www.PupiLu.pl. :) Quote
Recommended Posts