Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BBeta napisał(a):
Pomine fakt, że nieodrobaczonych szczeniąt się nie szczepi :roll:

To w schronisku szczepili i odrobaczali Lukę!

BBeta napisał(a):
Jeżeli to od karmy to jutro powinno być już wszystko ok. Mam nadzieje, że niczego nie złapała... :shake:

Też tak myślę, w niedzielę podaliśmy jej węgiel i zarządziliśmy głodówkę i kupek nie było wogóle, więc kto wie... trzeba zmienić karmę.

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

faza14 napisał(a):
Też tak myślę, w niedzielę podaliśmy jej węgiel i zarządziliśmy głodówkę i kupek nie było wogóle, więc kto wie... trzeba zmienić karmę.

Luka jest już w was troche czasu, więc sama najlepiej wiesz czy problem pojawił się nagle, jeżeli wcześniej nie występowały podobne objawy to nie jest to raczej wina karmy
Kwarantanny nie można lekceważyć, codziennie narażasz małą na złapanie jakiejś poważnej choroby :shake:

Posted

hejka :loveu:

Zrobiłam wam bannerek xD ale jak nie chcesz to nie musisz wstawiać, po prostu sobie ćwiczę :eviltong:

oto on:

i jeszcze taki:

Posted

ło jeejku :loveu::loveu: co za zaszczyt:diabloti: bannerki są śliczne. Kiedy mi się aktualny (własnoręcznie robiony:cool3:) znudzi (a mi się wszystko zbyt szybko nudzi:roll:) to na pewno wstawię ten pierwszy :p dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy :laola:

Posted

Właśnie wróciliśmy od mojej babci ;> pies wybawiony i ,UWAGA, prztył 1 kg :crazyeye: już nie chudzina. Dobrze się ma, doobrze :eviltong: Najlepsze jest to, że wzięłam aparat żeby porobić fotki, a już na drugi dzień patrzę a tu akumulatorek siadł :mad: a ładowarki nie wzięłam :placz: i dupa Jaśku- karuzelka ;/ ale fotki jakieś bęędą :cool3: ale to już nie dzisiaj, bom zmęczona i muszę nadrobić internetowe zaległości :D:D pozdrawiamy serdecznie. Kaśka i Luka :loveu:

ps. chciałam jeszcze powiedzieć, że my już po szczepieniach i kwarantannie. Mamy z głowy :diabloti:

Posted

hejkaaaa :loveu::loveu:

osz ty, jak mogłaś aparatu nie wziąć? :mad:
ale ważne, że chociaż jakieś fotki będą :loveu:

to czekamy na te, co udało się zrobić :multi:

Posted

Aparat wzięłam, ale ładowarki do akumulatorka niet :eviltong: mówię przeca :D a fotki będą jutro (jak dobrze pójdzie:diabloti:), bo dziś mam lenia :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witam witam :razz: i od razu mam złą wiadomość - zawiecha :( nie mam czasu, ani weny :placz: dogomanii nie mam zamiaru opuszczać, ale nie chce mi się już "wklejować" fotek :oops::oops::oops: ogroomnie mi przykro :oops::oops: żegnam was ;)) (Lukinia waży już 5 kg:cool3:)

Posted

1. Właściwie to "tylko" tobie :(
2. na prawdę nie mam czasu, jeśli już mam wolny czas to właśnie spędzam go z Luką, koleżanankami itp.
3. Na razie zawiecha, ale jak będą jakieś wolne to się zmuszę i powklejam te fotenki... :D

Posted

prowadź ją chociaż dla mnie :placz::placz:

No dobra, ale jak w jakiejś dłuższej przerwie od szkoły nie wstawisz fotek Luki toooo :mad::mad:

:evil_lol:

Posted

Dobziem, zrobię to dla ciebie :* teraz mam trochę czasu ( w końcu weekend), więc ponarabiam z fotkami ;)) najpierw groźny pies :evil_lol:

A teraz pies w kuchini, czyli "co im dziś spadnie" :cool3:

Posted

Nie było tak źle, myślałam, że więcej teog będzie :lol: dziękujemy ci, kochana za komentarze :loveu::loveu: wiesz, jak się psisko wycfaniło? zaczęła mojej mamie marchewki podbierać, jak wykopywała :evil_lol: (moja babcia mieszka na wsi, gdzie mamy swój ogródek, warzywka i te sprawy:D) moja mama zdziwiona, że tyle tego nawykopywała, a nic nie przybywa :eviltong: potem zbierałyśmy te marchewki po całym ogródku :mad: Po drugie chciałam się pochwalić, że moja bejbe waży już 5 kilosów :multi::-o nieźle się dziewczyna odżywia :p pozdrowienia :cool1: