Jump to content
Dogomania

dziadzio Aronek po wylewie i nieudanej adopcji :( Potrzebne pieniążki. ZA TM

Recommended Posts

Posted

Kochane cioteczki, do Leny trafił Moto, który wrócił z adopcji, a bardzo nie chcieliśmy, żeby spowrotem wylądował w schronisku :( Moto ma już swój wątek i zbierają się deklaracje, ale pomyślałam, że za hotelik w marcu może przelać Lence część pieniążków, które zostały po Aronku [*] ? Jak myślicie?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inez twoje pieniazki są przeznaczone na Kubusia(Mysiu jak bedziesz miala chwile to je przelej zeby nie zapomniec;) ). Jak tylko dozbieram deklaracje dla Motusia zabiorę się za Kubusia zeby go wyslac do hotelu.. Ale chodzi o reszte Aronowych pieniazkow-Motusiowi by się przydały bardzo;)

Posted

Asiu napisz mi numer konta dla Kubusia bez oka na gadu, bo mi tragicznie działa dogo :( To prześle, ma być 40 zł o ile dobrze pamiętam? Czy ktoś jeszcze chciał przekazać na inne psiaka?

• 2 weeks later...
Posted

Tak jak pisałam u Moto, przelewam Lence 130 zł za marzec ;) nikt tutaj nie protestował, wiec mam nadzieje, że nie będziecie mieć do mnie pretensji ;)

Finanse czyli wyglądają tak:

280 zł
- 40 zł (przelałam na prośbę Inez de Villaro + znajoma dla Kubusia bez oka)
- 130 zł (przelałam za hotelowanie w marcu Moto, któremu groził powrót do schroniska, a deklaracje ma dopiero od kwietnia - jest nowym podopiecznym Leny)

pozostaje jeszcze 110 zł

Posted

Lenka ma ręce pełne roboty... Moto, Grina, Simens itd... Gdyby Aronek doczekał wiosny - na pewno jeszcze by pociągnął. Ta zima był okropna...

Mysiu a może wesprzeć jeszcze trochę operację Rediego i leczenie Dinka i Kajtusia? Sporo tam brakuje. Ale może są inne pomysły - nie "zabrzańskie"?

Posted

no tak.. Redik potrzebuje na zabieg, a chłopaki chore... Tylko czy ciotki się zgodzą? Czy ktoś z osób, które wspierały Aronka ma jeszcze jakiś inny pomysł?
Nie lubię tak sama decydować :-(

Posted

[quote name='Mysia_']no tak.. Redik potrzebuje na zabieg, a chłopaki chore... Tylko czy ciotki się zgodzą? Czy ktoś z osób, które wspierały Aronka ma jeszcze jakiś inny pomysł?
Nie lubię tak sama decydować :-([/QUOTE]
ja sie staralam wspierac groszem regularnie i mysle,ze wybierzecie najlepiej.Jestem za ratowaniem chorych psiakow, o ktorych wspominalyscie,ale nie upieram sie.

Posted

ja też wplacałam co miesiąc ,ostatnio w styczniu za styczen i luty,z moich wpłat zostało chyba tylko 20zł.dodatkowych(bo wpłaciłam po 100zl.zamiast 80zł)i jest mi wszystko jedno ma jakiego psa bedzie przeznaczone.

Posted

[quote name='Mysia_']Cioteczki w takim razie pieniążki (110 zł) pójdą po połowie - na zabieg Redisia oraz na leczenie chłopaków Kajtusia i Dinusia :)[/QUOTE]

Już doszły! Dziękujemy!!
Aronku, Twoi koledzy z Psitula machają ogonami w stronę nieba i posyłają ci buziaki!