Mysia_ Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Kochane cioteczki, do Leny trafił Moto, który wrócił z adopcji, a bardzo nie chcieliśmy, żeby spowrotem wylądował w schronisku :( Moto ma już swój wątek i zbierają się deklaracje, ale pomyślałam, że za hotelik w marcu może przelać Lence część pieniążków, które zostały po Aronku [*] ? Jak myślicie? Quote
Inez de Villaro Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ja juz obiecałam moja wpłate Kubusiowi bez oka...prosze tam ja przelac, bo głupio wyjdzie. Quote
Asia_Klero Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Inez twoje pieniazki są przeznaczone na Kubusia(Mysiu jak bedziesz miala chwile to je przelej zeby nie zapomniec;) ). Jak tylko dozbieram deklaracje dla Motusia zabiorę się za Kubusia zeby go wyslac do hotelu.. Ale chodzi o reszte Aronowych pieniazkow-Motusiowi by się przydały bardzo;) Quote
Mysia_ Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Asiu napisz mi numer konta dla Kubusia bez oka na gadu, bo mi tragicznie działa dogo :( To prześle, ma być 40 zł o ile dobrze pamiętam? Czy ktoś jeszcze chciał przekazać na inne psiaka? Quote
Asia_Klero Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 zbieramy na Kubowe konto jest na 1stronie Kubusiowego wątku. Przeslę ci na gadu;) Quote
Asia_Klero Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 co z pieniazkami dla moto?? Mysiu wiesz moze od kogo sa te pozostale pieniadze? to napisze do tych osob PW.. Quote
Mysia_ Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Tak jak pisałam u Moto, przelewam Lence 130 zł za marzec ;) nikt tutaj nie protestował, wiec mam nadzieje, że nie będziecie mieć do mnie pretensji ;) Finanse czyli wyglądają tak: 280 zł - 40 zł (przelałam na prośbę Inez de Villaro + znajoma dla Kubusia bez oka) - 130 zł (przelałam za hotelowanie w marcu Moto, któremu groził powrót do schroniska, a deklaracje ma dopiero od kwietnia - jest nowym podopiecznym Leny) pozostaje jeszcze 110 zł Quote
Kamila_s Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 a Lenka??co u Lenki?? jak sie czuje??? tak strasznie przykro,ze Aronek nie mogl przywitac wiosny............................ Quote
Bjuta Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Lenka ma ręce pełne roboty... Moto, Grina, Simens itd... Gdyby Aronek doczekał wiosny - na pewno jeszcze by pociągnął. Ta zima był okropna... Mysiu a może wesprzeć jeszcze trochę operację Rediego i leczenie Dinka i Kajtusia? Sporo tam brakuje. Ale może są inne pomysły - nie "zabrzańskie"? Quote
Mysia_ Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 no tak.. Redik potrzebuje na zabieg, a chłopaki chore... Tylko czy ciotki się zgodzą? Czy ktoś z osób, które wspierały Aronka ma jeszcze jakiś inny pomysł? Nie lubię tak sama decydować :-( Quote
jusstyna85 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Myślę,że skoro Aron był z Zabrza,to pieniądze powinny zostać podzielone na inne biedy z tego samego Schroniska, taka solidarność...to tylko moje zdanie... Quote
karusiap Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Mysia_']no tak.. Redik potrzebuje na zabieg, a chłopaki chore... Tylko czy ciotki się zgodzą? Czy ktoś z osób, które wspierały Aronka ma jeszcze jakiś inny pomysł? Nie lubię tak sama decydować :-([/QUOTE] ja sie staralam wspierac groszem regularnie i mysle,ze wybierzecie najlepiej.Jestem za ratowaniem chorych psiakow, o ktorych wspominalyscie,ale nie upieram sie. Quote
rytka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ja też wplacałam co miesiąc ,ostatnio w styczniu za styczen i luty,z moich wpłat zostało chyba tylko 20zł.dodatkowych(bo wpłaciłam po 100zl.zamiast 80zł)i jest mi wszystko jedno ma jakiego psa bedzie przeznaczone. Quote
Monica_20 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Mi też jest to obojętne. Napewno podejmiecie dobrą decyzję. Quote
Kamila_s Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 a ja zycze wszystkim ciotkom od Aronka wspanialych swiat!!! :-)) Quote
Mysia_ Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Cioteczki w takim razie pieniążki (110 zł) pójdą po połowie - na zabieg Redisia oraz na leczenie chłopaków Kajtusia i Dinusia :) Quote
Bjuta Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Mysia_']Cioteczki w takim razie pieniążki (110 zł) pójdą po połowie - na zabieg Redisia oraz na leczenie chłopaków Kajtusia i Dinusia :)[/QUOTE] Już doszły! Dziękujemy!! Aronku, Twoi koledzy z Psitula machają ogonami w stronę nieba i posyłają ci buziaki! Quote
Recommended Posts