Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani musi byc przygotowana, że mały ale z charakterkiem. Piszczała straszna. Musi postawić na swoim i nie daje sie moim psom:cool3:

Posted

Tak. Wczoraj jeszcze ro0zmawia2łam z tą panią. Dzwoniła do mnie. Nie może się już doczekać wieczora.

Będę u niej z Czesterem ok 20:00.
Niestety nie mam w domu netu, więc nie szybko napiszę, co i jak.
Na szczęście mam po wizycie zadzwonić do Aury. Więc pewnie ona napisze, czy Czesterek zostanie w nowym domu, czy nie.

Posted

ZNAM BARDZO DOBREGO LEKARZA WETERYNARII. nIE DAJE DROGICH LEKÓW I URATOWAŁ NAM JUŻ 6 RAZY PSY. JEST BARDZO DOBRY.. POLECAM GO.. nIE MA SZPITALIKU ALE ZA TO JEST BARDZO DOBRY Z LECZENIU PSÓW I DAJE B. DOBRE LEKI! mAM DO NIEGO NUMER. JEŻELI KTOŚ BY KIEDYŚ POTRZEBOWAŁ TAKIEGO TO DZWONIĆ - 663118338 PODAM NUMER. mIESZKA ON W CHROSTKOWIE OK. LIPNA, WŁOCŁAWKA, TORUNIA. JESZCZE RAZ POLECAM GO! TRUDNO GO ZASTAC W DOMU, MA TYLE WYJAZDÓW, A JESZCZE NIEKTÓRZY LUDZIE GO NIE ZNAJĄ. DLA MNIE TO NAJLEPSZY WET NA ŚWIECIE ! :) NAZYWA SIĘ JANUSZ PAPIERSKI. WSZYSTKIE NASZEPSY BYLY LECZONE I SZCZEPIONE U NIEGO :) DALEKO OD NIEKTORYCH ALE WARTO! MOŻE WLASNIE TOBIE WYLECZY PSA :)

Posted

czesterek juz w nowym domu.Państwo zakochani, zgodzili się na wszystkie wymagania, umowa podpisana itd. Na Czesterka czekała juz cała wyprawka. Został wymiziany, wyprzytulany i zasnął na środku dywanu z brzuchalcem w górze.:loveu: Rozpuszczą go dokładnie a on da im popalic;). To mały pies z wielkim charrrakterkiem.

Posted

[quote name='auraa']czesterek juz w nowym domu.Państwo zakochani, zgodzili się na wszystkie wymagania, umowa podpisana itd. Na Czesterka czekała juz cała wyprawka. Został wymiziany, wyprzytulany i zasnął na środku dywanu z brzuchalcem w górze.:loveu: Rozpuszczą go dokładnie a on da im popalic;). To mały pies z wielkim charrrakterkiem.[/quote]

fiu fiu, juhuu!!! :multi::multi:

Jutro (już dzisiaj raczej:roll:) zmienię tytuł, bo moje oczy nie widzą.

Posted

Tak jak napisałam Auraa, Czester od piątku jest w nowym domku. :multi::multi::multi:Państwo w średnim wieku, bez dzieci. Mieli już psy. Ostatnia sunia odeszła za TM z powodu nowotworu kręgosłupa. Państwo bardzo to przeżyli, ale po żałobie kilkumiesięcznej stwierdzili, że czas dać dom nowemu psiakowi. Czester rozkochał ich w sobie. :loveu: Umowa podpisana. Obiecali zdjęcia i relacje. Wczoraj z nimi rozmawiałam. Czester szaleje, podgryza ich w palce u stóp i śpi w łóżku na poduszce. :evil_lol: Do jedzonka dostaje ryż z kurczakiem. Podobno wsuwa od razu. Dziś Państwo idą z nim do weta, aby dowiedzieć się, kiedy maluch może zostać odrobaczony i założyć mu książeczkę. :multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Tak, wczoraj z nimi rozmawiałam.
Czester urósł sporo, jest już zaszczepiony, została tylko wścieklizna, na którą będzie szczepiony w poniedziałek.
Czester łobuzuje bardzo. Obgryza wszystko z wielkim zapałem, ale Pańciostwo nie zniechęcają się.
Mam też filmik z Czesterem na telefonie, ale nie umiem go wstawić i nie mam kabla. Jeśli ktoś umie, mogę przesłać. :)

Posted

[quote name='GrubbaRybba']
Czester urósł sporo, jest już zaszczepiony, została tylko wścieklizna, na którą będzie szczepiony w poniedziałek.
[/QUOTE]

nie za mlody na to szczepienie ?????:crazyeye: