Ludek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Tylko tydzień mnie nie było, a tu aż takie zmiany. [CENTER][SIZE=4][COLOR=navy][B]Gratulacje dla Fanaberii i maluszków. :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=navy][B]I dla nowej gwiazdy polskiej reklamy. :p [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [quote name='wrona']Trzeba będzie się skrzyknąć jak będzie pogoda na jakiś Russelowy piknik, :helo:bo do Czaplinka z Południa b. daleko, na wystawie adrenalina:angryy: Trzeba bronić dobrego imienia polskich hodowli UFFF:terazpol:[/quote] Z Warszawy też daleko, ale warto. Ale zawsze możemy się spotkać gdzieś w Centrum:lol:. Choć Mila na takie spotkanie, to raczej nie zabiorę. No chyba, że walki psów zorganizujemy;) .
Ludek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='PARSONRK']I jeszcze: PIES - nr: 6.2001 - nr: 2 i 3 2002 Przyjaciel Pies - nr: 7 2002 [/quote] W Zakopanem udało mi sie kupić gazetkę Przyjaciel Pies 7 2002:crazyeye: :multi: . [quote name='Ziomalka']Dobrze, że chociaż tyle napisali. No właśnie,szkoda. Na pierwszym zdjęciu to chyba Lola Balao?:crazyeye: Wł. hodowla Magor.[/quote] [quote name='Ziomalka']Nie! Pomyłka. X-Lola Balao ma brązową łatkę, ale na lewym oku.[/quote] He,he ja też myślałam, że tam jest zdjęcie Milo i pędem leciałam, żeby uszy oglądać:lol: . [quote name='PARSONRK']Oczywiście. Wygląd po tatusiu, charakter po mamusi - kombinacja doskonała :cool3:[/quote] :lol: :lol: :lol:
Ludek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='PARSONRK']Dostałam już potwierdzenie na klubówkę, wy też ?[/quote] A kiedy dostałaś?
PARSONRK Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Ludek']A kiedy dostałaś?[/quote] Dzis rano.
PARSONRK Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ale Kropeczek chyba bedzie razem z Milo, bo mam numerki 253 i 254 :cool3:
Ziomalka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='wrona']Trzeba będzie się skrzyknąć jak będzie pogoda na jakiś Russelowy piknik, :helo:bo do Czaplinka z Południa b. daleko, na wystawie adrenalina:angryy: Trzeba bronić dobrego imienia polskich hodowli UFFF:terazpol:[/quote] Jestem za!:cunao: Dajcie tylko sygnał:handy: i już się nas nie pozbędziecie!:terazpol:
PARSONRK Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Ziomalka']Jestem za!:cunao: Dajcie tylko sygnał:handy: i już się nas nie pozbędziecie!:terazpol:[/quote] Proponuję wakacyjnie nad morzem......:cool3: :p
wrona Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Tygodniowy turnus w domku na polu campingowym, tory przeszkód, nory, grille, rano boso bieg po plaży co kto zamarzy . Jesteśmy z Maxem za:knajpa: Panienki mile widziane.:cunao:
Ludek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='PARSONRK']Ale Kropeczek chyba bedzie razem z Milo, bo mam numerki 253 i 254 :cool3:[/quote] Buuu, a ja nie mam potwierdzenia :(. Chyba, żę poleconym wysyłają, bo mam awizo:roll: .
Ziomalka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote] Tygodniowy turnus w domku na polu campingowym, tory przeszkód, nory, grille, rano boso bieg po plaży co kto zamarzy . Jesteśmy z Maxem za:knajpa: Panienki mile widziane.:cunao:[/quote] Yes!Yes!Yes! A na koniec wystawa w Sopocie! nawet urlop już zaplanowaliśmy...:diabloti:
PARSONRK Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Ziomalka']Yes!Yes!Yes! A na koniec wystawa w Sopocie! nawet urlop już zaplanowaliśmy...:diabloti:[/quote] Tak też właśnie myslałam :evil_lol:
Ziomalka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='PARSONRK']Tak też właśnie myslałam :evil_lol:[/quote] No to jesteśmy już dwie!:cool1: Prosimy dalej!:razz: Propozycje noclegu mile widziane.:eviltong: :lol: :p Wrona z nami oczywiście , czyli trzy!?
wrona Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 No proszę -chcesz to masz, :klacz: a w jakim terminie ta wystawa w Sopocie, jest pretekst żeby zwiać z domu:ghost_2: i zwiedzić kraj.:painting: . kto czwarty :drink1: :drink1:
Ludek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Jakoś w sierpniu chyba. Ja nie bedę mieć urlopu:placz: .
Ludek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Ludek']W weekend bylismy na treningu po raz pierwszy chyba od miesiąca. Normalnie tragedia. Milo zapomniał jak sią biega, a o strefach, to juz w ogole możemy zapomnieć. A w sobotę i niedzielę zawody:placz: .[/quote] Z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić :). W sobotę udało nam się zdobyć II m. zarówno w jumpingu jak i w agility i w ogólnej klasyfikacji też drugie:), a w niedzielę w agility II m., w jumpingu dyskwalifikacja, w biegu charytatywnym III m[IMG]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_smile.gif[/IMG]. Dla nas to ogromny sukces, bo jak do tej pory na zawodach nie udawało nam się ukończyć przebiegów. Startowaliśmy w A0. Jeśli macie ochotę popatrzeć na zdjęcia, to zajrzyjcie na stronkę [URL="http://www.agility.strefa.pl/"][COLOR=#800080]http://www.agility.strefa.pl/[/COLOR][/URL] potem trzeba wejść w aktualności (na górze), potem w nowości (po lewej) i na tej stronce kliknąć na 25-26.02.2006 Otwarte Zimowe Zawody Agility i I w Polsce Zawody ParAgility dla Niepelnosprawnych SĄ JUŻ WYNIKI I ZDJĘCIA. Miłego olądania:)
PARSONRK Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Brawo dla zawodników :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Fajne foto wyszło - tylko Lidka, co tak daleko z tyłu jesteś ? :evil_lol: ;) [IMG]http://www.agility.strefa.pl/obrazki/zimowe06n/images/_MG_1710xy_jpg.jpg[/IMG] Zdjęcie z [URL="http://www.agility.strefa.pl/"]http://www.agility.strefa.pl/[/URL]
Ludek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='PARSONRK']Brawo dla zawodników :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Fajne foto wyszło - tylko Lidka, co tak daleko z tyłu jesteś ? :evil_lol: ;) [/quote] Zima taka długa i troche zardzewiałam:lol: :lol: :lol: .
Marek z Gromem Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Trzymam kciuki za ZIOMALA w KATOWICACH !!!! I moja rada ubierz sie elegankco Pan Muller na pewno to docenia :)
Ziomalka Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Marek z Gromem']Trzymam kciuki za ZIOMALA w KATOWICACH !!!! I moja rada ubierz sie elegankco Pan Muller na pewno to docenia :)[/quote] Dzięki!:lol: Przydadzą się kciuki w dużych ilościach! A z tą elegancją to nie wiem, po zimie nabrałam ciała...:cry: No, ale za to byłam dzis u fryzjera i mam wystrzałowe kolorki i super fryzurę.:angryy: Nie wiem, czy pojedziemy na wystawę, mamy problemy zdrowotne.:placz: Gratulacje dla Milo i Ludek - podziwiam, super się prezentujecie na tym zdjeciu! Gdzie u nas jest agility?:???: :lmaa: :scream_3:
wrona Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ziomale Wy się nie wygłupiajcie, musicie sie zameldować na wystawie :Dog_run: plizzzzzzzzz:modla:
Recommended Posts