supergoga Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Do naszego przytuliska trafiła biegająca po miasteczku bokserka. Młoda sunia, może ma 2 lata, może nie. Pręguska zgrabna i śliczna z nieciętym ogonkiem. Taki typowy boksio w zachowaniu - co widać przy próbie fotografowania - minuty nie ustoi w miejscu. Myślałam, miałam nadzieję, że ktoś jej szuka, że zgubiła się. Niestety, dni mijają, a Rumba czeka w klatce przytuliska wypatrując z dachu budy, czy nikt po nią nie idzie. Nie idzie, nikt!!! Dlatego sądzę, że najwyższy czas ją pokazać. Nazwałam ją Rumba, budząc dziki rechot Rene&Rabik, bo tak seksownie kręci doopinka, jak idzie. Jest jeszcze samą radością. Łagodna do ludzi, tylko skacząca, zabawowa. Widać nikt z nią nie pracował i może kogos przerósł temperament boksi. Pomocy. A tu tęsknie spogląda z kojca. Kto może pomóc. Bokserka w potrzebie. Quote
Rene@Rabik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 supergoga napisał(a):Nazwałam ją Rumba, budząc dziki rechot Rene&Rabik, bo tak seksownie kręci doopinka, jak idzie.. Z tego co pamiętam to padały różne psie imona, miała być Samba, Cha-cha (dobrze, że nie Tango :evil_lol:) - Rumba to podobno najseksowniejszy taniec - dlatego do niej pasuje to imię :lol: Quote
supergoga Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Kto podpowie, do kogo wysłac boksię. Szkoda Rumby na schroniskowy kojec. Quote
Rene@Rabik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wysłałam pw do osoby od" bokserów w potrzebie", mam nadzieję, ze tu zajrzy i cos podpowie Quote
AgaiTheta Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Mamy dom, ktory czeka na boksie, a my mlodej boksi nie mamy, juz ruszam z działaniem! Quote
basiaaap Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Boksery w potrzebie to chyba najwłaściwszy adres;) Piesa jest śliczna i do tego młodziutka, to pewnie chętni się znajdą. Tylko lepiej byłoby jej zrobic sterylkę jak najszybciej, wiadomo czemu. Na fotkach wygląda słodko biedulka. Quote
Rene@Rabik Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 AgaiTheta dziekuje bardzo, że zajrzałaś tutaj :Rose: Quote
supergoga Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Bardzo prosze wszystkich o kciuki mocno trzymane. Do niedzieli. Kroi się domek. Dzięki BwP bardzo. Jesli Rumba się spodoba - pojedzie w niedzielę do...Poznania. Quote
Monia70 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Boksia jest śliczna a już pewnie cudnie wygląda z tym kręcacym zadkiem :multi: Trzymam kciuki zaciśnięte! Quote
supergoga Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Pani potwierdziła przyjazd do boksi Rumby jutro. Zobaczymy czy się zakocha w doopce kręcącej się. Quote
Monia70 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Jutro będę cały dzień w pracy ale myslami z kręci -boksią ;) Quote
supergoga Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Domek ma przyjechać ok. 14.00. Byłam w schronisku o 11.00, niestety nie doczekałam się. I Państwo przyjada chyba niebawem. czyli nadal prosimy o myslowe wsparcie dla Rumby. Quote
supergoga Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Wiem tylko tyle - boksia Rumba ju z pojechała do domku. Jak tylko dowiem się co u niej słychać, napiszę!!! Quote
Monia70 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Mam nadzieję, że miłość i akceptacja będą obopólne ! Quote
Recommended Posts