Guest monia3a Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Jednak dziś sunia ukazała się w kąciku adopcyjnym :multi: Zaczęły się od rana telefony, co prawda narazie tylko trzy i nie bardzo podobały mi się domki :shake: ale przed nami cały dzień :p Trzymać kciuki za domek :roll: Quote
Guest monia3a Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Heksa ma dom :bigcool::bigcool::bigcool: Miałam dwa sensowne telefony ale okazało się, że sąsiadka z bloku od Kasi z DT bardzo chętnie ją przygarnie :sweetCyb: Pani miała długie lata pieska ale odszedł za TM [i] i jak mówi nadszedł czas na kolejnego a Heksa bardzo jej się podoba, a tak wogóle to czytała o niej na stronie TOZu i jak ją zobaczyła na spacerze to zagadała z Kasią czy to ta sama sunia :loveu: Jestem szczęśliwa, kolejny pies znalazł swój dom :loveu: Quote
Iza. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='monia3a']Heksa ma dom :bigcool::bigcool::bigcool: Miałam dwa sensowne telefony ale okazało się, że sąsiadka z bloku od Kasi z DT bardzo chętnie ją przygarnie :sweetCyb: Pani miała długie lata pieska ale odszedł za TM [i] i jak mówi nadszedł czas na kolejnego a Heksa bardzo jej się podoba, a tak wogóle to czytała o niej na stronie TOZu i jak ją zobaczyła na spacerze to zagadała z Kasią czy to ta sama sunia :loveu: Jestem szczęśliwa, kolejny pies znalazł swój dom :loveu: :multi::multi::multi: To na pewno moje kciuki pomogły :evil_lol:;) Quote
Guest monia3a Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Iza13 napisał(a)::multi::multi::multi: To na pewno moje kciuki pomogły :evil_lol:;) Napewno :cool2: dzięki :Rose: Quote
andzia69 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Super wiadomosć:multi::multi::multi::multi: a ja poproszę o pomoc dla tej psiny: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=414194148 Quote
Recommended Posts