Agappe Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 daj żyć:lol:.. spałam dzisiaj w nocy 2h.. i własnie się zastanawiam co ja tu jeszcze robi :roll::cool3:
Taishi Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ach te wakacyjne weekendy...ale zrobiłaś chociaż kilka zdjęć ? :)
Agappe Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 kilka ;) chociaż jeszcze nawet ich nie oglądałam.. Asiaczek ma dużo więcej
Taishi Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 a nasz bandyta dostał nocnego świra, biega po mieszkaniu i szczeka...na koty
INU Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 revii - ten rudzielec mi Fukashiego przypomina :cool3:.... Tobie też?
revii Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 INU napisał(a):revii - ten rudzielec mi Fukashiego przypomina :cool3:.... Tobie też? A wiesz, że właściwie to tak! :crazyeye: Jest to ATAGO HOJU GO - poszukaj, może to jakiś Wasz krewny ... ;)
INU Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 revii napisał(a):A wiesz, że właściwie to tak! :crazyeye: Jest to ATAGO HOJU GO - poszukaj, może to jakiś Wasz krewny ... ;) Może i krewny... Ale teraz mi się nie chce szukać. Inne zajęcie mam :evil_lol:.
revii Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Zapraszam do obejrzenia fotorelacji ze spacerku ... ... którą znajdziecie tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10451923#post10451923
Asiunia02 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Kidori i Iguchi odpoczywają po wystawie ... ... zainteresowana Kidori, ale czym ?? ... ... Zuzikiem, naszym najmniejszym uczestnikiem wycieczki ... Najfajniejszy moment dnia po licznych wariacjach i długich obserwacjach plaży nasze dzieci poszły spać :eviltong::eviltong::eviltong:
Agappe Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 to ja tak może wstawie jedną mordkę na dobranoc dla co poniektórych :cool3: (testując przy okazji skrypt, który ma sam zmniejszać zdjęcia ;) ) a tak po za tym to przekopałam dziś wszystkie katalogi wystawowe, które miałam i generalnie więcej sama już nie znajde :shake:, (po za hodowlą Xandrina - tu bym coś jeszcze znalazła, ale nie podejmuje się tego, bo za dużo AA się tam rodziło, a chciałam, żeby w spisie umieszczone były czysto akicie hodowle więc zasadniczo nie wiem co z Xandriną zrobić:shake:) jeśli ktoś może jakkolwiek pomóc to prosze o kontakt..
Agappe Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a myślałam, że to tylko ja i Marta (Taishi) jesteśmy tak walnięte, żeby siedzieć do tej godziny :lol:
Balaska Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Tak jakoś wyszło i siedzę na necie, freciarze pospali się więc okupuję dogo :lol:
Agappe Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 no nic ja chyba się jednak do łózeczka wyybieram.. wschod słońca dzisiaj marny, bo chmury nad warszawą i nawet fajnych zdjęć nie można porobić :shake: dobranoc ;)
ktrebor Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Agappe napisał(a): a tak po za tym to przekopałam dziś wszystkie katalogi wystawowe, które miałam i generalnie więcej sama już nie znajde :shake:, (po za hodowlą Xandrina - tu bym coś jeszcze znalazła, ale nie podejmuje się tego, bo za dużo AA się tam rodziło, a chciałam, żeby w spisie umieszczone były czysto akicie hodowle więc zasadniczo nie wiem co z Xandriną zrobić:shake:) jeśli ktoś może jakkolwiek pomóc to prosze o kontakt.. A Xandrina hodowała akity? Czy to nie jest przypadkiem tak, że w katalogach ktoś błędnie umieścił shiby z Xandriny razem z akitami?
INU Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ktrebor napisał(a):A Xandrina hodowała akity? Czy to nie jest przypadkiem tak, że w katalogach ktoś błędnie umieścił shiby z Xandriny razem z akitami? W Xandrinie były akity. Chociażby ENGISEN Xandrina - jest w hodowli Co Ty na To. mam nadzieję, że nic się nie stanie, jak wkleję tu jej zdjęcie ;). http://www.cotynato.com.pl/galeria/engisen/engisen01.jpg
Agappe Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ktrebor napisał(a):A Xandrina hodowała akity? Czy to nie jest przypadkiem tak, że w katalogach ktoś błędnie umieścił shiby z Xandriny razem z akitami? tak jak napisała INU bazowa suka hodowli Co Ty na To pochodzi z tej hodowli.. w monografii akit, którą pisze GR Xandrina też co jakiś czas się przewija
ktrebor Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 No proszę człowiek cały czas się uczy :) ciekawe dlaczego zrezygnowali.
bety Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 W hodowli Xandrina nie tylko były akity i shiby. Z tym przydomkiem po wystawach chodziło / chodzi jeszcze kilka innych ras. Pzdr
ktrebor Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 No tak beagle i labradory kojarzę, ale wcześniejszych to niespecjalenie.
Recommended Posts