BBeta Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='magda_drakkar']I jak tam, są już jacyś chętni na Mutu?:cool3:[/QUOTE] Tak ;) Najgorsi są ludzie, który piszą tylko dlatego, że pies jest ładny, od razu chcą go brać, nie zadając wcześniej żadnego pytania, jaki jest, jak się zachowuje etc. :shake: Właśnie przed chwilą miałam bardzo ciekawą rozmowe, pani się strasznie obraziła, że nie chce jej dać psa. Stwierdziła, że to przez takich ludzi jak ja jest tyle bezdomnych zwierząt i że chce go oddać jakimś emerytom :diabloti: Quote
diuna_wro Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Nie ma dnia żebym sobie na Mutu nie popatrzyła. Cudo, brak mi słów:loveu: i ten pyszczoszek śpiewający, no nie mogę, jak bym go złapała to na śmierć zapieściła;) Poza tym - piękne zdjęcia. Bubę jak wydawałam to też słyszałam podobne teksty, bo ona śliczniutka była i aż mi babki piszczały do słuchawki. Quote
emilia2280 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='diuna_wro']Nie ma dnia żebym sobie na Mutu nie popatrzyła. Cudo, brak mi słów:loveu: i ten pyszczoszek śpiewający, no nie mogę, jak bym go złapała to na śmierć zapieściła;) [/quote] Ja tez codziennie patrzé na Mutu, ale zawsze wracam do tego "spiewajácego" zdjécia. BBeta, blagam, zrób mu wiécej fotek jak chlopak spiewa :loveu: To przypomné, moze tak do pierwszego postu go BBeta? [IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_57.jpg[/IMG] Quote
diuna_wro Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No zwariować można na jego punkcie, aż mnie w gardle ściska ze wzruszenia;) Domek ma być najlepszy na świecie!!! Quote
faza14 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='BBeta']Mutu, Rumuńska, na światowym poziomie :diabloti:[/quote] Czyżby ktoś tu się interesował piłką nożną? :loveu: czy źle kojarzę i wyjdę na idiotkę? :oops::oops: ps. ten pies jest cudowny :loveu: gdyby nie ten mały klocek, który leży koło mnie to już bym go brała! :p Quote
clockwork Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Wierzę że Mutu trafi w najlepsze ręce na świecie :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BBeta Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Ale się przed chwilą wqr... :angryy: 2 dni temu napisała do mnie dziewczyna zainteresowana adopcją, pies miał zamieszkać w domu z ogrodem, 10km dalej, więc mogłabym go odwiedzać, dziewczyna zgodziła się na wszystkie warunki, byłyśmy już umówione na wizyte przed adopcyjną, dzisiaj rano zapytałam jeszcze czy jest na 100% pewna, bo nie wiedziałam co mam odpowiadać innym chętnym, powiedziała, że tak, więc mówiłam, że ogłoszenie jest już nieaktualne... Przed chwilą mi napisała, że niestety musi zrezygnować, bo się przeprowadza i dowiedziała się o tym dopiero dzisiaj, [SIZE="1"](taaa, a świstak leży, bo mu konkurencja nogi połamała...)[/SIZE] :roll: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
MARCHEWA Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Taaa...wiem coś o tym,dlatego ja mówię następnym dzwoniącym,żeby zadzwonili nastepnego dnia,bo wstepnie piesek jest zarerezerwowany(wiem,że to nie ładnie brzmi) ale cóż. Quote
BBeta Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Nie rozumiem takich ludzi, po co mi d... zawracała? :roll: Wyglądała na zdecydowaną, poza tym wydało mi się, że jeżeli ktoś nie jest przekonany to nie dzwoni, nie pisze, nie umawia się, nie składa deklaracji, ale jak widać byłam w dużym błędzie Z tego wszystkiego zapomniałam napisać - Mutu waży 2,8kg :loveu: :cool3: Quote
Klaudia2 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='BBeta']Ale się przed chwilą wqr... :angryy: 2 dni temu napisała do mnie dziewczyna zainteresowana adopcją, pies miał zamieszkać w domu z ogrodem, 10km dalej, więc mogłabym go odwiedzać, dziewczyna zgodziła się na wszystkie warunki, byłyśmy już umówione na wizyte przed adopcyjną, dzisiaj rano zapytałam jeszcze czy jest na 100% pewna, bo nie wiedziałam co mam odpowiadać innym chętnym, powiedziała, że tak, więc mówiłam, że ogłoszenie jest już nieaktualne... Przed chwilą mi napisała, że niestety musi zrezygnować, bo się przeprowadza i dowiedziała się o tym dopiero dzisiaj, [SIZE=1](taaa, a świstak leży, bo mu konkurencja nogi połamała...)[/SIZE] :roll: :angryy: :angryy: :angryy:[/quote] Ciekawe kto o przeprowadzce dowiaduje się dzień wcześniej....dziwne:roll: Quote
Klaudia2 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Napisała do mnie przed chwilkę p.Monika w sprawie Mutu - oczywiście kazałam jej zgłosić się do Bety;), podałam jej gg:) Quote
akzs Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Może można by poprosić o jakieś kolejne zdjątka cudownego Mutu? ;] Quote
ewka i haker Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ja tez prosze zdjecia i trzym kciuki za nowy dom mam nadzieje ze jak wroce to juz bedzie miala nowy dom Quote
BBeta Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [CENTER]Mutu podpatrzył jak Kaja pływa w stawie... [IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/Kaja/Kaja_74.jpg[/IMG] i też postanowił spróbować... [IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/Mutu/Mutu_02.jpg[/IMG] [IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/Mutu/Mutu_03.jpg[/IMG] [IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/Mutu/Mutu_04.jpg[/IMG] nie od razu Kraków zbudowano... :cool3:[/CENTER] Quote
Torzysława Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [URL]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/Kaja/Kaja_74.jpg[/URL] :loveu: I woda się nie rusza! Tylko głowa co raz bliżej.. moja antonina tez tak pływa..:loveu::loveu: Mutu uroczy! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Mutu wygląda jakby się szykował do skoku na główkę ;) Piękne szeleczki! Kto pokocha szczeniaczka? Quote
Dorkaa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mutu wygląda jakby się szykował do skoku na główkę ;) [/quote] Może się szykował :evil_lol: Taka zaprawa przed bardziej "mokrymi" treningami :evil_lol: Quote
Recommended Posts