Jump to content
Dogomania

dziadzio Aronek po wylewie i nieudanej adopcji :( Potrzebne pieniążki. ZA TM

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiapron']płyta się sprzedała za 25 zł więc aronek dostanie[/quote]
basiu dziekujemy za pomoc!!:loveu::loveu:
teraz kazda zlotwoka jest na wage zlota..zeby nasz nochal mial na lekarstwa...
mysia..ja teraz bede wplacala tak jak widzisz rozne kwoty...postaram sie cosik wiecej zawsze:razz:

ruszamy od nowa z ogloszeniami?????

Posted

Aronek na lekach wraca do dawnej formy szaleje z psiakami, teraz mają przerobiony wybieg podzielony na dwie cześć ale to dopiero frajda, bo można przechodzić z wybiegu na wybieg, dziś tak szalały, że Aron biegał z Pukiem bawią sie jak dzieci nowym tunelem zapomnieli, że się nie lubią. On jest w rewelacyjnej formie po tych lekach, to wręcz nie możliwe.

Posted

[quote name='basiapron']mam już te 25 zł za płytę, to gdzie przelać i jak zatytułować??[/quote]

zaraz wyślę PW z numerem konta ;)

[quote name='Doda_']z bazarku dla Aronka uzbierało się 55 zł :) jak tylko wszystkie pieniązki wpłyną to przeleję na Aronka.[/quote]

suuuper :loveu:

Posted

Dotarła wpłata :razz:
25 zł - basiapron
dziękujemy :loveu:

[quote name='Doda_']Już mam pieniązki. Chciałabym już przelać poprosze o nr konta na PW, dane i tytuł przelewu.[/quote]
super, juz piszę PW ;)

Posted

[quote name='Doda_']55 zł wysłałam :)
jak dotrze to proszę dac znac :loveu: mysia dziekuje za pw:loveu:[/quote]

już przyszło :cool3:
55 zł - Doda_ z bazarku
dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='Kamila_s']ile kosztuje Caniviton??;)[/quote]

na allegro znalazłam coś takiego [url=http://www.allegro.pl/item773256809_promocja_caniviton_forte_1_kg_lodz.html]Promocja! Caniviton Forte - 1 kg -Łódź- (773256809) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
;)
a jaki wcześniej miał Aronek?

Posted

Lek ten dostawałam od weta rozważany w woreczkach nie widziałam opakowania jak to ta sama nazwa to może to ten(a na pewno tańszy, będzie jak kupimy na allegro niż u weta tak mi się bynajmniej wydaje, Dzina też musi go przyjmować może na spółkę ten lek dla nich się kupi)