ptysiaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Super :multi::multi::multi: Oby tylko sie nie odmieniło tfu tfu (walnijcie mnie za to zapeszanie) :mad: Quote
auraa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Pani musi byc przygotowana, że mały ale z charakterkiem. Piszczała straszna. Musi postawić na swoim i nie daje sie moim psom:cool3: Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='ptysiaczek']Super :multi::multi::multi: Oby tylko sie nie odmieniło tfu tfu (walnijcie mnie za to zapeszanie) :mad:[/quote] :mad::mad::huh::mad::mad: Quote
ptysiaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [B]GrubbaRybba[/B] dzięki :huh:. To rozumiem, że dzisiaj wieczorkiem będzie wiadomo? Trzymam kciukasy :kciuki::kciuki: Quote
GrubbaRybba Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Tak. Wczoraj jeszcze ro0zmawia2łam z tą panią. Dzwoniła do mnie. Nie może się już doczekać wieczora. Będę u niej z Czesterem ok 20:00. Niestety nie mam w domu netu, więc nie szybko napiszę, co i jak. Na szczęście mam po wizycie zadzwonić do Aury. Więc pewnie ona napisze, czy Czesterek zostanie w nowym domu, czy nie. Quote
qeram Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Przepraszam za offa ale sprawa jest bardzo pilna [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10387175#post10387175[/url] Quote
M^T Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ZNAM BARDZO DOBREGO LEKARZA WETERYNARII. nIE DAJE DROGICH LEKÓW I URATOWAŁ NAM JUŻ 6 RAZY PSY. JEST BARDZO DOBRY.. POLECAM GO.. nIE MA SZPITALIKU ALE ZA TO JEST BARDZO DOBRY Z LECZENIU PSÓW I DAJE B. DOBRE LEKI! mAM DO NIEGO NUMER. JEŻELI KTOŚ BY KIEDYŚ POTRZEBOWAŁ TAKIEGO TO DZWONIĆ - 663118338 PODAM NUMER. mIESZKA ON W CHROSTKOWIE OK. LIPNA, WŁOCŁAWKA, TORUNIA. JESZCZE RAZ POLECAM GO! TRUDNO GO ZASTAC W DOMU, MA TYLE WYJAZDÓW, A JESZCZE NIEKTÓRZY LUDZIE GO NIE ZNAJĄ. DLA MNIE TO NAJLEPSZY WET NA ŚWIECIE ! :) NAZYWA SIĘ JANUSZ PAPIERSKI. WSZYSTKIE NASZEPSY BYLY LECZONE I SZCZEPIONE U NIEGO :) DALEKO OD NIEKTORYCH ALE WARTO! MOŻE WLASNIE TOBIE WYLECZY PSA :) Quote
ptysiaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Czekamy na wieści. Już jest dzisiaj wieczór. Quote
auraa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 czesterek juz w nowym domu.Państwo zakochani, zgodzili się na wszystkie wymagania, umowa podpisana itd. Na Czesterka czekała juz cała wyprawka. Został wymiziany, wyprzytulany i zasnął na środku dywanu z brzuchalcem w górze.:loveu: Rozpuszczą go dokładnie a on da im popalic;). To mały pies z wielkim charrrakterkiem. Quote
kasia_r Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='auraa']czesterek juz w nowym domu.Państwo zakochani, zgodzili się na wszystkie wymagania, umowa podpisana itd. Na Czesterka czekała juz cała wyprawka. Został wymiziany, wyprzytulany i zasnął na środku dywanu z brzuchalcem w górze.:loveu: Rozpuszczą go dokładnie a on da im popalic;). To mały pies z wielkim charrrakterkiem.[/quote] fiu fiu, juhuu!!! :multi::multi: Jutro (już dzisiaj raczej:roll:) zmienię tytuł, bo moje oczy nie widzą. Quote
ocelot Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 to Ci dopiero wiadomość:loveu::loveu::loveu: Quote
ZUZANNA11 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Cała akcja zakończona 'Happy Endem'...:loveu: Quote
Julie Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Wspaniała wiadomość, ale to tylko dzięki wam :) Quote
GrubbaRybba Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Tak jak napisałam Auraa, Czester od piątku jest w nowym domku. :multi::multi::multi:Państwo w średnim wieku, bez dzieci. Mieli już psy. Ostatnia sunia odeszła za TM z powodu nowotworu kręgosłupa. Państwo bardzo to przeżyli, ale po żałobie kilkumiesięcznej stwierdzili, że czas dać dom nowemu psiakowi. Czester rozkochał ich w sobie. :loveu: Umowa podpisana. Obiecali zdjęcia i relacje. Wczoraj z nimi rozmawiałam. Czester szaleje, podgryza ich w palce u stóp i śpi w łóżku na poduszce. :evil_lol: Do jedzonka dostaje ryż z kurczakiem. Podobno wsuwa od razu. Dziś Państwo idą z nim do weta, aby dowiedzieć się, kiedy maluch może zostać odrobaczony i założyć mu książeczkę. :multi::multi::multi: Quote
auraa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Smutno w domu bez niego:-(. A z palcami to prawda :evil_lol: Quote
auraa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 czy są jakieś wieści od Państwa Czestera? Trzeba chyba przenieśc wątek:razz: Quote
GrubbaRybba Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Tak, wczoraj z nimi rozmawiałam. Czester urósł sporo, jest już zaszczepiony, została tylko wścieklizna, na którą będzie szczepiony w poniedziałek. Czester łobuzuje bardzo. Obgryza wszystko z wielkim zapałem, ale Pańciostwo nie zniechęcają się. Mam też filmik z Czesterem na telefonie, ale nie umiem go wstawić i nie mam kabla. Jeśli ktoś umie, mogę przesłać. :) Quote
jayo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='GrubbaRybba'] Czester urósł sporo, jest już zaszczepiony, została tylko wścieklizna, na którą będzie szczepiony w poniedziałek. [/QUOTE] nie za mlody na to szczepienie ?????:crazyeye: Quote
auraa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Kiedy będą jakieś zdjęcia? Prześlij mi filmik to choć ja sobie obejrzę też nie umiem wstawić. Quote
Recommended Posts