kikou Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Charly napisał(a):mnie się tytul podoba:) Jednak Murzynek jest bardzo ujmujący. Malutki i slodki.Jak będą nowe zdjecia prosze dodajcie. na adopcjach org jeszcze sie nie wyswietlil jaki jest jego kontakt do innych psow, suk i kotów? zgodny ze wszystkimi mozliwymi psami, siedzial w boksie ze starszymi, nieporadnymi i nikogo nie atakowal.... podobno nie lubi dzieci i dosc lubi szczekac.....to go tez dodatkowo dyskwalifikuje.... Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Male psy czesto " nie lubia dzieci" i trudno im sie dziwić Hi Hi:evil_lol: Quote
Charly Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Talcott napisał(a):Male psy czesto " nie lubia dzieci" i trudno im sie dziwić Hi Hi:evil_lol: swiete slowa:evil_lol:. gdyby te dzieciaki nie probowaly ich podnosic i traktowac jak zabawki moze maluchy kochaly by dziatwę:) Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jamniki są super mądre - żaden prawie dzidziulków nie toleruje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nasza Bulcia maleńki psiaczek szybko nauczyła Wojtka szacunku: złapała za rękaw - nie za rączkę - pociągnęła - i ciągnęła jadącego na brzuchu i wrzeszczącego wniebogłosy małego troglodytę - przyznam ze uśmiałam sie serdecznie - nic mu się nie działo - poza złoscią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Charly Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Talcott']Jamniki są super mądre - żaden prawie dzidziulków nie toleruje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eee......bo jamniki to w ogole som.....wredne:nerwy: Quote
Charly Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Talcott napisał(a):No no no:mad::mad::mad: Murzynek niejamnik!:diabloti: w góre:) Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ciotki !!Help!!! Kto mi wstawi do banerek Murzynka - zamiast Cygankowego - bo On jest w Niemczech i tam znajdzie dom??? Quote
Charly Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Talcott napisał(a):Ciotki !!Help!!! Kto mi wstawi do banerek Murzynka - zamiast Cygankowego - bo On jest w Niemczech i tam znajdzie dom??? a jak inne wstawilas? nikt inny nie moze Ci wstawic (no ostatecznie mod) Edit: jakies 2 strony wstecz na tym watku jest opisane jak wstawic banerek. Dalej niz 2. post 55-56 Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ok! Jak inne to moja słodka tajemnica:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
kikou Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Talcott napisał(a):Ok! Jak inne to moja słodka tajemnica:eviltong::eviltong::eviltong: zeby szperac w Twoim podpisie ktos musialby sie zalogowac na Twoje konto.... ale jak mowi Charly to Latwe, przeczytaj instrukcje dasz sobie lekko rade.... Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wcale nie jest pospolity!!! Śliczny jest i już!!!!:mad: Quote
GoskaGoska Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 oj kochany kochany co począc jak znalesc ci domek :-( Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 I teraz też sobie powędrujemy śliczna mordko! Quote
Charly Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Murzynek na adopcjach org nadal czeka na akceptacje i na Swojego Czlowieka ktory wyratuje go z boksu psów do uspienia.. Quote
kikou Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 UWAGA!!!! zbieraja sie czarne chmury nad maluszkiem!!!! PODOBNO ZACZAL ATAKOWAC W BOKSIE!!! ciekawa sprawa 2 lata nie atakowal nawet najslabszych zwierzakow, a dzisiaj nagle zaczal atakowac? wyglada mi to troche na szukanie pretekstu do uspienia!!! Ciotki pies jest zagrozony!!! Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 O jeju!!! I co teraz?? Kasy brak, pomysłów pewnie też:placz::placz::placz: Quote
sloneczko76 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Trzeba Szybko Cos Wymyslec!!!!!!!!!!!!!!!!tylko Co????????cioteczki Myslec... Quote
Angie :) Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Chcialam cos przelac na Czarusia ale ma juz sponsora - wiec pls o info ile potrzeba i na PW numer konta Quote
Recommended Posts