Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sprawa jest bardzo pilna.. historia przepełniona smutkiem - jak większość historii na Dogo..
Dzisiaj zmarła pani Tajgera..przed śmiercią szukała piesiowi domu, super domu,w którym byłby szczęśliwy po jej śmierci. Zwróciła się do nas z prośbą o pomoc.Niestety nie dożyła chwili,w której jej puchaty przyjaciel znalazł domek :-(.

Tajger ma 3 lata.Jest pieknym i mega przytulaśnym miśkiem. Jest łagodny i grzeczny. Kocha dzieci a inne zwierzęta są mu obojętne.

aukcja Tajgerka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=405066839
Pies przebywa w Tarnobrzegu.

Posted

TAK JEST TO PODBRAMKOWA SYTUACJA - TYM BARDZIEJ ŻE ON NAPRAWDE NIE MA SIĘ GDZIE PODZIAC
:placz::placz::placz::placz:
A druga strona, to prośba umierającej kobiety - kobiety tak młodej - 40 lat to przecież jeszcze nie czas odchodzić/ mój rocznik/:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Basia1968 napisał(a):
Angie proszę rozsyłaj gdzie możesz - pragnę zaznaczyć, że Tajgerek będzie wykastrowany

nie moge tam go umiescic sama bo trzeba podac dane osobowe :-(

Posted

Ziutka napisał(a):
Dziękuje Pani Ewo za odzew :loveu:

Cieszę się, że mogę pomóc :lol:
Akurat ogłaszaliśmy suczkę, Tusię, w typie leosia i dzisiaj pojechała do nowego domu :multi:
Pozostał jeszcze jeden dobry domek, chętny na takiego kudłacza.
Wstępnie jest wszystko uzgodnione. W poniedziałek Tajger bedzie miał kastrację i może jechać. Problem jest tylko z transportem. Domek jest w Poznaniu .

Posted

Z tego co zdążyłam się zorientować "piesiutek" znalazł domeczek i to całkiem blisko nas :loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::multi::multi::multi:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Tak Tajgerek ma dom:) Proszę o przeniesienie;)

Cieszę się, że tak szybko udało się znaleźć domek dla Tajgerka :multi: