scarlet Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 hmmm poduszka... nie wiem czy mój mąż to przeboleje Quote
diuna_wro Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ja to bym nie przebolała, gdyby ten [FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=Sienna][B]Cukiereczek[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B]nie spał[/B] na mojej poduszce;) Toż z takim Mutu to nic, tylko czekoladowe, słodkie sny! Quote
scarlet Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='diuna_wro']Ja to bym nie przebolała, gdyby ten [FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=sienna][B]Cukiereczek[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B]nie spał[/B] na mojej poduszce;) Toż z takim Mutu to nic, tylko czekoladowe, słodkie sny![/quote] Mi by to nie przeszkadzało, ale niestety mój mąż chyba by się nie przyzwyczaił :mad: Quote
BBeta Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Mutu nauczył się kolejnej komendy, czyli potrafi już siadać, podawać obie łapy i leżeć :) Quote
diuna_wro Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :modla: o więcej zdjęć, na osłodę:evil_lol: Quote
scarlet Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: jeny jak ja bym go chciała wziąć do domu tylko ten mój mąż :angryy: Quote
BBeta Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='diuna_wro']:modla: o więcej zdjęć, na osłodę:evil_lol:[/QUOTE] Obiecuje, że jeszcze dzisiaj postaram się wstawić kilka ;) Quote
Martunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Normalnie jak książę. :cool3: Czekamy na jakieś fotki. Quote
psiulka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [I]Mutu do góry :multi: (Chyba tytuł trzeba troszkę zmienić ;))[/I] Quote
BBeta Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [CENTER][IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_77.jpg[/IMG][/CENTER] [IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_78.jpg[/IMG] Quote
BBeta Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='scarlet']hmmm poduszka... nie wiem czy mój mąż to przeboleje[/QUOTE] Uwierz mi, że są o wiele gorsze rzeczy niż mały, słodki szczeniak w łóżku :cool3: A może Twój mąż chciałby zobaczyć jak moja spanielka od razu po spacerze ładuje się na poduszke? Gwarantuje niezapomniane wrażenia :diabloti: Do domu wraca zawsze mokra, ociekająca wodą no i oczywiście brudna, błoto to u nas wersja light, czasem wytarza się w "świeżej" rybie, a ile piachu, gałązek i liści transportuje w sierści... :diabloti: Oczywiście doskonale wie, że jest to niedopuszczalne dlatego najczęściej korzysta z okazji kiedy nikt nie patrzy :mad: Quote
diuna_wro Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mutu wygląda jak czekoladowy batonik co wszedł po kolana do kawy z mlekiem, nos miał z trufli, a jego oczy były dwiema szklanymi kuleczkami, w których ktoś zamknął śródziemnomorski lazur. Piesek jak z bajki:loveu: Quote
scarlet Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 he he he mój mąż niestety nie jest takim 'wielbicielem' czworonogów jak ja. A szkoda, bo pewnie gdyby tak było to miałabym juz schornisko sporych rozmiarów w domu :evil_lol: ja mieszkałam jeszcze z mamą to moja sunia spała ze mną i nie widziałam w tych nic złego - chociaż pościel 2 razy dziennie zmieniałam :mad: bo czułam się jak na plaży. A tak na marginesie to naprwadę podziwiam to co robicie i chciałabym z całego serducha pomóc. Spędzam większość czasu przy kompie - taka praca więc zawsze na coś mogłabym się przydać. Chciałabym też dać domek tymczasowy jakiemuś biedakowi, ale z tym chyba będę musiała poczekać bo chyba JA muszę się do tego psychicznie przygotować. Mam troszkę słabą psychikę i nie wiem czy potem potrafiłabym oddać takiego psiaka komuś innemu. Więc póki co to musi poczekać, ale jeżeli są jakieś pisemka do napisania, potrzebujecie informacji z netu lub czegokolwiek innego to ja zawsze służę pomocą. Mqam nadzieję, że przyjmniecie mnie do swojej baaardzo zorganizowanej grupki :) Quote
diuna_wro Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Scarlet - zajrzyj na podstronę "Psy do adopcji/znalezione", na pewno znajdziesz tam wiele apeli o zamieszczanie ogłoszeń. Bazę stron, na których można zamieścić ogłoszenie znajdziesz w postach, a treść i kontakt w sprawie na pewno ustalisz z wydającym. Praca czasochłonna, gdyż wymaga rejestracji i logowania na każdym z portali, ale jeśli wspomożesz kogoś w zamieszczaniu ogłoszeń będzie to naprawdę przydatny wkład w szukanie domów. Quote
Bewarka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [url]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_77.jpg[/url] Skąd on wziął taką fajną gazetę? :) Quote
akzs Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [URL="http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_77.jpg"]http://i302.photobucket.com/albums/n...tka/DSC_77.jpg[/URL] Na tej fotce wygląda jak pochłaniacz prasy :) Quote
scarlet Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 oki to ja się tym zajmę :) tylko dla sprostowania - tam ludzie umieszczaja ogłoszenia jak np. znajdą psa a ja mam to wrzucać na stronki gdzie są ogłoszenia o psiakach do adopcji? dobrze Cię zrozumiałam? Quote
Martunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ale pochłania gazetę. :cool3: Śliczny. :loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jesoooo nadal cisza??? przecież to niemożliwe :crazyeye::crazyeye: wygłaskaj cioteczko Mutu odemnie :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja miałam kilka ofert domku dla Mutu, miał bardzo dużą oglądalność. Ale oferty były z odległych miejscowości. Quote
diuna_wro Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='scarlet']oki to ja się tym zajmę :) tylko dla sprostowania - tam ludzie umieszczaja ogłoszenia jak np. znajdą psa a ja mam to wrzucać na stronki gdzie są ogłoszenia o psiakach do adopcji? dobrze Cię zrozumiałam?[/quote] Tak, ale najpierw dogadaj się z danym dogomaniakiem, czy na jakichś stronach już nie zamieścił, czy może ktoś się tym już zajął, co ma być w treści, dane kontaktowe i zdjęcia oczywiście do zamieszczenia w ogłoszeniu. Quote
scarlet Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Bbeta zamieszczałaś gdzieś ogłoszenia o tej śliczności? jak nie to ja mogę to zrobić tylko powiedzi co mam napisać i podaj dane kontaktowe Quote
Recommended Posts