faza14 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Witamy :loveu: latek?? dziecko, ona ma 4 miesiące :evil_lol: A tak poza tym to chciałam powiedzieć, że moje szczęście nie zna granic :roll: na blaszanych schodach u mojej babci rozj****** sobie palec u nogi. Krew się leje strumieniami, chodzić się nie da, po prostu masakra :-( a było tylee planów... może jakoś podkuśtykam :p zdjęciów dziś nie ma, bo jak zwykle zapomniałam aparatu :oops: pozdrawiam :-* Quote
M&T Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 a no rzeczywiście :D:D zapomniałam, że ona taka młodziutka :oops: jeny, ależ miałaś pecha z tym palcem! :glaszcze: niech się szybko goi! ;) Osz ty :mad::mad: masz zabierać aparatos na każdy spaceeeer!! :mad: :eviltong: musze podziwiać, jak ta piękność rośnie :loveu: Quote
XxLuckyxX Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ojej,Ojej,Ojej ! Jaki słodki !!!!!!! :loveu::loveu: Zakochałam się :cool3:. Śliczna psinka...Pozdrowionaka i prosimy o więcej fotek :razz:. Quote
faza14 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='M&T']jeny, ależ miałaś pecha z tym palcem! :glaszcze: niech się szybko goi! ;) Dziękujem za życzonka :loveu: Osz ty :mad::mad: masz zabierać aparatos na każdy spaceeeer!! :mad: :eviltong: musze podziwiać, jak ta piękność rośnie :loveu: Na spacerach to ja muszę mieć oczy dookoła głowy, bo ta mała bestia wszędzie nosa wtyka:shake: a obok nas w parku, to codziennie wieczorkiem chodzimy się bawić z innymi psiakami. Takie słodkości, że szok ;) jest jeden bernardyn, beagielek, jamniś, shih-tsu i trochę kundelków :loveu: a Luka to już wyczaiła, gdzie jest woda (brudna z resztą:roll:) i jak tylko nie patrzę to leci do stawu i chłepta...:angryy: wtedy to jakby jej ktoś uszy zatkał ;/ masakra;/ [quote name='XxLuckyxX']Ojej,Ojej,Ojej ! Jaki słodki !!!!!!! :loveu::loveu: Zakochałam się :cool3:. Śliczna psinka...Pozdrowionaka i prosimy o więcej fotek :razz:. Dziękujemy bardzo za odwiedzinki :loveu: polecamy się na przyszłość :diabloti: Quote
M&T Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 haha, mój się robi głuchy jak psa zobaczy xD wtedy to jakby Pańci nie miał, tylko pies się liczy :evil_lol: Quote
Rahl Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Hej haj heloł :multi: Nareszcie do was wpadłam - i nie żałuję, bo psisko piękne jest :multi:. Na pewno będę częściej wpadać no i życzę żeby paluszek szybko wyzdrowiał:cool3:;) Quote
Impresja&Simarilion Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 sunieczka przecudowna!! będziemy cześciej wpadać. Zapraszamy do naszej galerii :) Quote
faza14 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Gordonowa i Impresja - bardzo dziękujemy za odwiedziny, polecamy się na przyszłość :diabloti: (zaraz wpadnę i do was:cool3:) A u nas nic ciekawego się nie dzieje, fotek ni ma, bo się pańci nie chce zabierać :eviltong: aha, no chyba, że to, że wczoraj na spacerze Luka zjadła jakąś rybę :placz: całe szczęście, że nic jej nie jest i rozrabia jak zwykle :p ps. niedługo cała krew się ze mnie wytoczy :crazyeye: najpierw ta noga, a teraz młoda mnie w palucha udziabała :angryy: Quote
Kasia&Rika Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ale prześliczna sunia! Śliczne te zdjecia na dworze z wakacji :) Quote
M&T Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 jezu, co ty masz z tymi palcami? xD Jakieś pechowe, czy co? :evil_lol: Quote
faza14 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Witamy kolejnych nowych gości :loveu: dziękuję za komplementy :razz: a co do tych moich paluchów to faktycznie jakieś fatum :eviltong: przed chwilą wróciliśmy ze spacerku, bawiliśmy się z kundelkiem Trzynastką i trochę z bernardynem Miszką i huskim/alaskanem (?) Nelly. Meybe któryś jest na dogo? :cool3: Kiedy psy zaczęły się bawić na dobre, telefon :"Kasia, wracaj, bo nie wzięliśmy ze sobą kluczy" :mad: ... Quote
M&T Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Pechowe dziecię! Znowu dowód na to! :grin: Idź do wróżki, niech cię odczaruje :evil_lol: Quote
faza14 Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 W domku :diabloti: tyle, że ja się przeziębiłam i nic mi się nie chce :placz: ale dzisiaj może będą jakieś nowe fotenki :evil_lol: paa Quote
M&T Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ojej, to zdrówka życzymy :glaszcze: i czekamy na fotki :cool3: Quote
faza14 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 I znowu mam lenia :evil_lol: mogę tylko troszku opisać co u nas...no może znajdą się jakieś fotki :cool3: więc przez ostatnie dwa dni młoda wybiegała się za wszystkie czasy. Najpierw kółeczka z koleżankami wkoło Odry, a teraz Park szczytnicki :loveu: normalnie padam z nóg x| a ten dalej szaleje :crazyeye: niezmordowany jest ten pies:eviltong: i jak zwykle moje szczęście :roll: aparat rozładował się na samo dzisiejsze wyjście... ładował się z pół godzinki i może z 30 zdjęć mam...ogólnie to nauka, nauka i jeszcze raz nauka :shake::shake: brak słów. aha, miałam jeszcze napisać, że w październiku jedziemy z klasą na wymianę z Niemcami do Görlitz i właśnie piszę meila do "młodzieży niemieckiej", bo mamy z nią korespondować, zanim tam pojedziemy :lol: genialne :evil_lol: moje pierwsze pytania : czy lubisz psy, rock i piłkę nożną? :evil_lol::evil_lol: idę poznajdować fotki, może coś dam :cool3: EDIT: łonly dwa :evil_lol::evil_lol: To mnie oficjalnie rozwaliło :megagrin::megagrin: Nie za dobrze jej przypadkiem? :mad: a waga rośnie (5.7kg:crazyeye:) Quote
M&T Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 http://i33.tinypic.com/2vklyew.jpg przestań robić zdjęcia, bo ci młotkiem przywalę! :mad: :evil_lol::evil_lol: Fajnie, że młoda się wybiegała :):) a jeśli chodzi o naukę to w pełni cię rozumiem, mam tak samo :shake: Fajnie, że masz wymianę! :D ja miałam w kwietniu ze Szwecją :) Quote
M&T Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Hejcia, co tu tak cicho? ;> Czyżbyś już wyjechała na wymianę? :lol::lol: Quote
Rahl Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 http://i33.tinypic.com/2vklyew.jpg świetne :evil_lol: chyba jesteś na wymianie :D Quote
faza14 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 No chyba raczej nie :evil_lol::evil_lol: nic mi się nie chce ;P byłam dzisiaj na zakupach przedwyjazdowych i padam na twarza x| wyjeżdżamy w czwartek o 5.16 :crazyeye: maszakra xP skoro już tu weszłam to zaraz dam jakieś fotenki ;)) ps. jednak mi się nie chce :lol: wybaczcie dzieci :oops: Quote
M&T Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ehh, ty leniuchu :shake: już mi tu fotki dawać! :mad::mad: ja chcę patrzeć jak Luka rośnie, a nie jak jej Pańcia się obija :diabloti: Quote
Anusia&Saba Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Bry wieczorek :evil_lol: Śliczna sunia, można się zakochać :loveu: Quote
M&T Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 HEEEEEEJ!!! WŁAŹ TU NATYCHMIAST!! Ja chcę zobaczyć Lukę! :placz::placz: Quote
faza14 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 łaaa! chyba przeszłam sama siebie :oops: i jest mi wstyd :oops: tak zaniedbałam tego fbl i wogóle całe dogo, że teraz nie wiem w co ręce włożyć. A do zajrzenia tutaj zainspirowały mnie zdjęcia małej Luki, które przed chwilą skończyłam oglądać :D kurcze, codziennie ją widzę i nawet nie zauważyłam kiedy zrobiła się z niej taka kluska :evil_lol: u nas nic nowego - Luka szaleje jak wariatka, ja zawalona jestem nauą, czytaniem książek i standardowo wywracaniem się i robieniem sobie na każdym kroku krzywdy :shake: ale ogólnie jest ok :D zdjęć w sumie też nie mam nowych, ale może coś zaraz znajdę ;)) <-- lalka sąsiadki, a bynajmniej jej szczątki :evil_lol: To my się na razie zwijamy. Trzymajcie kciuki za dalszy rozwój moich chęci do prowadzenia tej stronki :eviltong::eviltong: niestety, za wasze galerie chyba się dziś nie wezmę, ale jestem pewna, że wszystkie fotki są super :oops: wymiziajcie swoje szczęścia :loveu: ps. gdybym miała tu znów nie napiać przez dłużyszy czas: Wesołych świąt! :multi: Quote
Recommended Posts